FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Haver !
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Haver ! » 11 feb 2021, 15:01

Znači ne dolazi niko ?
Lažna euforija opet, nabijanje postova...

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 11 feb 2021, 15:02

Haver ! je napisao/la:
11 feb 2021, 15:01
Znači ne dolazi niko ?
Lažna euforija opet, nabijanje postova...
Ma ja bolan...

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 11 feb 2021, 15:04

Nas SD misli da su azija i afrika sela u okolini rodnog mu kaknja

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 feb 2021, 15:06

NisamInSajder je napisao/la:
11 feb 2021, 14:35
Madafaka je napisao/la:
11 feb 2021, 14:17
Jesu namazani... :rol:

Proljetni dio sezone počinje za vikend 27. i 28. februara, ali će derbi, kako saznaje Faktor, biti odigran 1. marta. Duel na Grbavici će se igrati od 17.30 sati uz direktan TV prijenos.

Ostalo je još samo da ovaj termin potvrdi Komitet za takmičenje FSBiH, koji će tada, po svemu sudeći, pomjeriti i utakmice Kupa BiH.

Prema Propozicijama takmičenja FSBiH, mečevi četvrtfinala Kupa trebali su se igrati 3. marta, ali će biti prolongirani za 10. mart.

Osiguran je i TV prijenos meča sa Grbavice, koji će emitovati Arena Sport. Zanimljivo, Arena Cloud (aplikacija na kojoj su svi kanali Arena Sporta do 1. marta je bila besplatna, a od 1. marta će se naplaćivati).

Kako saznaje Faktor, upravo je Arena Sport tražila da se duel na Grbavici igra 1. marta. Da li je Arena Cloud razlog, nije nam potvrđeno. Procijenite sami...
I onda jucer ili prekjucer Arena izbaci obavjestenje kako se sve stima United Mediji i kako nije ravnopravna bitka.. A Arena drzavna..
Rekli su, doduse negdje sam citao, da od 1.3 bi trebali i gledaoci biti prisutni na utakmici. Mozda je i to razlog pomjeranja ?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 feb 2021, 15:10

Saban123 je napisao/la:
11 feb 2021, 14:52
Nista od Vede
Nikad nije ni bilo.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 feb 2021, 15:12

Ma ovo je 100% zbog AreneCloud
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 11 feb 2021, 15:15

Placati ibisevica koji ce za koji dan u penziju, pa meni je drago da nema nista od toga. Ipak ima haman 37 godina.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 11 feb 2021, 15:20

Madafaka je napisao/la:

Proljetni dio sezone počinje za vikend 27. i 28. februara, ali će derbi, kako saznaje Faktor, biti odigran 1. marta. Duel na Grbavici će se igrati od 17.30 sati uz direktan TV prijenos.

Ostalo je još samo da ovaj termin potvrdi Komitet za takmičenje FSBiH, koji će tada, po svemu sudeći, pomjeriti i utakmice Kupa BiH.

Prema Propozicijama takmičenja FSBiH, mečevi četvrtfinala Kupa trebali su se igrati 3. marta, ali će biti prolongirani za 10. mart.

Osiguran je i TV prijenos meča sa Grbavice, koji će emitovati Arena Sport. Zanimljivo, Arena Cloud (aplikacija na kojoj su svi kanali Arena Sporta do 1. marta je bila besplatna, a od 1. marta će se naplaćivati).

Kako saznaje Faktor, upravo je Arena Sport tražila da se duel na Grbavici igra 1. marta. Da li je Arena Cloud razlog, nije nam potvrđeno. Procijenite sami...
Cekaj, je li ovo znaci da sam ja uzalud brojao dane do derbija? kuknjava :nedam:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 feb 2021, 15:21

Miljacka je napisao/la:
11 feb 2021, 15:20
Madafaka je napisao/la:

Cekaj, je li ovo znaci da sam ja uzalud brojao dane do derbija? kuknjava :nedam:
Sad moraš editovat sve postove i dodat po dva dana. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 11 feb 2021, 15:24

Fudo je napisao/la:
11 feb 2021, 15:15
Placati ibisevica koji ce za koji dan u penziju, pa meni je drago da nema nista od toga. Ipak ima haman 37 godina.
Ovdje je harao jedan Wagner sa 40 godina, nemojte zezati
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 feb 2021, 15:25

Miljacka je napisao/la:
11 feb 2021, 13:25

Mi od strumfova mozemo dosta stvari nauciti. Koliko se ovdje gadosti napisalo za nasu Upravu, SS i igrace ni PL Prepucavanja nisu ravna ovoj temi. Zamisli da smo na njihovim granama kakve bi se tek gadosti ovdje ispisale. Pored ovakvih "nasih", dusmani nam i ne trebaju. Jedina stvar na koju sam ljubomoran na strumfove je ljubav prema klubu. Ljudi se raspadaju, deveta godina im ide bez titule oni se opet necemu nadaju i na prvom mjestu im je podrzati svoj klub ko god i sta god doslo u njega. Ovdje su neki toliko "realni" i "na zemlji" da jebu mrtve roditelje i djecu kad nam ne dovedu Matavza, Hajrovica ili Ibisevica. Nismo ni za bolje od igraca na virslama, kluba koji grca u dugovima i gasi se. Citav svijet sjeban zbog pandemije i svi kukaju i srozavaju rashode, samo kod nas ljudi kontaju da smo puni k'o brod i da cemo iskoristiti sto drugi nemaju para, a mi jedini kao imamo i sve cemo im igrace pokupiti.

Ma to je normalno, zakaciti se za nesto dobro. Mislis da toga nema i u vecim klubovima od nas ? Samo Titulama i dobrim rezultatima ces navuci cir dusmanima. Nije svaka kritika losa, a prostote ne dolaze od navijaca Kluba.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 feb 2021, 15:30

Ja se nadam da necemo pristat na pomjeranje derbija, jer nema objektivnog razloga za tako nesto....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 feb 2021, 15:34

Denchi je napisao/la:
11 feb 2021, 15:30
Ja se nadam da necemo pristat na pomjeranje derbija, jer nema objektivnog razloga za tako nesto....
Jednom smo igrali na državni praznik, pa se zatezalo oko odigravanja tekme... neka, nemoj više, ono nam je bila dobra lekcija. :mrgreen:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 11 feb 2021, 15:35

skoroalen je napisao/la:
11 feb 2021, 15:21
Miljacka je napisao/la:
11 feb 2021, 15:20
Madafaka je napisao/la:

Sad moraš editovat sve postove i dodat po dva dana. :rol:
Ma i ja cu prolongirati :urnebes:

@Samozdravlje Zapamti sta ti pisem, prvi cu kritikovati kad ne bude rezultata, ali pljuvati i najgnusnije vrijedjati pojedince koji su svojim radom donijeli prvo mjesto tri sezone uzastopno, ekipu koja je na +9 trenutno i nase igrace ismijavati na najodvratnije nacine necu sigurno.
Na ovoj temi se nasi igraci i Uprava vrijedjaju vise nego na bilo kojoj, mislim da ti to sve govori. Na temi "FK Sarajevo" :) Svakako da je kritika u redu, ovo je forum i za raspravljanje je, ali je isto imati granicu skroz ok.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 feb 2021, 15:35

Hajde vedadeeeeeeee😎😎😎😎
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 11 feb 2021, 15:36

Miljacka je napisao/la:
11 feb 2021, 14:50
Tatamata1946 je napisao/la:
11 feb 2021, 14:32
Miljacka je napisao/la:
11 feb 2021, 13:25

Mi od strumfova mozemo dosta stvari nauciti. Koliko se ovdje gadosti napisalo za nasu Upravu, SS i igrace ni PL Prepucavanja nisu ravna ovoj temi. Zamisli da smo na njihovim granama kakve bi se tek gadosti ovdje ispisale. Pored ovakvih "nasih", dusmani nam i ne trebaju. Jedina stvar na koju sam ljubomoran na strumfove je ljubav prema klubu. Ljudi se raspadaju, deveta godina im ide bez titule oni se opet necemu nadaju i na prvom mjestu im je podrzati svoj klub ko god i sta god doslo u njega. Ovdje su neki toliko "realni" i "na zemlji" da jebu mrtve roditelje i djecu kad nam ne dovedu Matavza, Hajrovica ili Ibisevica. Nismo ni za bolje od igraca na virslama, kluba koji grca u dugovima i gasi se. Citav svijet sjeban zbog pandemije i svi kukaju i srozavaju rashode, samo kod nas ljudi kontaju da smo puni k'o brod i da cemo iskoristiti sto drugi nemaju para, a mi jedini kao imamo i sve cemo im igrace pokupiti.
Kod njih na ovom forumu uglavnom pisu ovi sto su za Amara a oni sto su protiv njega su na nekom drugom forumu
I sada uporedi stanje kod nas i stanje kod njih. Ovdje se pise kao da su obrnuta stanja.
Hocu da kazem da su njihovi negativci odnosno oni koji kritikuju trenutnu garnituru preselili na drugi forum. Mozes misliti da i oni pisu naovom forumu kako bi se klali medjusobno i kakva bi im bila atmosfera

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 feb 2021, 15:39

Razgovor smo započeli pitanjem o njegovom eventualnom angažmanu u FK Sarajevo, tačnije da li možda sebe u zalasku karijere vidi na terenima u PLBiH?

"Nije realna opcija da zaigram u PLBiH. Nije bilo dogovora sa FK Sarajevo", odgovorio je Ibišević na početku našeg razgovora.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 feb 2021, 15:40

Ovi koji prizivaju nerealna pojacanja najvise kritikuju rad.
Najgore, sto ima ljudi koji se upecaju i onda i oni svoju frustraciju nedolasakom tih imena prosipaju po igracima, upravi i treneru...

Razgovor smo započeli pitanjem o njegovom eventualnom angažmanu u FK Sarajevo, tačnije da li možda sebe u zalasku karijere vidi na terenima u PLBiH?

"Nije realna opcija da zaigram u PLBiH. Nije bilo dogovora sa FK Sarajevo", odgovorio je Ibišević na početku našeg razgovora.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 feb 2021, 15:43

Zar onaj sinoć ne reče da nam se Vedo otvoreno nudi? :rol: :rol:

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 11 feb 2021, 15:45

Gledaš raspored na poslu ganjas 27 28 slobodan da budeš i stoka pomjeri na ponedeljak

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, stokastoka23 i 40 gostiju.