FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kanuric puno bolji na lopti nego Dzafa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zna li ovaj komentator reći slovo g? JednoK dobroK fudbalera! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sve vas koji ste sumnjali u njega, mislis?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Fino odbrani Kanuric ovu zadnju akciju, vise pokazao nego Dzafa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja vidim 1-0
Vidim nije dao gol
Nije asist
A igrali s drugoligašem
Dux u najavi
Vidim nije dao gol
Nije asist
A igrali s drugoligašem
Dux u najavi
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kako se mjenja raspolozenje na forumu sta je ovo u pm hahaha....e moji pitari...nikad vi zahvalni necete biti ni zasta...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kanuric treba biti drugi golman nadam se da su skontali u SŠ
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bravo sampioni
Sretan povratak kuci nasim sampionima, liga se nece izyebati sama od sebe, za to ste vi zaduzeni.

Sretan povratak kuci nasim sampionima, liga se nece izyebati sama od sebe, za to ste vi zaduzeni.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Zamalo Bešic sve da zezne,prvi put da vidim da Vinko prigovara nekom igracu nesto,njemu je nesto rekao cim je kraj svirao.U fazonu da nabije loptu da ne gubi onako.
Generalno dosadna tekma,sa puno prekida,nije se imalo bog zna sta ni vidjeti. Bitno je da se niko nije povrijedio .
I te prekida u oba smjera popraviti neznas jel gore branimo iste il teze pravimo sanse kad mi imamo prekid.
Generalno dosadna tekma,sa puno prekida,nije se imalo bog zna sta ni vidjeti. Bitno je da se niko nije povrijedio .
I te prekida u oba smjera popraviti neznas jel gore branimo iste il teze pravimo sanse kad mi imamo prekid.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zadovoljan tekmom, bit ce to jos bolje do pocetka sezone. Cmiljanic top, izgleda da ce se dobro uklopiti u ekipu, iako na prvu ne lici tako, ali dobili smo dimenziju vise sa njim u napadu. Susic, Oremus su all star rang za nasu ligu, Djokan, Fanimo takodjer dobri. Mili i Dupovac siguran tandem. Nadam se da ce Zinedin ovim golom dobiti na samopouzdanju, a Vinko da ce mu pruziti u nastavku vise minuta, i nekoliko startnih postava (odmah na pocetku). Kanuric iako nije imao nekog posla, ali cini se da ce biti kvalitetna zamjena za Kovacevica, i ima kvalitet vise u odnosu na Kovu, igra nogom,iako je to Kova dosta poboljsao.
Sto se tice mogućih pojacanja, mislim da smo i sa trenutnim sastavom prejaki za nasu ligu. A pojacanja bi volio vidjeti samo na krilnoj poziciji (igraca koji moze podjednako igrati sa desnom i lijevom nogom, ili ljevaka).
Mislim da je Hebibovic zavrsio sa nama, nema nesto puno ponuditi, ali vjerujem da ce opet zabiti neki gol kao protiv Zrinjskog i usutit me.
Sto se tice mogućih pojacanja, mislim da smo i sa trenutnim sastavom prejaki za nasu ligu. A pojacanja bi volio vidjeti samo na krilnoj poziciji (igraca koji moze podjednako igrati sa desnom i lijevom nogom, ili ljevaka).
Mislim da je Hebibovic zavrsio sa nama, nema nesto puno ponuditi, ali vjerujem da ce opet zabiti neki gol kao protiv Zrinjskog i usutit me.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Beton ce ovo biti sa jos nekim pojacanjem...
Bravo momci...Ovaj Cmiljanic dok se jos uklopi malo sa ekipom bice bas pojacanje...
Bravo momci...Ovaj Cmiljanic dok se jos uklopi malo sa ekipom bice bas pojacanje...
Dobroe Panto, momak je dosao prije 3 dana sta hoces da zabije 5 golova ne kontam ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ni na sto ovo ne lici
Igrali smo protiv ekipe slabije od olimpicka
Igrali smo protiv ekipe slabije od olimpicka
Handzic i Cmiljanic ce moci pokriti napadaca,ovaj Dervisagic nije ništa pokazao tako da i ne racunam na njega.Fanimo i Jukic su ok krila ali fali jos samo malo taj neki ozbiljniji igrač uz njih da bude sve perfekt.Nazad ove i sredinu samo zdravlje da posluži.
Vi koji mislite da krle i jukic mogu i trebaju igrat u prvih 11 vi veze s fudbalom nemate.Hvala lijepa
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, bhfanatic14, boki86, Evander, Hamagara, HordeSaSjevera, Jadnimi, Lecler, macahz, napoleon72, Pantelija, Posejdon, SAMO BORDO, SHZ82, siroliver69, TefalTava, USB, zagorski i 337 gostiju.