Samozdravlje je napisao/la: ↑10 feb 2021, 17:04
forgempp je napisao/la: ↑10 feb 2021, 00:22
Pa ko je kriv sto se doslo do te situacije, ako neces produzit, moglo ga se prodat u proslom roku za vise para, neshvatljivo da prodas Rahmanovica za sicu koja ti ne moze pokrit ni dugovanja poreskoj, igraca koji je dobrodosao bilo kojem ex yu velikanu.
Naravno da treba kritikovati, nekritikovanje i nesuprostavljanje nas je i dovelo do ovakvog stanja i u sportu i u svemu zivom.
Samozdravlje je napisao/la: ↑25 avg 2020, 21:20
Problem FKS je toboznji MERHAMET. Nekad neko igrao dobro 2 god. i daj mu jos 4 god. ugovor iako se iz aviona vidi da to nije taj igrac. To je nesto sto ne mogu oprostiti Upravi. Drzi ti Upravo nekog na klupi ili tribinama, ali ga placaj iz svog Dzepa.
Kod navijaca jos veci merhamet i emocija. Nekad se rukovao sa igracem u Ferhadiji i on je Tito, dobar covjek , a sta ima veze sto nema veze na terenu.
Da se razumijemo nisam ja neki dzon obraz, ali ga pretjerujemo.
Ako je neko pretrpio neku povredu igrajuci za FKS daj mu beskamatni kredit za biznis, daj mu jednokratnu pomoc i vozdra.
30.06.2021 g. bit ce trenutak odluke kud plovi ovaj brod FKS. 15 je igraca kojima taj dan istice ugovor. Samo bih Rahmana,Tatara i Akademce produzio(ako zasluzuju) i da naravno Mersudina zamolio da ostane u klubu bar jos godinu dana. Za ostale ima mjesta, ako cemo patnju sebi priredjivati.
Tako sam pisao 25.08."20
Jedina tri igraca koji su uz kvalitet donijeli i povrat novca su Rahmanovic,Stanojevic i Derac dresa. A vidi sad koliko mjeseci(plata) ce uzeti u FKS, a nece vratiti ni 1%. Po grupama(slobodno moje misljenje). Racunam do isteka ugovora, a koji nece vratiti ni 1 KM.
Apsolutno smo mogli bez njih:
Dzafic(36), D.Hodzic(60),Jukic(24), Milanovic(24) . Titule bi dosle i bez njih.
144 plate.
Dragi(nekim), ali jesu li nas skupo dosli.
Hebibovic(72), Velkoski(48), Handzic(36) iskreno samo povremeni bljesci
156 plata
Bitni igraci koji su bili i te kako zasluzni za Titule i trenutno +9
Milicevic(18),Pejovic(24),Dupovac(48),TSS(18), Oremus(24),
Fanimo (36,?),Ahmetovic(60),
228 plata.Fanimo mozda donese € ?
Zinedin(36) i Adukor (24) ne znam, a ne znaju ni oni kakav ce ucinak biti ,
60 plata
U zadnje vrijeme tu su bili i Gavric,Sisic,Hasanovic, Markovic i .....
Da bile su Titule i novac od Evrope, recimo 6 milKM. Premalo.
Jedini koji su
DONIJELI NOVAC su Akademci: Mujakic(2 milKM ?),Mihojevic(1 millKM),N.Hadzic(600kKM),sadiku(600kKM),Mustafic(300kKM), Catakovic(250kKM)
Po meni neka su prodali obojicu i morali su, kad za ostale nema ineresa. Ima za Akademce i Milicevica(?).
Pa nije Nam budaletina. Prodali su ih u pravo vrijeme, a i nije se moglo uzeti vise. Tu je odgovor o uspjesnosti Uprave.
Molim te procitaj Ti, jer te gotivim, znam da drugi nece(mozda @fera). Vozdra.