FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 07 feb 2021, 21:54

Ma svake godine je nama ovako a onda pregazilo sve redom. Demqntujemo mahalu portale i dušmane. Čuj sad plate kasne :urnebes: , kad je kod nas placanje svaka 3 4 mjeseca. A prosle godine je bilo isto plate kasne bojkot priprema i ljudi nakon toga razvale sve na terenu. :D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 07 feb 2021, 21:56

AlfredNobel je napisao/la:
07 feb 2021, 21:54
Zoran28 je napisao/la:
07 feb 2021, 20:45
Recite siJuxu da NE MORA biti 6 stranaca u protokolu, mozes nikoga da nemas, 6 je maximum.

Sto se tice igraca sa brojem 32, da hoce ga yebat kakav Arap ped.er i nabit ga nogom u Gorazde, kod brata "lajkera", cigancice maleee, davaliceee 🖕
Još ne kontaju pravilo za strance i protokol.. :rol:

Jbg :(
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 feb 2021, 21:57

JVVVST je napisao/la:
07 feb 2021, 21:53
Zip je napisao/la:
07 feb 2021, 21:51
Kad smo najboljeg igraca odstranili, nadam se da ce ovi mladji da nauce kako se postuje klub.
Jer jedan firgos im ne smije biti uzor.
Gdje je onaj sto se bunio za moje postove o Sabrinim pickoliscima i pravima zena? Jel ti ovo ok? Mamlaze.
Neko prodrmao resetke?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 feb 2021, 21:59

ajdohordas je napisao/la:
A sta je uradio na derbiju zaboravio sam ?
Vidljiv manjak zalaganja, šetkao po terenu, na kraju objavio story "pustimo na mostu, stignemo na ćupriji" poslije poraza kona od Veleža. Jedan od onih kojim je sjever najviše psovao nakon poraza.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 feb 2021, 22:02

Ova sedmica nam je ključna.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 feb 2021, 22:02

JVVVST je napisao/la:
07 feb 2021, 21:30
Kult Sabrinih pickolizaca ponovo na djelu

Idi Benjo, ne zasluzujemo te. Hvala na svemu i nadam se da ces nam se vratiti jednom kad ove hinje odu.

A ne brini za nas, imamo Cmiljanica da te zamijeni.
Haj ti pasha na forum neki Saudijski, ovo ti je forum navijaca FK Sarajeva

Zaluto si malo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 07 feb 2021, 22:03

skoroalen je napisao/la:
07 feb 2021, 21:59
Vidljiv manjak zalaganja, šetkao po terenu, na kraju objavio story "pustimo na mostu, stignemo na ćupriji" poslije poraza kona od Veleža. Jedan od onih kojim je sjever najviše psovao nakon poraza.
Iskreno, ne zna se ko je gori bio na tom derbiju, pola igraca na terenu tada uopšte nije igralo svoju prirodnu poziciju.Dovoljno je reci da je Hodžić bio lijevi bek, a Krste lijevo krilo.Ne ponovilo se nikad.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 07 feb 2021, 22:03

amypitar je napisao/la:
07 feb 2021, 22:02
Ili naredne dvije. :hmmmmm:
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 07 feb 2021, 22:08

Nije mu prvi put da je dolazio pred sjever i mahao rukama i negodavao nakon losih utakmica
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 07 feb 2021, 22:08

A ne ozbiljno, mislim da nije u redu vrijeđati ga na nacionalnoj ili vjerskoj osnovi.
Da li je ispao bezobrazan prema klubu koji je od njega napravio reprezentativca? DA.
Da li je ispao bezobrazan prema svom suigraču na treningu tako što ga je napao? DA.
Da li je ispao bezobrazan prema klubu tako što je poderao dres? DA.
Međutim, ipak mislim da ni njega niti bilo koga vrijeđati zato što je Rom. Isto kao što nije u redu govoriti za Vinka da je vojvoda(vrijeđanje na nacionalnoj osnovi). To što on je on uradio je apsolutno za kritikovanje, međutim bolje je da ga se kritikuje na osnovu njegovih postupaka i djela, a ne na osnovu toga što ne pripada vašoj naciji.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 07 feb 2021, 22:12

Zundo je napisao/la:
07 feb 2021, 22:08
A ne ozbiljno, mislim da nije u redu vrijeđati ga na nacionalnoj ili vjerskoj osnovi.
Da li je ispao bezobrazan prema klubu koji je od njega napravio reprezentativca? DA.
Da li je ispao bezobrazan prema svom suigraču na treningu tako što ga je napao? DA.
Međutim, ipak mislim da ni njega niti bilo koga vrijeđati zato što je Rom. Isto kao što nije u redu govoriti za Vinka da je vojvoda(vrijeđanje na nacionalnoj osnovi). To što on je on uradio je apsolutno za kritikovanje, međutim bolje je da ga se kritikuje na osnovu njegovih postupaka i djela, a ne na osnovu toga što ne pripada vašoj naciji.

Eki fol moralisanje. Niko ga ne vrijedja sto je Rom,nego sto je hinja ! Cuj uvreda ako mu kazes da je Rom, pa jel uvreda ako tebi kazemo da si Bosnjak ili Musliman ?
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 07 feb 2021, 22:12

Draze bi mi bilo da je truhno na Zapadu, nezahvalnik..
Ali ajd razumijem da smo ga prodali za ok lovu, cakstavise.

Ovo je trebalo ranije rjesavat vol. 738262
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 07 feb 2021, 22:12

Zundo je napisao/la:
Apsolutno DA.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 07 feb 2021, 22:13

amypitar je napisao/la:
07 feb 2021, 22:02
Kuljčna je nama svaka sedmica ima mjesec dana

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 feb 2021, 22:15

Zundo je napisao/la:
Pa ne mogu ga kulturno vrijeđat, k'o Hrvati. "Gospon Benjamin, povucite me za pimpek"? Ne ide vala. Goni ga u pm cigansku, on će nekog davit. Čudo nije svog seata u željezo prodao.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 07 feb 2021, 22:20

Kamuflazn je napisao/la:
07 feb 2021, 21:38
Donio 300 000 dolara
Oprostio par plata, premija. Helem, gospodski. Bravo benjamine.
Benjamin Tatar legenda kluba. Oprostio je dugove i zaradili smo na njemu. Istinska legenda. Nije ko janjarski firgoš što je bio spreman klub ugasiti za dug.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 07 feb 2021, 22:21

Zasto je uvreda ako Romu kazes, da je Rom?
Crncu, da je crnac?

To ne kontam al nejse
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 07 feb 2021, 22:21

Zoran28 je napisao/la:
07 feb 2021, 22:12
Zundo je napisao/la:

Eki fol moralisanje. Niko ga ne vrijedja sto je Rom,nego sto je hinja ! Cuj uvreda ako mu kazes da je Rom, pa jel uvreda ako tebi kazemo da si Bosnjak ili Musliman ?
A šta da je neko drugi, druge nacije uradio ovo što je on, da li bi se ikako spominjala njegova nacija ili samo njegovo ime i njegovi postupci.
Evo uzmimo Husrefa za primjer, niko ovdje sigurno: ,,Joj ovaj Husref, pravi Bošnjak", niti se uopšte spominjala njegova nacija.
@skoroalen Ne moraš ga kulturno vrijeđat. Npr. tu rečenicu: ..Goni ga u pm cigansku" si mogao napisati samo kao ,,Goni ga u pm" ili ,,Goni ga u pm šupačku/bezobraznu...
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 feb 2021, 22:22

ElCartel11 je napisao/la:
07 feb 2021, 22:21
Zasto je uvreda ako Romu kazes, da je Rom?
Crncu, da je crnac?

To ne kontam al nejse
Vidi se da si Mortin covjek,odmah po crncima... :kafa:

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 07 feb 2021, 22:22

Dovodimo igrača na ugovor do 2025.g
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 60 gostiju.