FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dinamo bi ga prodao za 5mil, a nama je i 500k eura premija realno.
I lagano bih ga sad pustio da ode radi njegovog dobra, a vala i radi naseg jer je ovo zadnji voz za neke jace novce.
Sretno Kowa.
I lagano bih ga sad pustio da ode radi njegovog dobra, a vala i radi naseg jer je ovo zadnji voz za neke jace novce.
Sretno Kowa.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Treba musijin sd pokusati nekom prodati kovacevica a umjesto njega poslati dzafica
Nisu nasi pristali jer arapi traze i seata sa kovom u paketu.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑08 feb 2021, 19:33E,jbg,pa zar i Kova..![]()
Sretno majstore,dobar momak skroz.
450 milja,hmm
Moglo je ovo i boljeee..
Ali,sta je tu je![]()
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa sta mislis sto je raskinuo ugovor?Madafaka je napisao/la: ↑08 feb 2021, 18:50Gdje je Hadzija, evo dovedi nam ovo lijevo krilo, raskinuo ugovor u Bjelorusiji. Igrao je stalno, zabija, asistira...![]()
https://www.transfermarkt.com/lazar-saj ... ler/288161

Kovacevic sigurno nece otici ispod 700k
Prodao bi ga jer je Dinamo u zadnjih 20 godina prodao jos bruku igraca koji su ss dokazali, bolja reputacija lige i kluba, vece rezultate Dinamo pravi.
Mi smo grcali u dugovima do prije par godina, a tad Dinamo ulazio u grupnu fazu Lige Prvaka, jeste da je bio kantan, ali i to je jedna faza.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ako ode Kova dolazi Bukvic nista ne brinite
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Koliki je balkon

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dali ce se vratit navijaci u februar...ima li ko kakvih saznanja?
Ovaj seljacki stil(antifudbal) igra samo Velez, Radnik kod nas, nekad je i Sloboda ali ih je Crnogorac civiliziro dramaticno, i ne vjerujem da cemo imati ovakav otpor i da ce neko ovoliko trosit igrace u prvenstvenoj tekmi, jedino ako neko opet uzme Nalica za trenera on bi to pokuso iako je zadnji put povaljo po ekipe Tuzle jer su bili prestari za toliku trku....
Lose je sto nismo napravili nista iz 16-18 kornera, to je za kaznenog treninga i Vinku i igracima....lose je sto nije bilo suteva na gol vise izvan 16m, kreacija sansi je tankosava dobro, ni Fanimo a ni Krste nisu prosli po krilu 1-na-1, a ni Jukic, prosao jednom Heba u stilu Hakimija po boku ali onda je poslao loptu na svemirsku stanicu da se rusi imaju cime igrat.....Ulaskom svjezeg Zizua a izlaskom Tine ubrzali smo dosta samo ovi mladi momci Ramic i Hodzic ne mogu kako treba presjeci loptu iako su brzi i dobri na lopti za 16godisnjake, kad nabiju mase ko Andrej bit ce to odlicni veznjaci....tako da smo bili opasniji i brzi kroz sredinu ali i brzo gubili loptu...kako bi nam Adukor valjao tu da bude osigurac.....bekovi su mi dosta dobri bili danas, i generalno odbrana do pred sami kraj i onog poigravania bez razloga pred golom Besica....
Imat cemo pravu dilemu kad ode Vladan, koga stavit da brani? Ili Dizdarevica ili Kanurica tu su negdje nivoom, Dzafica ne bi koristio vise, mozda pokusat Kozica dovest za tu ulogu iskusnog...
Cmiljanic je brzi, bolji tehnicar, pokretljiviji, ali ne znam da li pocinjat s njim.....nije mi nesto narucito opasan, niti ga posebno cuvaju protivnici, ne odvlaci nikoga npr.
Mislim da bi mogao biti nezgodniji s klupe, kad se odbrambeni umore a on udje svjez, pa onako brz i pokretljiv mogu napravit faul neki ili penal na njemu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Arnelv52 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 18:40Kovačević ima ugovor na još tri godine. Ako ima samo jedan zainteresovani klub onda je loše. A po meni ih ima više. Ispod milion eura se sigurno ne treba ići.
A prvo bih volio da uprava rasčisti za šta im trebaju pare? Da to ne bude samo prodaja radi prodaje nego da kaže (idealno da su već rekli) ok, treba nam da "sakupimo" toliko i toliko para da uradimo to i to. Najgora opcija je da prodaješ nešto a da ne znaš šta ćeš sa parama kad ih dobiješ. Tačno, ne od oka.
Kome je lakše razumjeti može i tako da ovo nije prodaja ili zarada nego sakupljanje para za realizaciju nekog projekta. Ok, plasman u grupe i to može biti projekat. Bilo šta ali samo da nije da mi dobijemo pare pa neka ih.
Sigurno Uprava,SD i Marinovic znaju da ugovori isticu:Dzaficu,Hodzicu,Milicevicu(?),Oremusu(?),Ahmetovicu,Handzicu,Velkoskom,Hebbovicu,Milanovicu, Dervisagicu .. Doslo vrijeme da uigramo novu ekipu za naredne 3 god.
Kovacevic(?), Dizdarevic,Oremus(?),Milicevic(?), Dupovac,Adukor,Pidro,Djokanovic,Pejovic,Salcin,Dal ,Mustedanagic,TSS, Fanimo, Cmiljanic,Jukic i Akademci dovoljno za nastavak kontinuiteta. Ako ova 5-ca bold ne ostanu onda treba dovesti 5-cu novih(tipa Zinedin,Dal,N.Hadzic, mladih i perspektivnih sa ugovorom od 3-4 god.).
Naravno ako ovi sa (?) ne produze, onda treba potpisati 2-3 iskusnijih.
Nije ovo ni lose sa Rahmanom i Reprezentativcem. Igrali cca 40 mjeseci sa velikim doprinosom za Titule, a ispostavilo se "dzabe"(nesto je i preteklo), a i njihove plate za 6 mj. nisu za podcjeniti. Ne treba zaboraviti i njihov doprinos za +9 .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Tesko.. Ne pita se tu savez nista, politika odredjiva.. A sve zavisi od vakcinisanih...Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 19:52Vjerovatno da hoce,jer treba savezu para od kazni i slicno.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- JavierBosnia
- Kontakt:
Znači na Koševu cca 1500- 2000 ljudi?
Zavisno hoće li i jug puštati
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Ma i savez je politicki,sve su to ista ****.NisamInSajder je napisao/la: ↑08 feb 2021, 19:57Tesko.. Ne pita se tu savez nista, politika odredjiva.. A sve zavisi od vakcinisanih...Sanchez1987 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 19:52Vjerovatno da hoce,jer treba savezu para od kazni i slicno.
Ne,JavierBosnia je napisao/la: ↑08 feb 2021, 19:58Znači na Koševu cca 1500- 2000 ljudi?
U dopisu pise 5% ukupnog kapaciteta ali do max 500 ljudi.
NEMA NAZAD
- JavierBosnia
- Kontakt:
10% sta si ti citaoholyman je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:04Ne,JavierBosnia je napisao/la: ↑08 feb 2021, 19:58Znači na Koševu cca 1500- 2000 ljudi?
U dopisu pise 5% ukupnog kapaciteta ali do max 500 ljudi.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Krste kaze da imamo dovoljno igraca da zamjenimo Tatara i Rahmana???

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mjera i ne treba pustati vise...To su clanovi kluba,ostali neka traze stream...JavierBosnia je napisao/la: ↑08 feb 2021, 19:58Znači na Koševu cca 1500- 2000 ljudi?
Samo članovi će moći kupiti kartu.
-
- Kontakt:
To odbijanje ponuda mi je bas smijesno... samo posalji kontraponudu... eto tipa ti iz Portugala ponudili 350k eura, brate ne odbijes nego odgovoris 2mil eura pa nek razmisljaju, a onda ce pola europe znati koliko momak vrijedi.Mozda ti se neko javi i sa milion i po! Ne znam kako rade ali bih ja radio tako! Prvo Kova je 100% broj jedan na golu repke mozda vec iduce godine 

Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 08 feb 2021, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, bosnas_, budzak, enzo1, Fudo, Hamagara, Imamkarbarum, johntravolta123, mire971, napoleon72, Serha, skoJaa, stokastoka23, TigerWoods, Velaxsa i 129 gostiju.