La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: La Liga
Tacno sam znao da ce biti neka utjesna nagrada za laznog GOATa
nakon ove najvažnije nagrade koju je pokupio pravi GOAT jednostavno je Barca morala nesto pogurati da ovaj opet ne napravi neki haos kao sto je uradio ljetos

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Al fakat druze ja uopste nisam nesto veci fan Ronalda nego Messija, obojicu respektujem al da neko moze osporiti da je covjek najbolji ikad sa 3 vezane LP i EP i covjeka sa najvise postignutih golova IKAD e to ne mogu da shvatim. 3 vezane LP! Niko nikada nije odbranio istu a kamoli 3 puta je uzeo. Uz to vezes EP i LN sa prosjecnom ekipom Portugala od kojih su bili jaci redom Njemacka Francuska Spanija itd itd. Da svake godine skoro izdominiras najbitnije takmicenje na svijetu LP i jos uzimas titule u nacionalnim prvenstvima sa 3 razlicita kluba. G.O.A.T i nista manje od toga.
I kod mene su ova prva 4 kao i u Donija, imaju sve, neko manje neko više, titule, statistiku, karizmu, i konstantu. Ovo dole se već da raspravljati i više je stvar subjektivnog dojma. Suarez i Lewa bi mi se borili za isto mjesto. Ibra i kod mene ispada iz svih izbora. I u ovu listu bi mi upao Neuer, ima sve potrebno da se nađe na listi, čak i njega vidim kao 5 mjesto, jer ima i on sve ostalo što imaju prva 4, osim možda godinu i pol igara gdje je imao povredu i bio van forme, ostalo je vrhunski i šampionski.
Sta mu je sa frizurom dan te yebo, ne mozes biti GOAT a imati takvu frizuru
Cristiano Ronaldo is now the top scorer for :Goretzka je napisao/la: ↑08 feb 2021, 00:25Al fakat druze ja uopste nisam nesto veci fan Ronalda nego Messija, obojicu respektujem al da neko moze osporiti da je covjek najbolji ikad sa 3 vezane LP i EP i covjeka sa najvise postignutih golova IKAD e to ne mogu da shvatim. 3 vezane LP! Niko nikada nije odbranio istu a kamoli 3 puta je uzeo. Uz to vezes EP i LN sa prosjecnom ekipom Portugala od kojih su bili jaci redom Njemacka Francuska Spanija itd itd. Da svake godine skoro izdominiras najbitnije takmicenje na svijetu LP i jos uzimas titule u nacionalnim prvenstvima sa 3 razlicita kluba. G.O.A.T i nista manje od toga.
• Football History
• Real Madrid
• Portugal
• Europe's Top 5 leagues
• UEFA Champions League
• UEFA Euro
• FIFA Club World Cup
• FIFA Competitions
• UEFA Competitions
• Europe World Cup Qualifiers
• Euro Qualifiers
Mislim da je ovo dovoljno

Ali cu da pruzim sansu za kontraargument
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- FabioParatici
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Trebao je iz Madrida otici u Barcelonu da i tu bude top scorer 

Nije mu ni ta frizura puno bolja, lik se sam sisa izgleda.Dovoljan razlog da nema sanse da bude GOAT, pravi GOAT vodi racuna i o frizuri.Messi uvijek imao normalne frizure, gospodin i prije svega GOAT.Eto vidi te slike gore Messija, isti Brad Pitt.
Emery je majstor. Već 12 remija i samo 2 poraza 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Posto se gledaju kolektivni trofeji a taj momak nije ni finala igrao , dakle nije sam osvojio trofeje.Onda da spomenemo Ramosa i Modrica , igrace koji su u trofejima imali vece zasluge i igrace koji su sigurno najbolji u histrojiji ovog sporta.Posto su parametar trofeji, treba i Vasqueza ukljuciti u raspravu.Goretzka je napisao/la: ↑08 feb 2021, 00:25Al fakat druze ja uopste nisam nesto veci fan Ronalda nego Messija, obojicu respektujem al da neko moze osporiti da je covjek najbolji ikad sa 3 vezane LP i EP i covjeka sa najvise postignutih golova IKAD e to ne mogu da shvatim. 3 vezane LP! Niko nikada nije odbranio istu a kamoli 3 puta je uzeo. Uz to vezes EP i LN sa prosjecnom ekipom Portugala od kojih su bili jaci redom Njemacka Francuska Spanija itd itd. Da svake godine skoro izdominiras najbitnije takmicenje na svijetu LP i jos uzimas titule u nacionalnim prvenstvima sa 3 razlicita kluba. G.O.A.T i nista manje od toga.
Jel ovo onaj Award sto je sam sebi urucio trofej , pokroviteljstvo njegova majka i sestra hahahaahah
Tik tok sponzor nagrade 

- anonymousHD
- Kontakt:
Kolike im je komplekse nabio, još uvijek im živi rent free u glavama. CR **** GOAT.
IFFHS ga isto izabrao za najboljeg igrača u prošloj deceniji.
IFFHS ga isto izabrao za najboljeg igrača u prošloj deceniji.

- Shategabri
- Kontakt:
Treba i Xavija i Iniestu uključiti...samo kažemJoeBleck je napisao/la: ↑08 feb 2021, 09:08Posto se gledaju kolektivni trofeji a taj momak nije ni finala igrao , dakle nije sam osvojio trofeje.Onda da spomenemo Ramosa i Modrica , igrace koji su u trofejima imali vece zasluge i igrace koji su sigurno najbolji u histrojiji ovog sporta.Posto su parametar trofeji, treba i Vasqueza ukljuciti u raspravu.Goretzka je napisao/la: ↑08 feb 2021, 00:25Al fakat druze ja uopste nisam nesto veci fan Ronalda nego Messija, obojicu respektujem al da neko moze osporiti da je covjek najbolji ikad sa 3 vezane LP i EP i covjeka sa najvise postignutih golova IKAD e to ne mogu da shvatim. 3 vezane LP! Niko nikada nije odbranio istu a kamoli 3 puta je uzeo. Uz to vezes EP i LN sa prosjecnom ekipom Portugala od kojih su bili jaci redom Njemacka Francuska Spanija itd itd. Da svake godine skoro izdominiras najbitnije takmicenje na svijetu LP i jos uzimas titule u nacionalnim prvenstvima sa 3 razlicita kluba. G.O.A.T i nista manje od toga.
Jel ovo onaj Award sto je sam sebi urucio trofej , pokroviteljstvo njegova majka i sestra hahahaahah

Koševo Zapad
Šta kažu fudbaleri, njih 50:
Za Mesija su glasali:
Pele
Ronaldinjo
Dijego Maradona
Ronaldo Nazario da Lima
Đanluiđi Bufon
Johan Krojf
Vejn Runi
Dejvid Bekam
Pol Skols
Zlatan Ibrahimović
Frenk Lampard
Gari Lineker
Stiven Džerard
Marko Van Basten
Frančesko Toti
Romario
Kevin De Brujne
Eden Azar
Jirgen Klop
Fabio Kapelo
Visente del Boske
Ngolo Kante
Paolo Maldini
Džerom Boateng
Markus Rašford
Koke
Arda Turan
Guti Ernandez
Karlos Tevez
Tijago Silva
Ilkaj Gundogan
Marko Verati
Rajan Gigs
Dijego Simeone
Za Ronalda su glasali:
Kilijan Mbape
Predrag Mijatović (bivši igrač Reala)
Rikardo Kaka (bivši igrač Reala, igrao sa Ronaldom)
Rafael Van der Vart (bivši igrač Reala)
Paulo Futre (Portugalac)
Martin Edegard (bivši igrač Reala, igrao sa Ronaldom)
Geret Bejl (igrač Reala, igrao sa Ronaldom)
Aleks Ferguson (trenirao Ronalda)
Čičarito Ernandez (bivši igrač Uniteda i Reala, igrao sa Ronaldom)
Gabrijel Hajnce (bivši igrač Reala)
Federiko Valverde (igrač Reala, igrao sa Ronaldom)
Romelu Lukaku
Mesut Ozil (bivši igrač Reala, igrao sa Ronaldom)
Matijas De Liht (igra sa Ronaldom)
Iker Kasiljas (bivši igrač Reala, igrao sa Ronaldom)
Treba li šta reći nakon ovoga?
Jedino su Mbape i Lukaku 2 izroda.
Za Mesija su glasali:
Pele
Ronaldinjo
Dijego Maradona
Ronaldo Nazario da Lima
Đanluiđi Bufon
Johan Krojf
Vejn Runi
Dejvid Bekam
Pol Skols
Zlatan Ibrahimović
Frenk Lampard
Gari Lineker
Stiven Džerard
Marko Van Basten
Frančesko Toti
Romario
Kevin De Brujne
Eden Azar
Jirgen Klop
Fabio Kapelo
Visente del Boske
Ngolo Kante
Paolo Maldini
Džerom Boateng
Markus Rašford
Koke
Arda Turan
Guti Ernandez
Karlos Tevez
Tijago Silva
Ilkaj Gundogan
Marko Verati
Rajan Gigs
Dijego Simeone
Za Ronalda su glasali:
Kilijan Mbape
Predrag Mijatović (bivši igrač Reala)
Rikardo Kaka (bivši igrač Reala, igrao sa Ronaldom)
Rafael Van der Vart (bivši igrač Reala)
Paulo Futre (Portugalac)
Martin Edegard (bivši igrač Reala, igrao sa Ronaldom)
Geret Bejl (igrač Reala, igrao sa Ronaldom)
Aleks Ferguson (trenirao Ronalda)
Čičarito Ernandez (bivši igrač Uniteda i Reala, igrao sa Ronaldom)
Gabrijel Hajnce (bivši igrač Reala)
Federiko Valverde (igrač Reala, igrao sa Ronaldom)
Romelu Lukaku
Mesut Ozil (bivši igrač Reala, igrao sa Ronaldom)
Matijas De Liht (igra sa Ronaldom)
Iker Kasiljas (bivši igrač Reala, igrao sa Ronaldom)
Treba li šta reći nakon ovoga?

Jedino su Mbape i Lukaku 2 izroda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.