FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Obzirom da se piše oko povratka navijača u ograničenom broju, apelujem da par dana klub forsira priču da će, u slučaju povratka navijača na stadion, isključivo članovi moći kupiti ulaznice i prisustvovati utakmicama. To se spomenulo ali nije uočljivo niti na oku javnosti.
Dobili bi par stoja novih članova, siguran sam. Ta objava par dana i to je to.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pa normalno. Ostale koji se priblize stadionu, uhapsit treba.BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:43Obzirom da se piše oko povratka navijača u ograničenom broju, apelujem da par dana klub forsira priču da će, u slučaju povratka navijača na stadion, isključivo članovi moći kupiti ulaznice i prisustvovati utakmicama. To se spomenulo ali nije uočljivo niti na oku javnosti.
PSPHM
-
- Kontakt:
Ma prijatelju zaobidji, jel to sve sto imas rec?haris004 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:42Strašno. Ne znam koji dio posta izdvojit kao najveću glupost.Ahmoveliki je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:11To odbijanje ponuda mi je bas smijesno... samo posalji kontraponudu... eto tipa ti iz Portugala ponudili 350k eura, brate ne odbijes nego odgovoris 2mil eura pa nek razmisljaju, a onda ce pola europe znati koliko momak vrijedi.Mozda ti se neko javi i sa milion i po! Ne znam kako rade ali bih ja radio tako! Prvo Kova je 100% broj jedan na golu repke mozda vec iduce godine![]()
Da, jer su to kvalitetniji golmani od Kovacevica.forgempp je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:40Pa ne moze kad imaju Livakovica, reprezentativnog golmana, Nevistica na posudbi u Rijeci i Horkaša u Istri ako se ne varam.
Sve ce ih svakako prodat za vise nego mi Kovu.
Hoćeš ti doći na tekmu?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:44Pa normalno. Ostale koji se priblize stadionu, uhapsit treba.BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:43Obzirom da se piše oko povratka navijača u ograničenom broju, apelujem da par dana klub forsira priču da će, u slučaju povratka navijača na stadion, isključivo članovi moći kupiti ulaznice i prisustvovati utakmicama. To se spomenulo ali nije uočljivo niti na oku javnosti.
Pivo, tučnjava i nogomet!
- ElCartel11
- Kontakt:
Sretno Kova i hvala na svemu 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sad izgleda za koga god dodje ponuda prihvata se. Prodaju se igraci po defaultu? Zavrnuta pipa, u klubu nema para. A sta je sa parama od prodaje igrača? Nema ni njih. Izgleda da je Nama bas pogodila korona, ili je oprezan zbog izvjesne recesije.
Bilo kako bilo, to nam je što nam je. I molimo Boga da nas ne napusti još neko.
Ne moze jer imaju Livakovica, njihovu sljedecu zlatnu koku. Odbili su ljetos ponudu cini mi se od 10-15 mil za njega navodno.
Al cuj Horkas, pa taj ni u Zrinjskom nije bio jedinica, Kova je za njega Francesco Toldo licno.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Necu. Ja preko streama oratim sve. Bio sam na derbiju i kad su europske, ali ako je atraktivan protivnik.Budala je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:47Hoćeš ti doći na tekmu?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:44Pa normalno. Ostale koji se priblize stadionu, uhapsit treba.BordoSarajevo je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:43Obzirom da se piše oko povratka navijača u ograničenom broju, apelujem da par dana klub forsira priču da će, u slučaju povratka navijača na stadion, isključivo članovi moći kupiti ulaznice i prisustvovati utakmicama. To se spomenulo ali nije uočljivo niti na oku javnosti.
PSPHM
Aha, e 'ebiga, mislio sam da zajedno idemo.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:56Necu. Ja preko streama oratim sve. Bio sam na derbiju i kad su europske, ali ako je atraktivan protivnik.Budala je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:47Hoćeš ti doći na tekmu?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:44
Pa normalno. Ostale koji se priblize stadionu, uhapsit treba.
Pivo, tučnjava i nogomet!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Sigurnije je preko streama. Valjda ce nas arene prenositiBudala je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:58Aha, e 'ebiga, mislio sam da zajedno idemo.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:56Necu. Ja preko streama oratim sve. Bio sam na derbiju i kad su europske, ali ako je atraktivan protivnik.
PSPHM
Ima li neko možda snimak današnjeg gola, otišao sam u wc i propustio najvažnije?

Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ti nisi igrao Master League, ti si je živio ebote. Pozdrav.Ahmoveliki je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:26Mrtav ozbiljan... to je moja procjena i moje misljenje, a tvoj odgovor je kako tebi i dolikujeAlfredNobel je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:18Jel se zajebavaš ili si ozbiljan? Znači, samo lupiš neku cifru, u nadi da će neko toliko platiti ili bar polovinu?Ahmoveliki je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:11To odbijanje ponuda mi je bas smijesno... samo posalji kontraponudu... eto tipa ti iz Portugala ponudili 350k eura, brate ne odbijes nego odgovoris 2mil eura pa nek razmisljaju, a onda ce pola europe znati koliko momak vrijedi.Mozda ti se neko javi i sa milion i po! Ne znam kako rade ali bih ja radio tako! Prvo Kova je 100% broj jedan na golu repke mozda vec iduce godine![]()
To tako ne ide ni u Mijanmaru, samo bi se ljudi dobro ismijali.
Pošalju ponudu recimo za Vladana, mi vratimo da potražujemo dva miliona. Šta oni će reći "ahhh sad baš dva miliona, ali hajmo im dati milion i po, dobar su klub i treba im para za krilo, nećemo se raspasti ako ne pošaljemo."![]()
![]()
![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Očito je već da nema para nažalost,bojim se da je titula ozbiljno ugrožena
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da, ide i Cmiljanic, Milicevic je vec napustio kamp, Oremus bojkotuje...Yebiga ljudi
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Do 2004te, a onda fifaAlfredNobel je napisao/la: ↑08 feb 2021, 21:00Ti nisi igrao Master League, ti si je živio ebote. Pozdrav.Ahmoveliki je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:26Mrtav ozbiljan... to je moja procjena i moje misljenje, a tvoj odgovor je kako tebi i dolikujeAlfredNobel je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:18
Jel se zajebavaš ili si ozbiljan? Znači, samo lupiš neku cifru, u nadi da će neko toliko platiti ili bar polovinu?
To tako ne ide ni u Mijanmaru, samo bi se ljudi dobro ismijali.
Pošalju ponudu recimo za Vladana, mi vratimo da potražujemo dva miliona. Šta oni će reći "ahhh sad baš dva miliona, ali hajmo im dati milion i po, dobar su klub i treba im para za krilo, nećemo se raspasti ako ne pošaljemo."![]()
![]()
![]()

Veliki pozdrav i ugodna noc...
Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 08 feb 2021, 21:06, ukupno mijenjano 3 puta.
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑08 feb 2021, 20:51Sad izgleda za koga god dodje ponuda prihvata se. Prodaju se igraci po defaultu? Zavrnuta pipa, u klubu nema para. A sta je sa parama od prodaje igrača? Nema ni njih. Izgleda da je Nama bas pogodila korona, ili je oprezan zbog izvjesne recesije.

ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, atomskaNavika, bhfanatic14, boki86, bosnas_, Dave, ErosViverosViv, Galantni, gh0stHZ, Grk1234, Hajdeee, HyperOS, Imamkarbarum, insimadop, James1987, JavierBosnia, Kaunas, Kyle88, Lavcina, N3R3D, nedimmmm1337, Red1946, SilaMoc1946, Tarapi i 203 gosta.