FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

retromoos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la retromoos » 11 feb 2021, 19:46

skoroalen je napisao/la:
11 feb 2021, 15:43
Zar onaj sinoć ne reče da nam se Vedo otvoreno nudi? :rol: :rol:
Dosta se po sarajevskim kuloarima pričalo da bi Ibišević mogao obući dres Sarajeva i da je postojao kontakt, ali Vedo je otkrio da to uopšte nije istina.

“Ni s kim iz Sarajeva nisam kontaktirao i nismo imali razgovore. Nisam ja odbio Sarajevo, nismo ni pričali, ali isto ne bih možda ni pristao na to”, istakao je doskorašnji napadač Schalkea.

Vedu niko nije ni kontaktirao, a lik vec 14 dana u Sarajevu. Emir nema vremena davi se sampitama, lakse ga preskociti nego zaobici. Vjerujem da nije ni znao da je jedna nasa legenda vec dugo u Sarajevu. Isto tako zanimljivo je da Vedo nije rekao da NEMA SANSE da bi igrao za Sarajevo, vec MOZDA ne bi pristao. Neka naseg Emira, kazu da nosa po 4 mobitela istovremeno zbog velikog broja upita sa svih strana svijeta. Ipak je on poznata svjetska menadzerska zvjerka :opaopa:

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 11 feb 2021, 19:53

retromoos je napisao/la:
11 feb 2021, 19:46
skoroalen je napisao/la:
Dosta se po sarajevskim kuloarima pričalo da bi Ibišević mogao obući dres Sarajeva i da je postojao kontakt, ali Vedo je otkrio da to uopšte nije istina.

“Ni s kim iz Sarajeva nisam kontaktirao i nismo imali razgovore. Nisam ja odbio Sarajevo, nismo ni pričali, ali isto ne bih možda ni pristao na to”, istakao je doskorašnji napadač Schalkea.

Vedu niko nije ni kontaktirao, a lik vec 14 dana u Sarajevu. Emir nema vremena davi se sampitama, lakse ga preskociti nego zaobici. Vjerujem da nije ni znao da je jedna nasa legenda vec dugo u Sarajevu. Isto tako zanimljivo je da Vedo nije rekao da NEMA SANSE da bi igrao za Sarajevo, vec MOZDA ne bi pristao. Neka naseg Emira, kazu da nosa po 4 mobitela istovremeno zbog velikog broja upita sa svih strana svijeta. Ipak je on poznata svjetska menadzerska zvjerka :opaopa:
Ti si onaj sto pise "Da ste doveli napadaca..." , "Niko vam nece kupiti Tatara za te pare..." i slicno ?! Za tebe su Opste diskusije :arrow:
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 feb 2021, 19:54

retromoos je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:

Reaguj Morto lagano
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 11 feb 2021, 19:55

Zoran28 je napisao/la:
11 feb 2021, 19:53
retromoos je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:

Ti si onaj sto pise "Da ste doveli napadaca..." , "Niko vam nece kupiti Tatara za te pare..." i slicno ?! Za tebe su Opste diskusije :arrow:
Prosetaj momak. Izadji napolje i vidi ima li me tamo, pa mi javi.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 11 feb 2021, 19:57

Lik je napisao/la:
11 feb 2021, 19:39

Ovo ces nam detaljnije pojasniti kad bude vrijeme. I ja sam korisnik Telemaha, a na pretplati sam na telecomu na telefonu. I valjda ti na racun dodaju ovih 5 ili 10 KM sto izaberes?
I ja sam na pretplati u dobijam racun, ali nije moguce aktivirati moju web tv tako da ti na racun dolazi tih +10 KM na paket koji imas, vec se tih 10 KM moze placati iskljucivo putem kartice iz banke.

Ko nema karticu u banci, onda moze izabrati da plati mislim putem kredita unoseci kodove 2KM gdjr ce dobiti 10gb na raspolaganju, jedna utakmica uzme neke 2gb. Ako zafali platis jos 5 KM i onda dobijes 100gb koji su ti dovoljno koliko god da gledas
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 11 feb 2021, 19:59

retromoos je napisao/la:
11 feb 2021, 19:55
Zoran28 je napisao/la:
11 feb 2021, 19:53
retromoos je napisao/la:

Prosetaj momak. Izadji napolje i vidi ima li me tamo, pa mi javi.
Dubokoumno. Napregnuo si obje mozdane vijuge, moje iskrene cestitke :bow:
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 feb 2021, 20:00

:/
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 feb 2021, 20:00

A gdje ti je rodica
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 11 feb 2021, 20:03

Pantelija je napisao/la:
11 feb 2021, 20:00
A gdje ti je rodica
Na KUM-u , pala jadna u nesvijest :(

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 feb 2021, 20:04

Rodica je zbrinuta :D
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 11 feb 2021, 20:04

Lik je napisao/la:
11 feb 2021, 19:39
JavierBosnia je napisao/la:
11 feb 2021, 16:54
tm01hzne je napisao/la:
11 feb 2021, 16:44

Tako je, to je najmanji paket. Molit ćete Boga da na MojaTV budu prijenosi :bih: :ljepota:
Ja koji ostajem korisnik Telemacha imam dovoljno dobro rjesenje u vidu Moja web TV, gdje imas i moju tv i arene

1. 2 KM za 30 dana i 10gb gratis za gledanje (cca nekih 4-5 utakmica) dovoljno da sve utakmice Sarajeva gledate za 2 KM ili mozete uvijek dokupiti 100gb za 5 KM da gledate i Seriju A i sl

2. 10 KM mjesecno neograniceno gledanje
Ovo ces nam detaljnije pojasniti kad bude vrijeme. I ja sam korisnik Telemaha, a na pretplati sam na telecomu na telefonu. I valjda ti na racun dodaju ovih 5 ili 10 KM sto izaberes?
Vrijeme ti je da predjes na najbolju platformu u BiH. Postani narndzast.
PSPHM

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 11 feb 2021, 20:08

Aduka87 je napisao/la:

Vedo ovu tekmu radio pored delegata :urnebes:

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 11 feb 2021, 20:11

Jedno je odbiti Zrinjski koji zivi od godine do godine. Drugacije kad stavis pred igraca plan da sljedece godine igras grupnu fazu nekog od Evropskih takmičenja, da planiras nadogradjivati ekipu svake godine, da se radi na renoviranju stadiona. I opet ce te odbiti 70% igraca radi uslova, al se mi ne smijemo mjeriti sa ekipama kao Zrinjski, Zeljo, Borac i ostali..

Nadam se da ima iole istine sto Vico govori da mu je plan prvo raditi tereni u nasoj ligi, cak je to i sam rekao iako to nije bilo pitanje na pressu. Svakako najveci napredak u dolasku igraca ocekujem nakon prve godine kad udjemo u grupnu fazu.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 11 feb 2021, 20:12

Aduka87 je napisao/la:

Kakva zvjerina, pogledaj tu strast protiv jednog Olimpika.Zato i jest veliki igrac.

Nekad u napadu Ahmet i Benko, danas Handze i Cmilja..

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 feb 2021, 20:12

Posto nema pojacanja novih do sutra hajmo neke dr teme malo. Imam telemach kablovsku, kako da imam arenesport kanale da bih mogao gledati tekme kad krene liga.
Neke tekme ce biti mozda i na mojoj tv za 2km, al ni to nekad nije sigurno. Dosta puta nece da mi prepozna mail i pasword.
Sta je najpametnije uzeti tj koja mi je solucija, pritom da nije skupo jer me vec kolju ovi iz telemacha 74KM mjesecno.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 11 feb 2021, 20:16

ado-hz je napisao/la:
11 feb 2021, 20:12
Posto nema pojacanja novih do sutra hajmo neke dr teme malo. Imam telemach kablovsku, kako da imam arenesport kanale da bih mogao gledati tekme kad krene liga.
Neke tekme ce biti mozda i na mojoj tv za 2km, al ni to nekad nije sigurno. Dosta puta nece da mi prepozna mail i pasword.
Sta je najpametnije uzeti tj koja mi je solucija, pritom da nije skupo jer me vec kolju ovi iz telemacha 74KM mjesecno.
iptv ako imas dobar net
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 11 feb 2021, 20:17

hordasDoboj je napisao/la:
11 feb 2021, 20:11
Jedno je odbiti Zrinjski koji zivi od godine do godine. Drugacije kad stavis pred igraca plan da sljedece godine igras grupnu fazu nekog od Evropskih takmičenja, da planiras nadogradjivati ekipu svake godine, da se radi na renoviranju stadiona. I opet ce te odbiti 70% igraca radi uslova, al se mi ne smijemo mjeriti sa ekipama kao Zrinjski, Zeljo, Borac i ostali..

Nadam se da ima iole istine sto Vico govori da mu je plan prvo raditi tereni u nasoj ligi, cak je to i sam rekao iako to nije bilo pitanje na pressu. Svakako najveci napredak u dolasku igraca ocekujem nakon prve godine kad udjemo u grupnu fazu.

Po čemu da se buraz ne mjerimo samo sto imaš nama.ostalo je sve u 5 dana,Ako ćemo realni svi smo mi tu negdje u trofejima. Nemaš 30 40 trofeja da bi mogao reći da ne možete nas porediti a razlika u plati 4 5 hiljada km.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 11 feb 2021, 20:18

[media] [/media]

Al kad je dao ovaj lob protiv Zvijezde koja je to ludnica bila :opaopa: Sto bi nas Pitar6785 rekao otrese glavom ko konj :urnebes:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 feb 2021, 20:25

11 feb 2021, 20:18
[media] [/media]

Al kad je dao ovaj lob protiv Zvijezde koja je to ludnica bila :opaopa: Sto bi nas Pitar6785 rekao otrese glavom ko konj :urnebes:
Vakat kad nije bilo losih terena :( i nismo bili najgora liga...
Delač, benko, jajalo... A sad sve sje.base
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 11 feb 2021, 20:27

11 feb 2021, 20:11

Za nekog jačeg igrača kojeg pokušavaš dovest u ovu ligu je isto jel dolazi u Sarajevo ili Široki. Novci su tu jedini faktor ako već želi doć.
Mi moramo shvatit da se mi ne možemo poredit sa Hrvatskom i Srbijom, već da smo mi u rangu Armenske i Estonske lige. I meni bi bilo isto da idem u Ararat ili Alškent. Bukvalno isti qrac, ni jedna ekipa nikad nije igrala u europskim takmičenjima. Onog trenutka kad mi izborimo neko europsko takmičenje onda imamo pravo biti bahati i kritikovati pojačanja ranga Cmiljanića. Do tad i on nam je premija vjerujte.
Kao sto je samozdravlje rekao, više povjerenja u akademiju, čak i ranije uvođenje nekih igrača u prvi tim, to je jedini put za nas. Benko i Jajalo su izuzeci u našoj transfer politici, ne neko pravilo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Aduka87, Amidzaa, amypitar, AVNOJ, HyperOS, Vanja8 i 52 gosta.