FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

moram
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moram » 12 feb 2021, 09:39

Moras biti lud da ne vidis da nesto ne stima. I pored novca iz Evrope i prodaje igraca ne da se ne dovodi neko ko je iznad lige, nego nema bilo kakvih dovodjenja 15 dana prije nastavka prvenstva. Da budemo jasni, nisam pesimista i ne sumnjam u titulu ali ovo mi ukazuje na neki put kojim ne zelimo ici. Volio bih da grijesim.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 feb 2021, 09:55

moram je napisao/la:
12 feb 2021, 09:39
Moras biti lud da ne vidis da nesto ne stima. I pored novca iz Evrope i prodaje igraca ne da se ne dovodi neko ko je iznad lige, nego nema bilo kakvih dovodjenja 15 dana prije nastavka prvenstva. Da budemo jasni, nisam pesimista i ne sumnjam u titulu ali ovo mi ukazuje na neki put kojim ne zelimo ici. Volio bih da grijesim.
Pa cinim se da je to praksa kod nas. Pred LP s Lehom pojacali smo se i nista nismo napravili cak ni Europu nismo izborili, onda je došlo do promjene u politici, manje se trošilo. Pa duplu kad smo uzeli te sezone top pojacanja iduce godine opet manje. Evo i sad kad je Vinko dosao top prelazni rok sad ovaj gotovo pa nista. Jasno je da je novac upitanju. Sto kazes i ja vjerujem u titulu i da imamo sasvim ok ekipu al fali taj kontinuirani napredak u transferima da bi mogao reci da si se izdigao iznad nivoa lige.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 12 feb 2021, 09:57

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
12 feb 2021, 00:41

Za Kovačevića nikad više od 400.000€ nećemo dobiti. Živi bili pa vidjeli.
Ma može i toliko al' kroz dvije godine.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 feb 2021, 10:26

Derbi k'o derbi, tekma u kojoj nema favorita. Hvala Bogu, unazad tri godine nema mrtvačkih utakmica kao nekad, nekako je sve prelomio onaj derbi kad smo im se rugali za farbanje lopti. Tu su nas satrali, i od tad svaki derbi je na nož, svi idu na pobjedu, a prije svako gledao samo da sačuva mrežu a naprijed šta uđe. Meni lično najdraži onaj iz maja 2017., kako im se obilo o glavu cigančenje sa ulaznicama na aprilskom derbiju, štampanje majica, sto tisuća... Tad smo ih razvalili igrom k'o malo kad, odigrali smo bolje nego oni na spomenutom derbiju 4.10.2015. Očito da inat donosi rezultat, mi motivaciju za takvu utakmicu u zadnje vrijeme teško nalazimo, dok oni mogu uvijek. Svako voli da skine šampiona, plus oni su u virtualnoj borbi protiv aristokratije, vlasti, novca, vlasnika... uvijek se zainate protiv nas. Nama je to obična utakmica za tri boda, ne vjerujem da je igračima išta "posebnija" od meča sa Zrinjskim ili Borcem.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 feb 2021, 10:29

skoroalen je napisao/la:
12 feb 2021, 10:26
Derbi k'o derbi, tekma u kojoj nema favorita. Hvala Bogu, unazad tri godine nema mrtvačkih utakmica kao nekad, nekako je sve prelomio onaj derbi kad smo im se rugali za farbanje lopti. Tu su nas satrali, i od tad svaki derbi je na nož, svi idu na pobjedu, a prije svako gledao samo da sačuva mrežu a naprijed šta uđe. Meni lično najdraži onaj iz maja 2017., kako im se obilo o glavu cigančenje sa ulaznicama na aprilskom derbiju, štampanje majica, sto tisuća... Tad smo ih razvalili igrom k'o malo kad, odigrali smo bolje nego oni na spomenutom derbiju 4.10.2015. Očito da inat donosi rezultat, mi motivaciju za takvu utakmicu u zadnje vrijeme teško nalazimo, dok oni mogu uvijek. Svako voli da skine šampiona, plus oni su u virtualnoj borbi protiv aristokratije, vlasti, novca, vlasnika... uvijek se zainate protiv nas. Nama je to obična utakmica za tri boda, ne vjerujem da je igračima išta "posebnija" od meča sa Zrinjskim ili Borcem.
Najjaci derbi za mene je onaj, sa navijacke strane, kad smo dobili 2 1 kad je Duljevic dao gol za pobjedu...

A najdraza pobjeda(svaka je draga i bitna) je 0 :3 definitivno. Sve se taj dan poklopilo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2021, 10:35

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 12 feb 2021, 10:40

MortemHz je napisao/la:
12 feb 2021, 10:35
:ljepota: :ljepota: :ljepota:

slika
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 feb 2021, 10:43

Zip je napisao/la:
12 feb 2021, 10:29
skoroalen je napisao/la:
Najjaci derbi za mene je onaj, sa navijacke strane, kad smo dobili 2 1 kad je Duljevic dao gol za pobjedu...

A najdraza pobjeda(svaka je draga i bitna) je 0 :3 definitivno. Sve se taj dan poklopilo.
Ma bježi, na tom me boba dijelila od fasinge. Uđe murija, krenu šibat sve oko mene, još ja majmun umjesto u zdenku odem haman do tampon zone...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 feb 2021, 10:47

skoroalen je napisao/la:
12 feb 2021, 10:43
Zip je napisao/la:
12 feb 2021, 10:29
skoroalen je napisao/la:

Ma bježi, na tom me boba dijelila od fasinge. Uđe murija, krenu šibat sve oko mene, još ja majmun umjesto u zdenku odem haman do tampon zone...
Ja bio iznad gore skroz, murija je bukvalno cekala do zadnjeg momenta, kad su vidjeli da je vrag odnio salu, krenuse...
Uvijek nayebe nevin, koliko je bilo navijca pa bace nesta na policiju, udare i pobjegnu gore...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 feb 2021, 10:55

Zip je napisao/la:
12 feb 2021, 10:47
Ja bio iznad gore skroz, murija je bukvalno cekala do zadnjeg momenta, kad su vidjeli da je vrag odnio salu, krenuse...
Uvijek nayebe nevin, koliko je bilo navijca pa bace nesta na policiju, udare i pobjegnu gore...
Skroz loša organizacija derbija. Nisu ni zaštitnu mrežu postavili, među nas je doletjelo 20ak baklji i topovskih, čak i kamenja. Naši krenuli vraćat, na kraju se ograda preskakala, tu je murija i krenula. Najgore je što su nas pomjerili par metara prema zdenci, 2 milje navijača strpali na prostor za 1100-1200 ljudi. Katastrofa.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 feb 2021, 10:57

skoroalen je napisao/la:
12 feb 2021, 10:55
Zip je napisao/la:
12 feb 2021, 10:47
Skroz loša organizacija derbija. Nisu ni zaštitnu mrežu postavili, među nas je doletjelo 20ak baklji i topovskih, čak i kamenja. Naši krenuli vraćat, na kraju se ograda preskakala, tu je murija i krenula. Najgore je što su nas pomjerili par metara prema zdenci, 2 milje navijača strpali na prostor za 1100-1200 ljudi. Katastrofa.
Taj derbi je pokrenuo ono bacanje baklji i svega s nase strane prema njihovom djelu sjevera i obratno... Od tad na svakom derbiju na grbavici je bilo gadjanja.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 feb 2021, 10:58

OsmaDolazi je napisao/la:
12 feb 2021, 09:11

Oni se sami sebe boje. 8 plata nisu primili, 9 dolazi. Bilo je nesto keša na ruke ali plata 8 nisu primili.
Hoćel bit ona dva pojačanja do kraja sedmice :pray:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 feb 2021, 11:00

Inat dobija derbije zato sto nema kvaliteta ni kod jednih ni kod drugih. Da smo se mi recimo izdigli iznad lige kao Dinamo ili MB tad od 2012 do negdje 2017 dzabe njima inat i sve kad je kvalitet tvojoj strani.
Ti kad pogledaš po pozicijama na vecini smo tu negdje. Ma mozda 2,3 smo mi superiorni ali je to malo, da bi imao taj kvalitet, da ih mozes nabiti lagano.

Teren ce biti dobar i to je nama dodatni plus. Da smo doveli zamjenu za Tatara sanse bi bile vece normalno. Ovako k o god zauzme tu poziciju bice patnja, a pogotovo Velkoski ako bude tu igrao. Nije za krilo i tacka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 12 feb 2021, 11:02

"Drug, nebi tvog punca (citaj pojacanja)"
- FKS -

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 feb 2021, 11:04

Oni se sami sebe boje. 8 plata nisu primili, 9 dolazi. Bilo je nesto keša na ruke ali plata 8 nisu primili.
Znaci tebra njima Bgm OsmaNeDolazi :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 feb 2021, 11:09

Dje ona rodica, treba se oduzit nekako za pogresnu informaciju i dusevnu bol.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 12 feb 2021, 11:09

BordoSarajevo je napisao/la:
12 feb 2021, 10:58

Hoćel bit ona dva pojačanja do kraja sedmice :pray:
Hoce, kao sto ce i njima biti ovih 8 plata :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 12 feb 2021, 11:13

ado-hz je napisao/la:
12 feb 2021, 08:53
Dolaze pojacanja sta kukate
al na ljeto
https://sportsport.ba/fudbal/istra-levi ... ted/390692

yebena Istra :crazy:
Ma lazu gdje ce iz engleske lige na hrvatske pasnjake 😁 guglao frajer stadione i kazu nece :plac:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 feb 2021, 11:15

Hrv tereni su odlicni. Za lose terene mozemo ismijavati samo sebe. PResmijesno je Hrv uporedjivati s nama u bilo kojem fudbalskom sektoru
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 12 feb 2021, 11:17

feniksptica je napisao/la:
12 feb 2021, 11:15
Hrv tereni su odlicni. Za lose terene mozemo ismijavati samo sebe. PResmijesno je Hrv uporedjivati s nama u bilo kojem fudbalskom sektoru
Pusti ga.
Ispade zbog SD i minuse imamo :bow:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Dave, juka55, plisek i 52 gosta.