FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta je ovo ljudi moji gosti od juce ne silaze sa teme 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Pa evo napisao samElCartel11 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:32@bordobijeli napiši pitanja koja te zanimaju ja cu ti odgovorit na njih.bordobijeli je napisao/la: ↑07 feb 2021, 19:52Jest to je bilo kraj decembra, puno stvari se u medju vremenu desilo, odlasci Tatara, Rahmanovic, Šerbercic, posudbe Kurdic, Resic, dolazak cmiljanica, malo o pripremama u Umagu, proljetnom dijelu sezone, hoce li bit vise dolazaka ili odlazaka itd. Lijepo bi bilo cuti stav njegov odnosno kluba na sve sto se izdesavalo.
Odgovori bi se od Hadzijinih razlikovali mozda u 10% ali nista značajno.
Najedi se benjamine ućebanih go.vana. ogavan si
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Recite siJuxu da NE MORA biti 6 stranaca u protokolu, mozes nikoga da nemas, 6 je maximum.
Sto se tice igraca sa brojem 32, da hoce ga yebat kakav Arap ped.er i nabit ga nogom u Gorazde, kod brata "lajkera", cigancice maleee, davaliceee
Sto se tice igraca sa brojem 32, da hoce ga yebat kakav Arap ped.er i nabit ga nogom u Gorazde, kod brata "lajkera", cigancice maleee, davaliceee
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Kakav klub, kakvi ljudi uoravljaju klubom
Prvi put imamo ljude koji rade u interesu kluba, a ne u svrhu licnog interesa.
Bravo za objavu transfera onog firgoša.

Prvi put imamo ljude koji rade u interesu kluba, a ne u svrhu licnog interesa.
Bravo za objavu transfera onog firgoša.
Ovaj pdf je klasični prikaz mentaliteta našeg stanovništva. Čovjek je vrhunski igrač za naše uslove, to je i dokazao, tada je svima bio odlučan, a sada je cigan? Ovdje svi vjeruju u neke teorije zavjere, a sada su 100% da je prebio nekoga, a i ako jeste ne znamo drugu stranu priče.
Ovakvi ni ne zaslužujemo ništa bolje od Cmiljanića..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
kakve teorije zavjere?Surreal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:45Ovaj pdf je klasični prikaz mentaliteta našeg stanovništva. Čovjek je vrhunski igrač za naše uslove, to je i dokazao, tada je svima bio odlučan, a sada je cigan? Ovdje svi vjeruju u neke teorije zavjere, a sada su 100% da je prebio nekoga, a i ako jeste ne znamo drugu stranu priče.
Gov.no se nije pozdravilo sa saigracima
gov.no 5 dana pravi sranja ito ozbiljna na treninzima
i na kraju go.vno je nase dijete uhvatilo za vrat da ga udavi i otjeran je iz Umaga. Iako je dan prije toga marinovic molio ga da se strpi da ce se naci neko rjesenje
Nabijem gga na ku.rac debilni
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Mislim da bi se ipak trebala imati neka granica. Okej ispao je glup i sretno mu.
Ali neke rijeci ipak nisu prikladne za njega, ostavio je kakav takav trag u klubu i zabijao par puta kada je najvise trebalo.
Ali neke rijeci ipak nisu prikladne za njega, ostavio je kakav takav trag u klubu i zabijao par puta kada je najvise trebalo.
-
- Kontakt:
Onaj potez u Mostaru je bio kraj sto se mene tice. Bio sam dušman kluba kad sam pisao da ga treba kazniti
Bio nam je i Pelak odličan dok nije uradio to što je uradio. S klubom nema igranja. I kakvu drugu stranu hoćeš, čovjek nije htio da produži, opstruisao treninge, pravio probleme, uhvatio momka za vrat, a i sa prošlim trenerom imao sukobe i bojkotovao ga, pa mu se sjever nayebao majke poslije derbija 1:3. Gov.no koje je guzzicom zatvorilo vrata i želim mu teški pad u karijeri, da se za godinu vrati u Krupu.Surreal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:45Ovaj pdf je klasični prikaz mentaliteta našeg stanovništva. Čovjek je vrhunski igrač za naše uslove, to je i dokazao, tada je svima bio odlučan, a sada je cigan? Ovdje svi vjeruju u neke teorije zavjere, a sada su 100% da je prebio nekoga, a i ako jeste ne znamo drugu stranu priče.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa ako je to istina treba mu otic i samarcinu svintatPantelija je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:49kakve teorije zavjere?Surreal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:45Ovaj pdf je klasični prikaz mentaliteta našeg stanovništva. Čovjek je vrhunski igrač za naše uslove, to je i dokazao, tada je svima bio odlučan, a sada je cigan? Ovdje svi vjeruju u neke teorije zavjere, a sada su 100% da je prebio nekoga, a i ako jeste ne znamo drugu stranu priče.
Gov.no se nije pozdravilo sa saigracima
gov.no 5 dana pravi sranja ito ozbiljna na treninzima
i na kraju go.vno je nase dijete uhvatilo za vrat da ga udavi i otjeran je iz Umaga. Iako je dan prije toga marinovic molio ga da se strpi da ce se naci neko rjesenje
Nabijem gga na ku.rac debilni
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Razlika u oprostaju od igraca.
Drasticna razlika.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
puno mi pametujemo a na stadionu nas 2500 i to kad je vrijeme extra
kad se treba uclaniti nigdje nas a kad je s.rat onda smo tu prvi
sto ovo sto ono
kad se treba uclaniti nigdje nas a kad je s.rat onda smo tu prvi
sto ovo sto ono
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Koju drugu ? Onu sto furate po fb (celavi i qrva tjeraju Tatara da uvale nekog svog) ? Dosta je deugih strana, moja je jedna jedina strana - FK Sarajevo ! Niko iznad kluba pa da je Hase licno...Surreal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:45Ovaj pdf je klasični prikaz mentaliteta našeg stanovništva. Čovjek je vrhunski igrač za naše uslove, to je i dokazao, tada je svima bio odlučan, a sada je cigan? Ovdje svi vjeruju u neke teorije zavjere, a sada su 100% da je prebio nekoga, a i ako jeste ne znamo drugu stranu priče.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nije ni zaslužio da mu se poželi sreća. Po.sro se na sve što je uradio. Zabranio bi i njemu i menadžeru prilaz klubu za sva vremena.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Smetljaru treba zabraniti 300 m prilaz stadionu...
Firaone, ne bjezi se iz kluba ,pruzi ruku saigracima smetljaru,smetljarski
Firaone, ne bjezi se iz kluba ,pruzi ruku saigracima smetljaru,smetljarski
Bravo bateZoran28 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:54Koju drugu ? Onu sto furate po fb (celavi i qrva tjeraju Tatara da uvale nekog svog) ? Dosta je deugih strana, moja je jedna jedina strana - FK Sarajevo ! Niko iznad kluba pa da je Hase licno...Surreal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:45Ovaj pdf je klasični prikaz mentaliteta našeg stanovništva. Čovjek je vrhunski igrač za naše uslove, to je i dokazao, tada je svima bio odlučan, a sada je cigan? Ovdje svi vjeruju u neke teorije zavjere, a sada su 100% da je prebio nekoga, a i ako jeste ne znamo drugu stranu priče.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Hvala bogu pa ova drzava ima tebe za stanovnika a Fk Sarajevo za simpatizera.Surreal je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:45Ovaj pdf je klasični prikaz mentaliteta našeg stanovništva. Čovjek je vrhunski igrač za naše uslove, to je i dokazao, tada je svima bio odlučan, a sada je cigan? Ovdje svi vjeruju u neke teorije zavjere, a sada su 100% da je prebio nekoga, a i ako jeste ne znamo drugu stranu priče.