Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Da nema publike, bilo bi svega. Ova mladjarija je talentovana i pokazali su da mogu skinuti Rafu i Novaka. Medjutim, ne snalaze se najbolje pod pritiskom, tako da je za mene finale Rafa-Novak izgledno.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Felixians4
- Kontakt:
dobro,ne želiš kyrgiosa u Australiji u prvom tjednu za suparnika ako si top3 nipošto. Malo su zbili ovo,al takva je situacija,ne znam hoće li svi full gas odrađivati atp cup polufinale i finale - doduše,igra se na 2 seta i bar su u ritmu
Ma Nick vise nije ozbiljan teniser ako je ikad i bio,nije igrao godinu dana,vidis da ga je brat Borna preslusao vrlo lagano u dva seta,tesko da ce on uopste doci do 3-eg kola i evenutalnog duela sa ThiemomFelixians4 je napisao/la: ↑05 feb 2021, 17:26dobro,ne želiš kyrgiosa u Australiji u prvom tjednu za suparnika ako si top3 nipošto. Malo su zbili ovo,al takva je situacija,ne znam hoće li svi full gas odrađivati atp cup polufinale i finale - doduše,igra se na 2 seta i bar su u ritmu
- Felixians4
- Kontakt:
pa da,al je opasan kad je fokusiran, a to je i lani bio na AO, žilav otpor rafi,tako vjerojatno bude i sad stigne li do domija
- Felixians4
- Kontakt:
nije dezinformacija da je podloga fine brzine. Šteta da Sascha nije odvažniji na FH i da češće ne pokušava ko thiem ili delpo. s vremena na vrijeme potegne i kad uleti,to je bombetina,no na onakvu konstituciju i talent,taj udarac i nedostatak versatilnosti na istome ga koči,a tehnika drugog servisa i mentalni padovi su naravno golemi problemi. evo i daniil časti s df,obojica potežu i dva prva poradi toga. U svakom pogledu,ovi uvjeti i solidna doza iskustva što su prikupili,moglo bi ovo podsjećati na dvoranske masterse i al-pari novaku i rafi od nasljedničke garde.
- AshburtonG
- Kontakt:
Nick ima ozbiljnih problema sa koljenom. Ne bi me cudilo i da odustane.
po obicaju rafi laksi zrijeb. ne volim vidjeti stana kod noleta na slemu nikako. sto se tice tima i mede tu se moze pokazati i da je nole bolje prosao iako se tim smatra tezim protivnikom. medo je dosta nepredvidljiv. vidjet cemo kako ce se zrijeb razviti i ko ce s kim igrati. nadam se da ce nole igrati dobro i bez oscilacija i da nece biti nekih zdravstvenih problema.
Nishikori je bivši teniser.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zavjera protiv Srpstva se nastavlja.lucky13 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 11:27po obicaju rafi laksi zrijeb. ne volim vidjeti stana kod noleta na slemu nikako. sto se tice tima i mede tu se moze pokazati i da je nole bolje prosao iako se tim smatra tezim protivnikom. medo je dosta nepredvidljiv. vidjet cemo kako ce se zrijeb razviti i ko ce s kim igrati. nadam se da ce nole igrati dobro i bez oscilacija i da nece biti nekih zdravstvenih problema.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Felixians4
- Kontakt:
mislim da će finalisti us opena iz 2014. povezati još jedan period ok forme, bilo bi lijepo istodobno,a uvjeren sam da će i andy murray biti u makar top30 izdanju. Jedino se Wawrinka održao - Ferre,Berdychi,Tsonga,Delpo,Čilić,Kei,Soderling i kog sam još zaboravio,fale tenisu iz ove moguće zlatne ere, a koza trio šta će,mora do krajnjih granica biti na optimumu.
No,hajde,mlađi nasljednici su fina nadoknada,dobri su.
Kad poredis ovu sad konkurenciju sa onom od prije 10 godina dodjes do zakljucka da je tenis spao na 2 covjeka i 2-3 izazivaca koji vecinom budu ispraseni svaki put. Tu mislim na Thiema i Medvedeva. Zverev je izazivac samo na Mastersima, ovo ostalo rinaka.
Ona konkurencija Nadal Djokovic Federer DelPo Murray Stan Nishikori Cilic Raonic Berdych Ferrer i tako dalje je bila nenadjebiva. Dovoljno je samo pogledati listu krajem 2010 godine npr. Sve sama krema muskog tenisa.
Ona konkurencija Nadal Djokovic Federer DelPo Murray Stan Nishikori Cilic Raonic Berdych Ferrer i tako dalje je bila nenadjebiva. Dovoljno je samo pogledati listu krajem 2010 godine npr. Sve sama krema muskog tenisa.
- Felixians4
- Kontakt:
Zverev je 2020. bio u Osmini Finala,POlufinalu i Finalu grand slama. Tsitsipas ima 2 SF Slama. Pa da,ta konkurencija je prekvalitetna bila,al nije oov za baciti,šteta kyrgiosa. Brijem da će ove godine veliki iskorak načiniti Ćorić,a red je i za večerašnje finaliste da upadnu u top10 za startGoretzka je napisao/la: ↑06 feb 2021, 23:43Kad poredis ovu sad konkurenciju sa onom od prije 10 godina dodjes do zakljucka da je tenis spao na 2 covjeka i 2-3 izazivaca koji vecinom budu ispraseni svaki put. Tu mislim na Thiema i Medvedeva. Zverev je izazivac samo na Mastersima, ovo ostalo rinaka.
Zverev je bio tu gdje je bio jer je konkurencija odron. To je igrac kao sto sam rekao za Mastersa, voli tu igru na 2 dobijena i to mu stima, nema on volje za slamove. Pa jbt imas Thiema na konopcima u Americi, 2-0 samo da ga zavrsis gdje bi ga realno svako iz top 10 zavrsio. Ti pustis da te covjek okrene. Pa sad da igraju DelPo Stan Murray i Federer onako kako treba da igraju i da nisu stari toliko pa ova djecurlija ne bi prismrdila polufinalu nikad kamoli finalu. Thiemu se posrecilo na US Djokovic bi se prosetao da nije one frke bilo.Felixians4 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 23:59Zverev je 2020. bio u Osmini Finala,POlufinalu i Finalu grand slama. Tsitsipas ima 2 SF Slama. Pa da,ta konkurencija je prekvalitetna bila,al nije oov za baciti,šteta kyrgiosa. Brijem da će ove godine veliki iskorak načiniti Ćorić,a red je i za večerašnje finaliste da upadnu u top10 za startGoretzka je napisao/la: ↑06 feb 2021, 23:43Kad poredis ovu sad konkurenciju sa onom od prije 10 godina dodjes do zakljucka da je tenis spao na 2 covjeka i 2-3 izazivaca koji vecinom budu ispraseni svaki put. Tu mislim na Thiema i Medvedeva. Zverev je izazivac samo na Mastersima, ovo ostalo rinaka.
Sto se Corica tice taj klauncic nikad nista nece postici. Moze se ugurat mozda nekad u top 10 i eventualno neko polufinale slama uz naucnu fantastiku i nevidjenu srecu. Nije konstantan ni sekunde. Rusi najvise potencijala imaju, mislim da kada se Rafa i Nole oproste da ce oni voditi glavnu rijec. Medvedev Rublev Khachanov. Dodat tu Thiema i to bi bilo to. Samo da se Karen malo uozbilji meni je pregotivan igrac. Kyrgios se moze furat na McEnroea dozivotno nista mu to ne znaci.
- Felixians4
- Kontakt:
Zverev je i lakše ždrijebove prošlih godina imao probleme odmah i ispadao u prvom tjednu, a lani je eto iskočio na Grand Slamu,sad hoće li se vratiti lošijim navikama ne znamo. Upravo je Rubleva pomeo u Australiji. Od Kačanova prvi ovaj koji ga je sinoć na mišiće svladao ima nemjerljivo viši plafon. Potcjenjuješš i vrijeđaš,ne šmekam to.
Kachanov u hali glavnu riječ ne može vodit s onom lopatom od forhenda a ne na ATP Touru, nije ni Top 10 u generaciji.
Tim, Medvedev, Rublev, Zverev, Cicipas, Sinner, Shapovalov svi su već sad bolji igrači, da ne pričam o ovim mlađim koji će nadoći.
Tim, Medvedev, Rublev, Zverev, Cicipas, Sinner, Shapovalov svi su već sad bolji igrači, da ne pričam o ovim mlađim koji će nadoći.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Felixians4
- Kontakt:
pa nije se denis pokazao bolji dosad u kontinuitetu na većoj sceni iako je kompletniji,a taj fh ponekad mu je razonor oružje iako je nazgrapan. Saschi je FH problem,a izgleda kao da bi se to dalo srediti(u cologneu je recimo briljirao)
Ne može on s onakvom tehnikom nikad dobit kvalitetan proizvod, a već je kasno za veće promijene. Uvijek će ga zezati preciznost i konstantnost isto kao i Ćorića, a forhend je poslije servisa najvažniji udarac. Obojica će bit nadjačani u svakoj forhend forhend razmjeni s navedenim teniserima jer su svi tehnički jači. Shapovalov forhend me podsjeća na Federerov, premoćan je.
Zvereva zezaju druge stvari, pristup i mentalitet. On želi da igra tenis koji ne zna igrat i koji nikad neće znat, ne može se smarati i pimplati sa dva metra visine. Treba promijeniti mindset i početi koristiti blagodati koje je dobio, agresivnije i odlučnije udarati po loptici.
Zvereva zezaju druge stvari, pristup i mentalitet. On želi da igra tenis koji ne zna igrat i koji nikad neće znat, ne može se smarati i pimplati sa dva metra visine. Treba promijeniti mindset i početi koristiti blagodati koje je dobio, agresivnije i odlučnije udarati po loptici.
borg i konors su obojica tvrdili da je to return, mislim da je i novak istog mišljenjabodi123 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 12:43Ne može on s onakvom tehnikom nikad dobit kvalitetan proizvod, a već je kasno za veće promijene. Uvijek će ga zezati preciznost i konstantnost isto kao i Ćorića, a forhend je poslije servisa najvažniji udarac. Obojica će bit nadjačani u svakoj forhend forhend razmjeni s navedenim teniserima jer su svi tehnički jači. Shapovalov forhend me podsjeća na Federerov, premoćan je.

pitaću ga ako naletim na njega u samoposluzi u visokom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.