Mustedanagic nema sta traziti u prvih 11. Sa klupe nesto i moze doprinijeti.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 feb 2021, 15:58Kova (ako ne ode)
Oremus
Dupovac
Milicevic
Pidro
Djokanovic
Susic
Zinedin
Fanimo
Krste
Cmiljanic
Za derbija ovo uigravat. I onda imas sa klupe Jukica, Salcina, Pejovica, i pojacanje/a.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Mislim da bi valjalo Krstu stavit iza Cmiljanica a ubacit Jukica za Pejovica da ide na lijevo krilo....Cmilja je fino primi moze je spustit za Krleta i da imamo taj automatizam koji moze fino se ustelit....slicno sto Zrinja ima sa onim novim i Bilbijom....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma bit ce generalka, kontam trebali bi ubacit jos jednu ima jos 15-tak dana do nastavka.feniksptica je napisao/la: ↑08 feb 2021, 15:55Ma mora biti generalka.hordasDoboj je napisao/la: ↑08 feb 2021, 15:54Najavljena je jos samo generalka kad se vratimo?
Trebalo bi ubacit jos jednu tekmu u Butmiru a na Kosevu generalku da odigramo, ima dovoljno vremena.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno. Ja sam nešto slično pisao samo za napadača s tim da bi ovaj momak išao na krilo, kako god.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kanuric je na golu izaso Dzafa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NisamInSajder
- Kontakt:
Auu ta ti je top,Krste kao neki second striker..
Zinedin ima dosta toga ponuditi i zaista se nadam da ce pokazati. A ako ne riskiras i ne stavis ga u prvu par tekmi nece nikad ni pokazat. Svakom igracu je potrebno samopouzdanje, a nece ga dobit ubacivanjem sa klupe 5-10 minuta. Za mene je bio sjajno krenuo protiv Tuzla Citya, kad je dosao..Napapijri je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:00Mustedanagic nema sta traziti u prvih 11. Sa klupe nesto i moze doprinijeti.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 feb 2021, 15:58Kova (ako ne ode)
Oremus
Dupovac
Milicevic
Pidro
Djokanovic
Susic
Zinedin
Fanimo
Krste
Cmiljanic
Za derbija ovo uigravat. I onda imas sa klupe Jukica, Salcina, Pejovica, i pojacanje/a.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- hordasDoboj
- Kontakt:
Zinedin za sad dobio 10 minuta u 3 utakmice. Ne kontam stvarno..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa to, cude se sto lose odigra kad dobije par minutica, a prije tog 5 utakmica samo sjedio. Mora mu se dati prilika, istrpit ga dok ne dobije samopouzdanje i onda ce nastati njegovih 5 minuta.hordasDoboj je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:07Zinedin za sad dobio 10 minuta u 3 utakmice. Ne kontam stvarno..
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Vidi Milija sto fino puca slobodne
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jel' ovo imamo Davida Luiza u ekipi sa brojem 15. Malo je kosu skratio, ali isti su 
Eh da vidimo sad.
Edit:
Umjesto koga su ušli Hebib i Zinedin?

Eh da vidimo sad.
Edit:
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 08 feb 2021, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo Kanurica kojeg klub nikako nije predstavio.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Evo ga taman, ja sam ga ocekivao u ovoj tekmi 90min.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:09Pa to, cude se sto lose odigra kad dobije par minutica, a prije tog 5 utakmica samo sjedio. Mora mu se dati prilika, istrpit ga dok ne dobije samopouzdanje i onda ce nastati njegovih 5 minuta.hordasDoboj je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:07Zinedin za sad dobio 10 minuta u 3 utakmice. Ne kontam stvarno..
Ne sumnjam da je zasluzio da bi mu Vinko dao priliku, u prvom polusezoni je bio ispod svakog prosjeka..
Mašala gostiju kao da se dijele kifle hahahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Krstea i FanimaNisamInSajder je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:11Jel' ovo imamo Davida Luiza u ekipi sa brojem 15. Malo je kosu skratio, ali isti su
Eh da vidimo sad.
Edit:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Aaa jbt dan predje lik 70m s loptom
Evo i Holeta
Evo i Holeta

Admireeee,javi se ba nije sramota...

- NisamInSajder
- Kontakt:
Nisam ga ocekivao u startnoj, ali mislim da treba dobiti vecu sansu nego do sad. Tanak jest bio, ali nije ni imao neki kontinuitet nastupa da kazes da je natjecateljskoj formi. Plus kod Zinedina je sto je dobar izvodjac prekida.hordasDoboj je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:12Evo ga taman, ja sam ga ocekivao u ovoj tekmi 90min.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:09Pa to, cude se sto lose odigra kad dobije par minutica, a prije tog 5 utakmica samo sjedio. Mora mu se dati prilika, istrpit ga dok ne dobije samopouzdanje i onda ce nastati njegovih 5 minuta.hordasDoboj je napisao/la: ↑08 feb 2021, 16:07Zinedin za sad dobio 10 minuta u 3 utakmice. Ne kontam stvarno..
Ne sumnjam da je zasluzio da bi mu Vinko dao priliku, u prvom polusezoni je bio ispod svakog prosjeka..
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako je fino pusti Cmilja za Jukica, steta...
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Majestic-12 [Bot], miguelramos, Tatamata1946 i 45 gostiju.