FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kriminalno loše odradjen prelazni rok. Raha i Tatar, koji su zabili 2/3 golova u polusezoni u kojoj smo se svakako mučili sa realizacijom, prodani su. Dobro, nek smo ih prodali, no na njihovo mjesto doveli smo jednog mačka u vreći koji je u cijeloj karijeri, uključujući juniorski staž, zabio 8 golova. Vrlo, vrlo neozbiljno.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa onda bi trebali pomjeriti sve za par dana, ako je zbog navijaca. A nije.. Zbog Arene Cloud 100%, cijena za 4 kanala Arene 7,50 KM.Zip je napisao/la: ↑11 feb 2021, 15:06Rekli su, doduse negdje sam citao, da od 1.3 bi trebali i gledaoci biti prisutni na utakmici. Mozda je i to razlog pomjeranja ?NisamInSajder je napisao/la: ↑11 feb 2021, 14:35I onda jucer ili prekjucer Arena izbaci obavjestenje kako se sve stima United Mediji i kako nije ravnopravna bitka.. A Arena drzavna..Madafaka je napisao/la: ↑11 feb 2021, 14:17Jesu namazani...![]()
Proljetni dio sezone počinje za vikend 27. i 28. februara, ali će derbi, kako saznaje Faktor, biti odigran 1. marta. Duel na Grbavici će se igrati od 17.30 sati uz direktan TV prijenos.
Ostalo je još samo da ovaj termin potvrdi Komitet za takmičenje FSBiH, koji će tada, po svemu sudeći, pomjeriti i utakmice Kupa BiH.
Prema Propozicijama takmičenja FSBiH, mečevi četvrtfinala Kupa trebali su se igrati 3. marta, ali će biti prolongirani za 10. mart.
Osiguran je i TV prijenos meča sa Grbavice, koji će emitovati Arena Sport. Zanimljivo, Arena Cloud (aplikacija na kojoj su svi kanali Arena Sporta do 1. marta je bila besplatna, a od 1. marta će se naplaćivati).
Kako saznaje Faktor, upravo je Arena Sport tražila da se duel na Grbavici igra 1. marta. Da li je Arena Cloud razlog, nije nam potvrđeno. Procijenite sami...
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma doci ce, nego morao ovako reci zbog javnosti
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ljudi skontali igra se najveca tekma u BiH, a ArenaCloud bas taj dan besplatna, sto se gospodi iz Arene ne svidja jer nece imat dobiti od toga. Zato ce zbog toga pomjerit za Dan nezavinosti sto je po meni nepostovanje naseg praznika, i zato ces morati platit da bi mogao gledat i naravno oni ce biti u dobiti. Cuj zbog navijaca, samo dzaba mastate...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Sta ti kaze rodica? Jesul sjeli
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- hordasDoboj
- Kontakt:
Samo radi te utakmice 100+ ljudi ce mininalno kupit taj Arena Cloud. I ja bih isto uradio, ne vidim problem. A i to sto je praznik odlicna stvar taman nek pocne sa himnom.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Zasto bi se mjenjao raspored sa vikenda?
Nek izaberu koje tekme hoce prenosit, cuj ponedeljak???
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Miljacka je napisao/la: ↑11 feb 2021, 15:35
@Samozdravlje Zapamti sta ti pisem, prvi cu kritikovati kad ne bude rezultata, ali pljuvati i najgnusnije vrijedjati pojedince koji su svojim radom donijeli prvo mjesto tri sezone uzastopno, ekipu koja je na +9 trenutno i nase igrace ismijavati na najodvratnije nacine necu sigurno.
Na ovoj temi se nasi igraci i Uprava vrijedjaju vise nego na bilo kojoj, mislim da ti to sve govori. Na temi "FK Sarajevo"Svakako da je kritika u redu, ovo je forum i za raspravljanje je, ali je isto imati granicu skroz ok.
Ne pronalazim se u toj grupi, nadam se da me nisi svrstao u te sto im zamjeras.
U 50+ god gotivljenja FKS nisam dozivio onakvo ponizenje kao 28.11. prosle godine. Zanijemio sam, ali ni tada nisam psovao.
Nije se smjelo dogoditi da zaigra poslije Mostar, ali nikako, kakva god cijena bila(mislim na bodove). 8P+6Remija je max. koji nam treba i Ti sa jalijom pravac VV.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Opet strajk!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Kaze da ce dobiti trombozu ako niko ne dodje do 17 h

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Rajaaaaaa hvala Bogu dragom pare su stigle,wve je placeno sto se.kasnilo i ima se para za beton krilo koje se ganja i dobra plata ce se.moci izdvojiti za to krilo... 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Od jutros sam pijan šina, eto Ziljkić Almedina! 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Gdje pise da je cijena 7.5 KM, poszoji samo silver paket od 9e sto je 18 KMNisamInSajder je napisao/la: ↑11 feb 2021, 15:56
Pa onda bi trebali pomjeriti sve za par dana, ako je zbog navijaca. A nije.. Zbog Arene Cloud 100%, cijena za 4 kanala Arene 7,50 KM.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Dok on dodje dok dobije radnu dozvolu mi cemo biti ispred Vjecne
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO