Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Al fakat druze ja uopste nisam nesto veci fan Ronalda nego Messija, obojicu respektujem al da neko moze osporiti da je covjek najbolji ikad sa 3 vezane LP i EP i covjeka sa najvise postignutih golova IKAD e to ne mogu da shvatim. 3 vezane LP! Niko nikada nije odbranio istu a kamoli 3 puta je uzeo. Uz to vezes EP i LN sa prosjecnom ekipom Portugala od kojih su bili jaci redom Njemacka Francuska Spanija itd itd. Da svake godine skoro izdominiras najbitnije takmicenje na svijetu LP i jos uzimas titule u nacionalnim prvenstvima sa 3 razlicita kluba. G.O.A.T i nista manje od toga.
Cristiano Ronaldo is now the top scorer for :Goretzka je napisao/la: ↑08 feb 2021, 00:25Al fakat druze ja uopste nisam nesto veci fan Ronalda nego Messija, obojicu respektujem al da neko moze osporiti da je covjek najbolji ikad sa 3 vezane LP i EP i covjeka sa najvise postignutih golova IKAD e to ne mogu da shvatim. 3 vezane LP! Niko nikada nije odbranio istu a kamoli 3 puta je uzeo. Uz to vezes EP i LN sa prosjecnom ekipom Portugala od kojih su bili jaci redom Njemacka Francuska Spanija itd itd. Da svake godine skoro izdominiras najbitnije takmicenje na svijetu LP i jos uzimas titule u nacionalnim prvenstvima sa 3 razlicita kluba. G.O.A.T i nista manje od toga.
Posto se gledaju kolektivni trofeji a taj momak nije ni finala igrao , dakle nije sam osvojio trofeje.Onda da spomenemo Ramosa i Modrica , igrace koji su u trofejima imali vece zasluge i igrace koji su sigurno najbolji u histrojiji ovog sporta.Posto su parametar trofeji, treba i Vasqueza ukljuciti u raspravu.Goretzka je napisao/la: ↑08 feb 2021, 00:25Al fakat druze ja uopste nisam nesto veci fan Ronalda nego Messija, obojicu respektujem al da neko moze osporiti da je covjek najbolji ikad sa 3 vezane LP i EP i covjeka sa najvise postignutih golova IKAD e to ne mogu da shvatim. 3 vezane LP! Niko nikada nije odbranio istu a kamoli 3 puta je uzeo. Uz to vezes EP i LN sa prosjecnom ekipom Portugala od kojih su bili jaci redom Njemacka Francuska Spanija itd itd. Da svake godine skoro izdominiras najbitnije takmicenje na svijetu LP i jos uzimas titule u nacionalnim prvenstvima sa 3 razlicita kluba. G.O.A.T i nista manje od toga.
Treba i Xavija i Iniestu uključiti...samo kažemJoeBleck je napisao/la: ↑08 feb 2021, 09:08Posto se gledaju kolektivni trofeji a taj momak nije ni finala igrao , dakle nije sam osvojio trofeje.Onda da spomenemo Ramosa i Modrica , igrace koji su u trofejima imali vece zasluge i igrace koji su sigurno najbolji u histrojiji ovog sporta.Posto su parametar trofeji, treba i Vasqueza ukljuciti u raspravu.Goretzka je napisao/la: ↑08 feb 2021, 00:25Al fakat druze ja uopste nisam nesto veci fan Ronalda nego Messija, obojicu respektujem al da neko moze osporiti da je covjek najbolji ikad sa 3 vezane LP i EP i covjeka sa najvise postignutih golova IKAD e to ne mogu da shvatim. 3 vezane LP! Niko nikada nije odbranio istu a kamoli 3 puta je uzeo. Uz to vezes EP i LN sa prosjecnom ekipom Portugala od kojih su bili jaci redom Njemacka Francuska Spanija itd itd. Da svake godine skoro izdominiras najbitnije takmicenje na svijetu LP i jos uzimas titule u nacionalnim prvenstvima sa 3 razlicita kluba. G.O.A.T i nista manje od toga.
Jel ovo onaj Award sto je sam sebi urucio trofej , pokroviteljstvo njegova majka i sestra hahahaahah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.