Bas igracu puca neka stvar i da nemamo nijedan trofej a da oni tamo imaju 50, govorim o tome da mi imamo plan igrati u grupama, jer mi to evo mozda ne mozemo garantovati ali mozemo reci to nam je realan cilj. Mislis da mogu ostali konkurenti reci da su im cilj grupe. Nama trebaju dvije pobjede potiv slabijih ekipa i dva poraza da igramo grupe (ova godina), njima se mora poklopiti milion stvari i 4 pobjede da bi usli u to isto takmicenje.Rule_hz je napisao/la: ↑11 feb 2021, 20:17hordasDoboj je napisao/la: ↑11 feb 2021, 20:11Jedno je odbiti Zrinjski koji zivi od godine do godine. Drugacije kad stavis pred igraca plan da sljedece godine igras grupnu fazu nekog od Evropskih takmičenja, da planiras nadogradjivati ekipu svake godine, da se radi na renoviranju stadiona. I opet ce te odbiti 70% igraca radi uslova, al se mi ne smijemo mjeriti sa ekipama kao Zrinjski, Zeljo, Borac i ostali..
Nadam se da ima iole istine sto Vico govori da mu je plan prvo raditi tereni u nasoj ligi, cak je to i sam rekao iako to nije bilo pitanje na pressu. Svakako najveci napredak u dolasku igraca ocekujem nakon prve godine kad udjemo u grupnu fazu.
Po čemu da se buraz ne mjerimo samo sto imaš nama.ostalo je sve u 5 dana,Ako ćemo realni svi smo mi tu negdje u trofejima. Nemaš 30 40 trofeja da bi mogao reći da ne možete nas porediti a razlika u plati 4 5 hiljada km.
Ne kazem da radi ovog nam treba doci bilo koji igrac kojeg mi zamislimo ili kontaktiramo, al ti sigurno daje prednost prije nekih ostalih ekipa.