Ma kakav Luton, treba zaigrati protiv KrupeReprezentativac Bosne i Hercegovine Izet Hajrović (28) veoma je blizu toga da već ove zime postane novi igrač engleskog drugoligaša Luton Towna, navode Sportske novosti.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma kakav Luton, treba zaigrati protiv KrupeReprezentativac Bosne i Hercegovine Izet Hajrović (28) veoma je blizu toga da već ove zime postane novi igrač engleskog drugoligaša Luton Towna, navode Sportske novosti.
A treba 8 da funkcioniše klub normalnoHistoricar je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:59Dakle, 4 miliona maraka smo uzeli od Evrope i prodaja Rahmanovića i Tatara.
Sve na kvotu 2bordobijeli je napisao/la: ↑07 feb 2021, 18:07A treba 8 da funkcioniše klub normalnoHistoricar je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:59Dakle, 4 miliona maraka smo uzeli od Evrope i prodaja Rahmanovića i Tatara.
Pa zato i kažem. Pravi se hajc na temi bezveze iz zezancije, stvara se lažna euforija, pa nas onda poslije "ismijavaju"
Necu se buniti ako ce nam pustit Izeta na godinu posudbe i da ga Dinamo placa.
Ma to je vise onako marketing da se kaze da imamo saradnju , nemamo mi nista sto smo partneri osim one utakmice s kardifom i to su juniore nam poslali.Surreal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 18:20Prosto je nevjerovatno da mi nikakve koristi nismo imali od Cardiffa, KV Kortrijka ili LA FC - a.
Zamislite kada bi mogli neku rezervu Cardiffa dovesti na posudbu, do koga je ovo nije mi jasno, ali da nismo iskoristili benefite koje ovo "partnerstvo" nudi, sigurno da nismo.
Trenutno korisnika/ca: Maestro^^, Majestic-12 [Bot], napoleon72, nedimmmm1337 i 31 gost.