FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Madafaka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Madafaka » 11 feb 2021, 14:17

Jesu namazani... :rol:

Proljetni dio sezone počinje za vikend 27. i 28. februara, ali će derbi, kako saznaje Faktor, biti odigran 1. marta. Duel na Grbavici će se igrati od 17.30 sati uz direktan TV prijenos.

Ostalo je još samo da ovaj termin potvrdi Komitet za takmičenje FSBiH, koji će tada, po svemu sudeći, pomjeriti i utakmice Kupa BiH.

Prema Propozicijama takmičenja FSBiH, mečevi četvrtfinala Kupa trebali su se igrati 3. marta, ali će biti prolongirani za 10. mart.

Osiguran je i TV prijenos meča sa Grbavice, koji će emitovati Arena Sport. Zanimljivo, Arena Cloud (aplikacija na kojoj su svi kanali Arena Sporta do 1. marta je bila besplatna, a od 1. marta će se naplaćivati).

Kako saznaje Faktor, upravo je Arena Sport tražila da se duel na Grbavici igra 1. marta. Da li je Arena Cloud razlog, nije nam potvrđeno. Procijenite sami...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2021, 14:18

Madafaka je napisao/la:
11 feb 2021, 14:17

Proljetni dio sezone počinje za vikend 27. i 28. februara, ali će derbi, kako saznaje Faktor, biti odigran 1. marta. Duel na Grbavici će se igrati od 17.30 sati uz direktan TV prijenos.

Ostalo je još samo da ovaj termin potvrdi Komitet za takmičenje FSBiH, koji će tada, po svemu sudeći, pomjeriti i utakmice Kupa BiH.

Prema Propozicijama takmičenja FSBiH, mečevi četvrtfinala Kupa trebali su se igrati 3. marta, ali će biti prolongirani za 10. mart.

Osiguran je i TV prijenos meča sa Grbavice, koji će emitovati Arena Sport. Zanimljivo, Arena Cloud (aplikacija na kojoj su svi kanali Arena Sporta do 1. marta je bila besplatna, a od 1. marta će se naplaćivati).

Kako saznaje Faktor, upravo je Arena Sport tražila da se duel na Grbavici igra 1. marta. Da li je Arena Cloud razlog, nije nam potvrđeno. Procijenite sami...
:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 11 feb 2021, 14:25

Madafaka je napisao/la:

Lijepi Kodi!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 11 feb 2021, 14:32

Madafaka je napisao/la:

mamu im profitersku...
to ti je kad nema funkcionalne države
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 11 feb 2021, 14:32

Miljacka je napisao/la:
11 feb 2021, 13:25
BijeliBordo1946 je napisao/la:
11 feb 2021, 13:08
joker90 je napisao/la:
11 feb 2021, 13:06
Smeta pitarima kad raja šale piše,
više vole da Mortem psovke briše! :kafa:
Ne smeta jarane, jednom, dva puta se nasalit je ok, pa cak i tri, ali par stranica ste ispisali o tome, i to vecinom maloumne pošalice
Mi od strumfova mozemo dosta stvari nauciti. Koliko se ovdje gadosti napisalo za nasu Upravu, SS i igrace ni PL Prepucavanja nisu ravna ovoj temi. Zamisli da smo na njihovim granama kakve bi se tek gadosti ovdje ispisale. Pored ovakvih "nasih", dusmani nam i ne trebaju. Jedina stvar na koju sam ljubomoran na strumfove je ljubav prema klubu. Ljudi se raspadaju, deveta godina im ide bez titule oni se opet necemu nadaju i na prvom mjestu im je podrzati svoj klub ko god i sta god doslo u njega. Ovdje su neki toliko "realni" i "na zemlji" da jebu mrtve roditelje i djecu kad nam ne dovedu Matavza, Hajrovica ili Ibisevica. Nismo ni za bolje od igraca na virslama, kluba koji grca u dugovima i gasi se. Citav svijet sjeban zbog pandemije i svi kukaju i srozavaju rashode, samo kod nas ljudi kontaju da smo puni k'o brod i da cemo iskoristiti sto drugi nemaju para, a mi jedini kao imamo i sve cemo im igrace pokupiti.
Kod njih na ovom forumu uglavnom pisu ovi sto su za Amara a oni sto su protiv njega su na nekom drugom forumu

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 11 feb 2021, 14:35

Madafaka je napisao/la:

I onda jucer ili prekjucer Arena izbaci obavjestenje kako se sve stima United Mediji i kako nije ravnopravna bitka.. A Arena drzavna..
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 11 feb 2021, 14:36

Ne skrecite sa teme, kakve Arene... DŽe pojačanje :mrgreen:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 feb 2021, 14:41

Pojačanja ba đesu!!!! Pusti više šuplju priču!!!

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 11 feb 2021, 14:48

Povrijedio se Resić, nadam se da nije ozbiljno..
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 feb 2021, 14:49

Jel ko zaboravio pjesmu. I kada tesko je kad redaš poraze pjesama sjevera nikad ne prestaje :mrgreen:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 11 feb 2021, 14:50

Tatamata1946 je napisao/la:
11 feb 2021, 14:32
Miljacka je napisao/la:
11 feb 2021, 13:25
BijeliBordo1946 je napisao/la:
11 feb 2021, 13:08

Ne smeta jarane, jednom, dva puta se nasalit je ok, pa cak i tri, ali par stranica ste ispisali o tome, i to vecinom maloumne pošalice
Mi od strumfova mozemo dosta stvari nauciti. Koliko se ovdje gadosti napisalo za nasu Upravu, SS i igrace ni PL Prepucavanja nisu ravna ovoj temi. Zamisli da smo na njihovim granama kakve bi se tek gadosti ovdje ispisale. Pored ovakvih "nasih", dusmani nam i ne trebaju. Jedina stvar na koju sam ljubomoran na strumfove je ljubav prema klubu. Ljudi se raspadaju, deveta godina im ide bez titule oni se opet necemu nadaju i na prvom mjestu im je podrzati svoj klub ko god i sta god doslo u njega. Ovdje su neki toliko "realni" i "na zemlji" da jebu mrtve roditelje i djecu kad nam ne dovedu Matavza, Hajrovica ili Ibisevica. Nismo ni za bolje od igraca na virslama, kluba koji grca u dugovima i gasi se. Citav svijet sjeban zbog pandemije i svi kukaju i srozavaju rashode, samo kod nas ljudi kontaju da smo puni k'o brod i da cemo iskoristiti sto drugi nemaju para, a mi jedini kao imamo i sve cemo im igrace pokupiti.
Kod njih na ovom forumu uglavnom pisu ovi sto su za Amara a oni sto su protiv njega su na nekom drugom forumu
I sada uporedi stanje kod nas i stanje kod njih. Ovdje se pise kao da su obrnuta stanja.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 11 feb 2021, 14:51

hordasDoboj je napisao/la:
11 feb 2021, 14:48
Povrijedio se Resić, nadam se da nije ozbiljno..
On se svako malo povrijedi :damn:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Saban123
Kontakt:

Post Postao/la Saban123 » 11 feb 2021, 14:52

Nista od Vede

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 11 feb 2021, 14:53

Saban123 je napisao/la:
11 feb 2021, 14:52
Nista od Vede
to nece on bit komentator na derbiju?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 11 feb 2021, 14:55

"Mislim da FK Sarajevo nije realna opcija." Vedad Ibisevic.
Ovo je njegov kratak i britak odgovor danas, a i misljenje sve i jednog "kapitaltza" kojeg ste spomenuli.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 11 feb 2021, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 11 feb 2021, 14:56

ado-hz je napisao/la:
11 feb 2021, 14:05
Zakoracio je desnom nogom preko praga, sjeo je na stolicu...fotografi su tu....to je to :opaopa:
slika
Prvi put ti je bio zanimljiv fazon sad si već dosadan
ISTINA ZA VEDRANA!

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 11 feb 2021, 14:58

Ma šuplja....
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 11 feb 2021, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 feb 2021, 14:59

Popišam ja ove kapitalce, ne znam sto i pregovaraju s njima. Dovedi Bradonjica, Lukica i slicno, sto je zeljno dokazivanja.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 feb 2021, 15:00

- Zavrsena jedna era:Rahmanovic-Ahmetovic-Derac dresa, bilo ljepo,hvala im. Kroz Titule,nagrade Europe,pa € i $ isplatili se.
- Ima tu zasluga i SD(oko produzenja dvojice), ali ima i slabosti , puno "balasta" ostalo u ovom trenutku. Jbg bilo i fula, moralo se i masiti.
- Na lijepih +9(ni malo ni opustajuce) dolazi smjena. Pozitivno je da samo Borisa treba prihvatiti i iskoristiti njegove kvalitete(za sad ???).
- Dan "D" za FKS je 30.06. napraviti plan kako iskoristiti sredstva od onih koji manje igraju(Ahmet,Krste,Milanovic,Hodzic,Dzafic,Handze,Heba). Ta srestva planski usmjeriti na 2-3 dobra pojacanja, pozeljno igraci 24+ god(ala Rahman), moze i jedno starije zvucno ime(radi marketinga).
- 30.06. je dan "D" i po pitanju terena, drugacije je kad 35 utakmica igras na oranici i 1-2 na Grbavici. Ako imas dobar teren onda igras 20+ na tepihu i 15+ na oranici. Lakse je tad privoliti na potpis nekog kvalitetnog koji i ne mora odigrati 2-3/40 na kaljuzi. TEREN ne stadion.
- Ima i pozitive: Kova postao rutiner, Pidro sve bolji aBd, Fanimo ima vec 6 mj sa ekipom(a isplatio se Buducnost,Sloboda,Borac), Djokanovic vec nezaobilazan, TSS onakav kakvog zelimo(samozdravlje :rol: ), tu su Pejovic,Oremus,MILICEVIC,Dupovac, a i Jukic i Zinedin bi trebali se dici i na kraju i Akademci da skupljaju minute. Bez neceg nepredvidjenog uz Marinovica dovoljno za sastanak pred Vjecnom aBd.
- 8 POBJEDA i 6 REMIJA dovoljni za VV bez COVID-a aBd.
- Jako je bitno kako cemo izgledati 30.06. AKO TO MASIMO NEKO ILI MNOGI MORAJU LETITI IZ PO SVEMU NAJUREDJENIJEG KLUBA(bar danas) BiH.

Hocu kratko , ali ..
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 11 feb 2021, 15:01

bordobijeli je napisao/la:
11 feb 2021, 14:59
Popišam ja ove kapitalce, ne znam sto i pregovaraju s njima. Dovedi Bradonjica, Lukica i slicno, sto je zeljno dokazivanja.
Igraju li oni za mladost?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”