Ali moram sebe pohvaliti ovo je bio dobar post vjerovatno u vremenu kad sam bio u prajmu
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Donnie Darko je napisao/la: ↑09 feb 2021, 17:40Zamisli od svih forumaša, dobrih i loših, inteligentnih i retardiranih, ti izabereš da budeš novi saruman.
Pardon, saurman*, jer je i ime fiktivnog lika kojem je posvetio svoj nick uspio fulati.
I ne možeš porediti Sarmu sa onim dosadnim bilmezom bez humora. Sarma bar zna nasmijati ponekad.
Al kad ljudi izvuku listu 50 fola nogometasa glasalo i vecina na strani Messija 
to ti je isto kao da odes u Brazil i pitas Pele ili Maradona logicno da se odg sam namece. I sad bi kao mi koji smo uvjereni da je Ronaldo goat sto i jeste trebamo promjenit misljenje 
Rezultati braco rezultati, covjek je osvojio sve sto se moglo osvojiti. Messi ni blizu toga nije niti ce biti. Nek se tjesi Kupom Katalonije ili kako se vec zovu ti kikiriki kupovi a Rona nek uzima 3 LP zaredom, Seriju A, EPL, LaLigu, EP, LN i mnoge druge.
Rezultati braco rezultati, covjek je osvojio sve sto se moglo osvojiti. Messi ni blizu toga nije niti ce biti. Nek se tjesi Kupom Katalonije ili kako se vec zovu ti kikiriki kupovi a Rona nek uzima 3 LP zaredom, Seriju A, EPL, LaLigu, EP, LN i mnoge druge.
- Beduin
- Kontakt:
Bilo mi je cudno sto je proslo dosta vremena i nisu potvrdili, nego tek nekad kasnije. Zato sam tad i napisao.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pricate o covjeku koji je pisao umesto Visca Barca- Viva Barca.let3 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 19:16Donnie Darko je napisao/la: ↑09 feb 2021, 17:40Zamisli od svih forumaša, dobrih i loših, inteligentnih i retardiranih, ti izabereš da budeš novi saruman.
Pardon, saurman*, jer je i ime fiktivnog lika kojem je posvetio svoj nick uspio fulati.![]()
Saurman je valjda neki mix saurona i sarumana, kao igra rijeci
ko zna šta je Sarma kontao tad
![]()
I ne možeš porediti Sarmu sa onim dosadnim bilmezom bez humora. Sarma bar zna nasmijati ponekad.
27.10.2020
Kad više nemaju o čemu pisati onda se ufate nicka, jesam li napisao ovako ili onako.
A sve što sam pisao prethodni godina se ispostavilo tačno a najjača rasprava i meni lično najdraža za Neymara kad su svi siktali na mene i tvrdili da je plaćen 17 mil.
Mlađani Leroy još ne zna razliku između prihoda i profita.Lik mrtav hladan napiše Barca imala profit milijardu i pol.
A sve što sam pisao prethodni godina se ispostavilo tačno a najjača rasprava i meni lično najdraža za Neymara kad su svi siktali na mene i tvrdili da je plaćen 17 mil.
Mlađani Leroy još ne zna razliku između prihoda i profita.Lik mrtav hladan napiše Barca imala profit milijardu i pol.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FabioParatici
Obzirom da ne placaju igrace i dobavljace vec mjesecima, nije to ni daleko od istine.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
- anonymousHD
- Kontakt:
Kad nemaju argumenta uvijek ista priča nemaš posao, ženu, nemaš život, eto neka ti imaš haha. Izmislili glasanje. Šta će. Kada ne mogu naći neki dobar argumentu idu bajke. Na terenu se pokazalo ko je bolji. Jedan trpa koga stigne, drugi traži ključeve po podu kad gubi.
Znači choke je kada nakon 8 uzastopnih pobjeda odigraš neriješeno?
- LlullSergio
- Kontakt:
Yep, nece me zacuditi ako izgubite ogromnu prednost koju ste imali.
Polako, ima još jako puno do kraja sezone. Niko ne može znati šta će se desiti i kakvi će rezultati biti. A reći da je choke odigrati neriješeno nakon 8 uzastopnih pobjeda je ipak van pameti. Pri tome je 5 igrača nedostajalo zbog Covida, plus povreda i Trippier koji je suspendovan.
- LlullSergio
- Kontakt:
Nije choke jedan kiks logicno, choke ce biti ako ispusis ovu titulu.
Nisam rekao da ce se sigurno desiti, samo kazem da me ne bi zacudilo. U suprotnom svaka cast, bit ce zasluzena titula i konacno ce uraditi nesto sto se od njih ocekivalo kad imaju slabiji Real/Barcu naspram sebe.
Nisam rekao da ce se sigurno desiti, samo kazem da me ne bi zacudilo. U suprotnom svaka cast, bit ce zasluzena titula i konacno ce uraditi nesto sto se od njih ocekivalo kad imaju slabiji Real/Barcu naspram sebe.
Pa u tome i jeste bila citava poenta ovog posta gore da on nama kaze kako mu ide u zivotu da ima "posao, zenu i djecu i da mu roditelji ne placaju vise struju"anonymousHD je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:47Kad nemaju argumenta uvijek ista priča nemaš posao, ženu, nemaš život, eto neka ti imaš haha. Izmislili glasanje. Šta će. Kada ne mogu naći neki dobar argumentu idu bajke. Na terenu se pokazalo ko je bolji. Jedan trpa koga stigne, drugi traži ključeve po podu kad gubi.
I tako mu dobro ide u zivotu da ga neki tamo Zonked sa foruma jednim prostim pitanjem uhvati u lazi i izbaci iz takta u toj mjeri da napises takav patetican post
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- Shategabri
- Kontakt:
Ma kiksaće i Real i Barsa još bruku utakmica do kraja sezone.LlullSergio je napisao/la: ↑10 feb 2021, 14:21Nije choke jedan kiks logicno, choke ce biti ako ispusis ovu titulu.
AtM ima finu prednost i teško da će je ispustiti.
Jedini choke im je bio sa Realom ove sezone, ostalo je sve ok.
I to je prihvatljivo kad se uzme u obzir da taj isti Real chokira sa Levanteom, Alavesom, Cadizom i tako tom bratijom.
Koševo Zapad
- Donnie Darko
- Kontakt:
Choke je bio i protiv Bayerna al nije u ligi. U toj tekmi su se bas usrali i dosli da izgube sto manjom razlikom.
Tako da imaju potencijal za chokea, ali koliko god bodova da prospu mislim da ce Barca i Real prosuti isto ili vise.
Tako da imaju potencijal za chokea, ali koliko god bodova da prospu mislim da ce Barca i Real prosuti isto ili vise.
Strah Atletica i oprez u dvomeču sa Bayernom je bio razumljiv nakon zadnjih dešavanja u CL.Što se tiče lige tu imaju finu zalihu bodova i teško da ih može neko ugroziti do kraja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Provukoše se
Munja istripovao da je Rona tokom ovog skoka 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.