FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To je to. Nema ni zahvale ni sretno.Tako je i najbolje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jao usporedite odlazak njega i Amara, ni hvala nema na zvanicnoj koliko je ljakse ispao
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nije ovo bas fino od kluba da bez zahvale ikakve izdaju ovo saopstenje,treba biti gospodski klub.
Sta god da se izdesavalo Tatar je itekako doprinjeo u ovim titulama svojom igrom i golovima
Sta god da se izdesavalo Tatar je itekako doprinjeo u ovim titulama svojom igrom i golovima
Zato što svaki igrač Cardiffa može ić na kaljenje u League One ili League Two, i da ima milion puta bolje uslove nego ovdje. U četvrtoj engleskoj ligi svaki stadion bolji od našeg najboljeg, da ne idemo dalje od tog. Takođe, igrači iz MLSa nikad ne bi došli ovdje, a to i nije neka pljačka.Surreal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 18:20Prosto je nevjerovatno da mi nikakve koristi nismo imali od Cardiffa, KV Kortrijka ili LA FC - a.
Zamislite kada bi mogli neku rezervu Cardiffa dovesti na posudbu, do koga je ovo nije mi jasno, ali da nismo iskoristili benefite koje ovo "partnerstvo" nudi, sigurno da nismo.
Jedino možda taj Kortrijk, mada i to je prilično nerealno, nije to kao na FMu, send to affiliate, i gotova stvar. Tamo i najgori igrač ima menadžera koji će mu sredit posudbu u 5 puta boljoj ligi nego što je naša.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Klub je klub. Nema nikoga iznad njega. Uprava to zasad dobro radi. A nije da nisu imali izazova po tom pitanju.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
+1
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
mene samo zanima da li ce se voditi kao domaci (s obzirom da bas lici na njih) ili stranac 

Zadnja izmjena: benko21, dana/u 07 feb 2021, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Slazem se, trebali smo mu se zahvaliti, sta god je bilo. Sve stoji. Cinjenica je da je ispao ljakse, ali trebali smo mi pokazati da smo veliki i zahvaliti mu se.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- feniksptica
- Kontakt:
Jeste osjetljivi, tako bi uvijek da se svako po klubu izivljava kako hoce. Mozda i izdaju saopstenje, al sto se mene tice jedini ispravan nacin.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Jao kako je frajer na ruzan naci otisao, al sam je sebi kriv
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, to sam napisao prije par sati.Historicar je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:59Dakle, 4 miliona maraka smo uzeli od Evrope i prodaja Rahmanovića i Tatara.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Amar nije svijestan gdje je otisao hahahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Goni ga u pm, gov.nar, treba ga izbrisat iz historije kluba k'o Turci Šukura. On će nekog za vrat hvatat na treningu, pizzda ciganska.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sada smo ispod 8 mio a TM 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Istina ali ljudima kad spomeneš Bosnu oni se nasmiju, radije bi u treću englesku ligu nego ovdje uzimali trofeje. Tužno ali istinito.Surreal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 18:20Prosto je nevjerovatno da mi nikakve koristi nismo imali od Cardiffa, KV Kortrijka ili LA FC - a.
Zamislite kada bi mogli neku rezervu Cardiffa dovesti na posudbu, do koga je ovo nije mi jasno, ali da nismo iskoristili benefite koje ovo "partnerstvo" nudi, sigurno da nismo.
Opet sam mišljenja da se mogao jedan igrač dovesti za sve ove godine, pa makar silom. Neka ostane pola godine, svakako ga mi ne bi plaćali ali eto.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Toliko sam se u njega razocarao da mislim, kada bi lose prosao kod Arapa, a dobije ponudu da "spasi" karijeru u Zelji, da bi vrlo lahko prihvatio to. Dok je Rahmanovic druga prica.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nije loš Rahman ovo malo vremena što je dobio, al kakva katastrofa od ekipe gdje je otišao baš šteta za njega. Ništa nisu uradili protiv Bešiktaša koji je od 20 minute igrao s igračem manje.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Google Adsense [Bot], keli, Lecler, macahz, Nantess, nedimmmm1337, pierce, Posejdon, Samozdravlje, Sazg, tajsamja, Tatamata1946 i 112 gostiju.