Ma kakav Luton, treba zaigrati protiv KrupeReprezentativac Bosne i Hercegovine Izet Hajrović (28) veoma je blizu toga da već ove zime postane novi igrač engleskog drugoligaša Luton Towna, navode Sportske novosti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
ajdohordas
- Kontakt:
Demantovat ce vas Leyla sve 
- feniksptica
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
A treba 8 da funkcioniše klub normalnoHistoricar je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:59Dakle, 4 miliona maraka smo uzeli od Evrope i prodaja Rahmanovića i Tatara.
- feniksptica
- Kontakt:
Sve na kvotu 2bordobijeli je napisao/la: ↑07 feb 2021, 18:07A treba 8 da funkcioniše klub normalnoHistoricar je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:59Dakle, 4 miliona maraka smo uzeli od Evrope i prodaja Rahmanovića i Tatara.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Realnije su šanse da Tatar produži ugovor, nego da dođe Hajrović
- feniksptica
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bolje Baloteli
Hajrovicevo pominjanje je vrijedno bana 
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Pa zato i kažem. Pravi se hajc na temi bezveze iz zezancije, stvara se lažna euforija, pa nas onda poslije "ismijavaju"
-
ajdohordas
- Kontakt:
Necu se buniti ako ce nam pustit Izeta na godinu posudbe i da ga Dinamo placa.
Samo pod tim uslovima pristajem.
Pa nisam ja Hadzija, imam i ja svoje JA
Prosto je nevjerovatno da mi nikakve koristi nismo imali od Cardiffa, KV Kortrijka ili LA FC - a.
Zamislite kada bi mogli neku rezervu Cardiffa dovesti na posudbu, do koga je ovo nije mi jasno, ali da nismo iskoristili benefite koje ovo "partnerstvo" nudi, sigurno da nismo.
Zamislite kada bi mogli neku rezervu Cardiffa dovesti na posudbu, do koga je ovo nije mi jasno, ali da nismo iskoristili benefite koje ovo "partnerstvo" nudi, sigurno da nismo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kakav mu je ovaj burazer, treba ga zagOnjat?
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma to je vise onako marketing da se kaze da imamo saradnju , nemamo mi nista sto smo partneri osim one utakmice s kardifom i to su juniore nam poslali.Surreal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 18:20Prosto je nevjerovatno da mi nikakve koristi nismo imali od Cardiffa, KV Kortrijka ili LA FC - a.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Bing [Bot], iliyaa8, Lecler, StarmoCity, Vanja8 i 36 gostiju.