Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vidljiv manjak zalaganja, šetkao po terenu, na kraju objavio story "pustimo na mostu, stignemo na ćupriji" poslije poraza kona od Veleža. Jedan od onih kojim je sjever najviše psovao nakon poraza.
Haj ti pasha na forum neki Saudijski, ovo ti je forum navijaca FK Sarajeva
Iskreno, ne zna se ko je gori bio na tom derbiju, pola igraca na terenu tada uopšte nije igralo svoju prirodnu poziciju.Dovoljno je reci da je Hodžić bio lijevi bek, a Krste lijevo krilo.Ne ponovilo se nikad.
Nije mu prvi put da je dolazio pred sjever i mahao rukama i negodavao nakon losih utakmica
Zundo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 22:08A ne ozbiljno, mislim da nije u redu vrijeđati ga na nacionalnoj ili vjerskoj osnovi.
Da li je ispao bezobrazan prema klubu koji je od njega napravio reprezentativca? DA.
Da li je ispao bezobrazan prema svom suigraču na treningu tako što ga je napao? DA.
Da li je ispao bezobrazan prema klubu tako što je poderao dres? DA.
Međutim, ipak mislim da ni njega niti bilo koga vrijeđati zato što je Rom. Isto kao što nije u redu govoriti za Vinka da je vojvoda(vrijeđanje na nacionalnoj osnovi). To što on je on uradio je apsolutno za kritikovanje, međutim bolje je da ga se kritikuje na osnovu njegovih postupaka i djela, a ne na osnovu toga što ne pripada vašoj naciji.
Apsolutno DA.Zundo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 22:08A ne ozbiljno, mislim da nije u redu vrijeđati ga na nacionalnoj ili vjerskoj osnovi.
Da li je ispao bezobrazan prema klubu koji je od njega napravio reprezentativca? DA.
Da li je ispao bezobrazan prema svom suigraču na treningu tako što ga je napao? DA.
Međutim, ipak mislim da ni njega niti bilo koga vrijeđati zato što je Rom. Isto kao što nije u redu govoriti za Vinka da je vojvoda(vrijeđanje na nacionalnoj osnovi). To što on je on uradio je apsolutno za kritikovanje, međutim bolje je da ga se kritikuje na osnovu njegovih postupaka i djela, a ne na osnovu toga što ne pripada vašoj naciji.
Pa ne mogu ga kulturno vrijeđat, k'o Hrvati. "Gospon Benjamin, povucite me za pimpek"? Ne ide vala. Goni ga u pm cigansku, on će nekog davit. Čudo nije svog seata u željezo prodao.Zundo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 22:08A ne ozbiljno, mislim da nije u redu vrijeđati ga na nacionalnoj ili vjerskoj osnovi.
Benjamin Tatar legenda kluba. Oprostio je dugove i zaradili smo na njemu. Istinska legenda. Nije ko janjarski firgoš što je bio spreman klub ugasiti za dug.
A šta da je neko drugi, druge nacije uradio ovo što je on, da li bi se ikako spominjala njegova nacija ili samo njegovo ime i njegovi postupci.Zoran28 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 22:12Zundo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 22:08A ne ozbiljno, mislim da nije u redu vrijeđati ga na nacionalnoj ili vjerskoj osnovi.
Eki fol moralisanje. Niko ga ne vrijedja sto je Rom,nego sto je hinja ! Cuj uvreda ako mu kazes da je Rom, pa jel uvreda ako tebi kazemo da si Bosnjak ili Musliman ?
Vidi se da si Mortin covjek,odmah po crncima...ElCartel11 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 22:21Zasto je uvreda ako Romu kazes, da je Rom?
Crncu, da je crnac?
To ne kontam al nejse
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, ANamelessGhoul, Antikloc, benko21, bosnas_, budzak, bvsic, Dave, enzo1, Google [Bot], Hajdeee, James1987, johntravolta123, kogmagie46, nedimmmm1337, pitarcenga, Pitaristok, riki46, TefalTava i 195 gostiju.