FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dje onaj sto broji do derbija; koliko jos? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Činjenica je da smo na papiru slabiji odlaskom Rahmanovića i Tatara tu nema dileme. Ove kritike, dobronamjerne i "zlonamjerne", su nastale u trenutku odlaska njih dvojice i to je FAKT. Vjerujem da bi manje kritika bilo da nismo doveli napadača, a da su ova dvojica ostala, jer ova naša klupa kad se svi saberu ne može nadomjestiti značaj ove dvojice na našu igru i rezultate. Kad-tad su morali otići, ali da je u ovom trenutku teško palo izgubiti ih u paketu - jeste.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ima jedno genijalno rjesenje.visokohz je napisao/la: ↑10 feb 2021, 19:26Allaha mi si u pravu,ovdje se više nama šta pročitati normalno,svi sve nešto znaju pametuju,seru,lupaju...feniksptica je napisao/la: ↑10 feb 2021, 19:09Morto prije 3 dana si trebo temu zakljucat i ne otkljucat do noc prije utakmice
Nemoj ulaziti do 27., februara i rijesen problem.
PSPHM
Jel doveo SD zvani Merhamet vise tog Hiroša 

Avaz sport piše da smo opet kontaktirali Izeta i da nas je odbio
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sjećam se prije par mjeseci kad sam pisao o Hirošu da su me ljudi ismijali, a sad ga mnogi silno žele u klubu. 

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ma klali su se i dok nisu otišli, uvijek se nađe naka glupa tema za klanje. Mogu zamisliti šta će biti, kada dođe prvi poraz. A doći će kad tad, nadam se ne odmah u prvih 5-6 kola.Haver ! je napisao/la: ↑10 feb 2021, 19:38Činjenica je da smo na papiru slabiji odlaskom Rahmanovića i Tatara tu nema dileme. Ove kritike, dobronamjerne i "zlonamjerne", su nastale u trenutku odlaska njih dvojice i to je FAKT. Vjerujem da bi manje kritika bilo da nismo doveli napadača, a da su ova dvojica ostala, jer ova naša klupa kad se svi saberu ne može nadomjestiti značaj ove dvojice na našu igru i rezultate. Kad-tad su morali otići, ali da je u ovom trenutku teško palo izgubiti ih u paketu - jeste.

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Dozovi se malo. Niko ga ne zeli. O cemu pricas ti?KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑10 feb 2021, 19:54Sjećam se prije par mjeseci kad sam pisao o Hirošu da su me ljudi ismijali, a sad ga mnogi silno žele u klubu.![]()
PSPHM
Onaj ko misli da nam Hiros nije potreban taj ne zna nista o hloptanju
Hiros
FCS

- hordasDoboj
- Kontakt:
Igrac poput Hirosa nam treba za Evropski iskorak!
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Sa Hirosem popišati ligu, pokoriti Evropu!!! 

Ne moRe nam u evropi biti neka prevaga, ali moRe u ovoj bosnjackoj ligi gdje igramo protiv bunkera, a on je igrac poteza i uvijek moze nesto podvaliti. Plata nije ni trecina sto traze ovi Ricardinhe i p.. materine.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Meni je Hiros top igrac, ali nije igrac za Sarajeva radi nezdravog vodjenja zivota, i to je to.
Uopste ne mislim da smo zainteresovani za njega..
Uopste ne mislim da smo zainteresovani za njega..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hiros je zna podvaliti ko nas SD sto nam zna podvaliti dobrog napadaca!!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A kako si dosao do zakljucka da nam Boris nece valjati ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- hordasDoboj
- Kontakt:
Mi ne smijemo bacati pare na igrace iz nase lige koji imaju 24+ godine a ovo im prva polusezona da su nesto pokazali.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.