Ma kakav Luton, treba zaigrati protiv KrupeReprezentativac Bosne i Hercegovine Izet Hajrović (28) veoma je blizu toga da već ove zime postane novi igrač engleskog drugoligaša Luton Towna, navode Sportske novosti.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma kakav Luton, treba zaigrati protiv KrupeReprezentativac Bosne i Hercegovine Izet Hajrović (28) veoma je blizu toga da već ove zime postane novi igrač engleskog drugoligaša Luton Towna, navode Sportske novosti.
A treba 8 da funkcioniše klub normalnoHistoricar je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:59Dakle, 4 miliona maraka smo uzeli od Evrope i prodaja Rahmanovića i Tatara.
Sve na kvotu 2bordobijeli je napisao/la: ↑07 feb 2021, 18:07A treba 8 da funkcioniše klub normalnoHistoricar je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:59Dakle, 4 miliona maraka smo uzeli od Evrope i prodaja Rahmanovića i Tatara.
Pa zato i kažem. Pravi se hajc na temi bezveze iz zezancije, stvara se lažna euforija, pa nas onda poslije "ismijavaju"
Necu se buniti ako ce nam pustit Izeta na godinu posudbe i da ga Dinamo placa.
Ma to je vise onako marketing da se kaze da imamo saradnju , nemamo mi nista sto smo partneri osim one utakmice s kardifom i to su juniore nam poslali.Surreal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 18:20Prosto je nevjerovatno da mi nikakve koristi nismo imali od Cardiffa, KV Kortrijka ili LA FC - a.
Zamislite kada bi mogli neku rezervu Cardiffa dovesti na posudbu, do koga je ovo nije mi jasno, ali da nismo iskoristili benefite koje ovo "partnerstvo" nudi, sigurno da nismo.