Zato što nam je potreban kvalitet a ne kvantitet. Prvenstveno sad ti treba dobro krilo, 10ka više manje jer imamo Sušića pa možemo kombinovati
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To je tacno, ali nema sanse da u klubu bude ukupno 6-7 krila od kojih 3 igraju a jos bar toliko toliko sjedi na klupi i uzimaju pare. Ja bih volio da dodje npr neko kao Hajrovic i unaprijedi ekipu, al od toga nema nista za sad.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Al je se Zinedin stesao lika nema pola i napokon je poceo da trci a ne da se vuce po terenu kao proslu polusezonu.
Juce je bio snimak

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Za ovu tekmu nije bio los,al dobro znamo protiv koga smo igrali,sacekajmo prvenstvo pa cemo vidjeti sta moze,svi se nadamo dobrom,al na prvi utisak u 5 deka sa handzetom..MortemHz je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:19Dobar je bio brate boga miHistoricar je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:12Kakav je iskreno bio Cmiljanić ? Ja zbog posla nisam ništa uspio da vidim.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno.. i mogu govoriti samo za ovu utakmicuSanchez1987 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:29Za ovu tekmu nije bio los,al dobro znamo protiv koga smo igrali,sacekajmo prvenstvo pa cemo vidjeti sta moze,svi se nadamo dobrom,al na prvi utisak u 5 deka sa handzetom..MortemHz je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:19Dobar je bio brate boga miHistoricar je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:12Kakav je iskreno bio Cmiljanić ? Ja zbog posla nisam ništa uspio da vidim.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ali nije dao gol.MortemHz je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:19Dobar je bio brate boga miHistoricar je napisao/la: ↑08 feb 2021, 17:12Kakav je iskreno bio Cmiljanić ? Ja zbog posla nisam ništa uspio da vidim.
Yebes napadaca koji iz autobusa ne moze gol da da, i to na pripremama eeeej...
Je li kovacevic bivsi?
-
- Kontakt:
Interes Kluba ili emocija prema pojedincima ?
Handzic, Hebib,Ahmetovic(?) i Velkoski nisu opcije za FKS ni na klupi. Znam dobri,dragi,profesionalci i ko zna sta vec, ali ako zelimo napredak ...
Sad je prilika da vidimo kako stoji Dajdza Nam, ove pare od tranfera bi trebao pomnoziti sa 2 ili 3 puta i dovesti prave strance.
Oslobodjene plate za Rahmana i Reprezentativca i plus ove trojice-cetvorice(a ima jos vjerovatno) su prilika za jednog desnjaka na lijevom krilu i recimo N.Hadzica kao dodatnog spica.
Ako nije sta bas yasro Jahic i naljutio Nama trebalo bi se ici naprijed.
Prije 8 mjeseci sam pisao da ugovori isticu 12-15 igraca, moglo se bar jedan produziti na 6 mj. (Milicevic , Rahman i Reprezentativac).
Da neka iscure ugovori gore nabrojanim ili jos bolje pomoci im za neki angazman vani (bez obestecenja).
Handzic, Hebib,Ahmetovic(?) i Velkoski nisu opcije za FKS ni na klupi. Znam dobri,dragi,profesionalci i ko zna sta vec, ali ako zelimo napredak ...
Sad je prilika da vidimo kako stoji Dajdza Nam, ove pare od tranfera bi trebao pomnoziti sa 2 ili 3 puta i dovesti prave strance.
Oslobodjene plate za Rahmana i Reprezentativca i plus ove trojice-cetvorice(a ima jos vjerovatno) su prilika za jednog desnjaka na lijevom krilu i recimo N.Hadzica kao dodatnog spica.
Ako nije sta bas yasro Jahic i naljutio Nama trebalo bi se ici naprijed.
Prije 8 mjeseci sam pisao da ugovori isticu 12-15 igraca, moglo se bar jedan produziti na 6 mj. (Milicevic , Rahman i Reprezentativac).
Da neka iscure ugovori gore nabrojanim ili jos bolje pomoci im za neki angazman vani (bez obestecenja).
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 08 feb 2021, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Koliko cemo uzeti za Kovu s obzirom da ima ugovor do 2024. godine? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sudeci prema tome kako prodajemo najbolje igrace, 300 hiljada necega

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Samo da pojedine podsjetim da su ovako sr.ali i na ljetnim pripremama, kao "protiv Goražda i Bosne ne možemo meda".
Ne sudite nikom prije vremena, Željanu uzimamo u hendikepu.

Ne sudite nikom prije vremena, Željanu uzimamo u hendikepu.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Decko kojem je ugovor do 2024 i vrijednost 800k sve ispod te cifre je ravno samoubistvu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Drugo su Amar i Benjo njima je ugovor trajao do ljeta ove godine a Kovi je ugovor do 2024 sta vam je ba
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
BRADA , samo ako podere dres. Kvalitet Kove i duzina ugovora, bez 800 k€ nista.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, adoado, Amco46, Bordo10, Combattente87, Cuspajz, Cwirek, Direktorcic, Hajdeee, James1987, johntravolta123, kanarinac, keli, kogmagie46, kosevodom, mnon46, N3R3D, Napapijri, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, plisek, ristagrad, samoFKS, tenpenny, Vutra i 221 gost.