Dajte sam Miliju pare da ostane jos godinu, pa ako dodje ponuda na ljeto neka ide. Kad imamo sad love. Ili neka jednostavno ode na ljeto za dz ali da igra sad.
Pojacanja na krilu i stoperu su ok. Plus napadac!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
600.000 od Amara i od Benje oko 400.00p do 500.00 KM
Iz kojeg izvora tvrdiš da je imao samo ovu ponudu, a ne i neku iz Evrope?miky_hz je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:36Nisi shvatio poentu,mada bi volio da jesi pa da me citras na taj nacin da se ne pokusavas praviti duhovit .SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:22Kod mene drug radi u DMu za 1200KM, a mogao je raditi u Bingu za 650KM. Šta će kad je glup i ne zna dobacit ni do Binga.miky_hz je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:05
Glup je vala i on sa tim transferom cuj Arabija.Nek se zapita onda kako ni "pisljivu" Tursku nije mogao da izganja,mada ni meni nije jasno kako nikakvu konkretnu ponudu stvarno nije imao,fakat je dobru sezonu imao,i da ga nas niko "normalan" nece neide mi u glavu.
Poenta mog pisanja nema veze sa finansijama,ima sa tim da nikakvu ozbiljnu ponudu nije on kao igrac dobio,kao da ga je neko vidio i rekao hocu da dovedem Tatara kao igraca koji je razvalio u PL. Da je kao igrac sa odlicnom sezonom u PL dosao u situaciju da mu menadjer zove ljude i kaze imam igraca za vas.Da ga je nudio "svakome" i da je na kraju uspio da premunta ove Arape da mu uzmu igraca.
Dakle razumijem sa ljudske strane da su mu bitne samo pare i da je normalno da hoce da ide dole,ne razumijem kako niko iz Evrope ili bilo cega ozbiljnog nije htio da dovede njega kao igraca koji ima odlicnu sezonu/dvije iza sebe da se klub kao klub javi nama i kaze zainreresovani smo za igraca .Dakle nije kritika njemu nego sa sportske strane nemogu da razumijem.
A tako si mislio. Izvukli smo max cifre za obojicu u ovom trenutku.
Pazi šta pišeš, VH će početi podmazivati traktor.vedinjo98 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:31Vazduh trepti ko da nebo gori, sprema se olujaElCartel11 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 21:29Sad kad nas Hadzija baci ponovo u ocaj sa novim pojacanjem
Mada **** kako piše nece doci samo jedno pojacanje vec vise njih u ofanzivnom dijelu.
Ali bice vraski tesko nadomjesitti Tatara i Rahmanovica, to nam mora biti odmah jasno.![]()
I
Sve naši pasosi a bogato internacionalno iskustvo