Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ovo su namjestili vico i pitarihordasDoboj je napisao/la: ↑11 feb 2021, 17:24ElCartel11 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 17:19Jest pa, da anamo oni puste svoju hrvatsku himnu, bjezi ba.hordasDoboj je napisao/la: ↑11 feb 2021, 16:16Samo radi te utakmice 100+ ljudi ce mininalno kupit taj Arena Cloud. I ja bih isto uradio, ne vidim problem. A i to sto je praznik odlicna stvar taman nek pocne sa himnom.
Malo hrvatski, malo bošnjački a evo malo i srpski![]()
Prolazila mi je reklama par dana. A evo i ja vidim da na netu nema te cijene od 7,5 KM, ali i nema nikako cijene za Bronze paket.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 feb 2021, 16:42Gdje pise da je cijena 7.5 KM, poszoji samo silver paket od 9e sto je 18 KMNisamInSajder je napisao/la: ↑11 feb 2021, 15:56
Pa onda bi trebali pomjeriti sve za par dana, ako je zbog navijaca. A nije.. Zbog Arene Cloud 100%, cijena za 4 kanala Arene 7,50 KM.
Ovo je 30.000 mjesecno + premijeFoSte95 je napisao/la: ↑11 feb 2021, 18:12kako Vedo popiša i klub i ligu![]()
da je sreće upravo ovakvi igrači koji su neki trag ostavili vani došli bi vamo da promovišu ligu a samim tim i državu.....
ako je ovo istina za Brkića i platu onda ne znam stvarno čemu da se mi nadamo ako nam je i 10 000 KM puno
Jooo soom ploootiiiiiooo! Dvaes maraka! Mojih dvaes maraka!
O mnogo čemu ti nemaš pojma, a hračeš to o čemu nemaš pojma.JVVVST je napisao/la: ↑10 feb 2021, 23:22Nemam pojma, onaj ko je pisao ove "vrijednosti" ?
Ovo ces nam detaljnije pojasniti kad bude vrijeme. I ja sam korisnik Telemaha, a na pretplati sam na telecomu na telefonu. I valjda ti na racun dodaju ovih 5 ili 10 KM sto izaberes?JavierBosnia je napisao/la: ↑11 feb 2021, 16:54Ja koji ostajem korisnik Telemacha imam dovoljno dobro rjesenje u vidu Moja web TV, gdje imas i moju tv i arenetm01hzne je napisao/la: ↑11 feb 2021, 16:44Tako je, to je najmanji paket. Molit ćete Boga da na MojaTV budu prijenosiJavierBosnia je napisao/la: ↑11 feb 2021, 16:42
Gdje pise da je cijena 7.5 KM, poszoji samo silver paket od 9e sto je 18 KM![]()
![]()
1. 2 KM za 30 dana i 10gb gratis za gledanje (cca nekih 4-5 utakmica) dovoljno da sve utakmice Sarajeva gledate za 2 KM ili mozete uvijek dokupiti 100gb za 5 KM da gledate i Seriju A i sl
2. 10 KM mjesecno neograniceno gledanje
Kurdić u međuvremenu 2 x 90 min za Kukesi, al hajd barem su ikako objavili. Sad još čekamo za Kanurića.Zukanovic je napisao/la: ↑11 feb 2021, 19:32Prvotimci FK Sarajevo Belmin Dizdarević, Halid Šabanović i Numan Kurdić ostatak sezone će provesti na posudbama.
Mladi golman našeg tima, devetnaestogodišnji Belmin Dizdarević, do kraja sezone boraviti će u ekipi Mladosti iz Doboja kod Kaknja, ekipi koja zauzima devetu poziciju na tabeli Premijer lige. Njemu će društvo praviti još jedan član naše ekipe, desni bek Halid Šabanović.
Numan Kurdić do kraja sezone na posudbi će biti u redovima albanskog prvoligaša, FK Kukesi. Riječ je o ekipi koja zauzima 6. poziciju na tabeli Kategorie Superiore.
Trenutno korisnika/ca: casual033, Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, N3R3D, Sazg, Varijantas8 i 80 gostiju.