Ako se vratis 15-16 godina unazad sjetit ces se da su HZ hakovale stranicu tm.org
Joj Miljacka tebe,pa lik je prije 16godina imao -1godinu ti mu pricas sta je tada bilo.
poslusaj sam sebe pa ne bacaj licne uvrede iz straha od fiaska na derbijuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 feb 2021, 11:09Denchi je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:50DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 feb 2021, 10:21Nema niko vremena čitati romane Penix, glavna tetkica foruma. Uostalom, ne znam ni ko me citira kad vas ima petorica na tom profilu.Žao mi je, pričamo o fudbalu, a ponovo se bacaju lične uvrede. To i jeste maximum nivo forumskih hordaša, heheheh.![]()
![]()
![]()
Nažalost to je jedini vid komunikacije sa Govedašima, jako jako nervozni pred derbi, pa se na mene iskaljuju što istine pišem.
prvo , nisam ja niciji advokat, samo isticem tvoj polarni poremecaj gdje jednog momenta pizdis jer te kao vrijedjaju kako to nije ok, da bi zatim sam vrijedjao sugovornike, a evo i mene....DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 feb 2021, 11:37
Ono što jest smiješno, je da tražiš advokata u vidu ove fudbalske neznalice Denchi-a, kojem su se ljudi već ismijali na pdf reprezentacija.
O cemu ti, izuzetno tankog intelekta. Šta si dokazao? Da se ličnim uvredama uzvraća istom mjerom?Denchi je napisao/la: ↑12 feb 2021, 13:07poslusaj sam sebe pa ne bacaj licne uvrede iz straha od fiaska na derbijuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 feb 2021, 11:09![]()
![]()
Nažalost to je jedini vid komunikacije sa Govedašima, jako jako nervozni pred derbi, pa se na mene iskaljuju što istine pišem.![]()
Izvini druže, ali nema potrebe tući mrtvog konja.SudoHusika je napisao/la: ↑12 feb 2021, 13:53Ma ti možeš samo po jajima nas dirati. A očigledno i kolege iz torpeda.
da je licemjerno plakati zbog licnog vrijedjanja pa zatim vrijedjati drugog isto tako, to je odlika poremecenih narcisoidnih osobaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 feb 2021, 13:50
O cemu ti, izuzetno tankog intelekta. Šta si dokazao? Da se ličnim uvredama uzvraća istom mjerom?![]()
![]()
Što se tiče ovog tvog klijenta Penixa, uhodi me evo mjesec dana, citira, hoće neće dobiti moju pažnju, laže o mojim komentarima itd.
Ne interesuje me Željkan, nemam ni jedan komentar tamo, i oni su me uhodili, sudohusika i jos par njih jer sam im Aru Hodžića dirao.
Nema toga uci ce on sigurno prije ili kasnije,čekat će se neka greška kao i u HR smiješno drugi lik dao gol a ovaj sviro ofsajd liku koji je bio lijevo metar i po od lopte nije ni pipnuo i normalno Mišković (pred.Rijeke) hoće da smijeni i uspjeli su makeli su ga i sad će Osijek,Rijeka,Hajduk,Šibenik i Dinamo predložiti ko treba biti glavni i odgovorni za suđenje i ko će biti u VAR sobama.Tako da kad neko opet napravi grešku od sudija ide na hlađenje a onda i cijeli komitet za suđenje nanarednoj sjednici iza togaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:16Taj cirkus je jos gori. Mislim sto je Valjic usao u komitet za sudjenje. Lik je ispodprosjecan sudija, a uz to i strasan lopov kad sudi.1921boy je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:15Nije on džabe htjeo da otjera Ibrahima Hasanbegovića - predsjednika komiteta za sudije i suđenje u FSBiH zbog toga što Ibro drži monopol lige,a da na njegovo mjesto dođe Ognjen Valjić !JohnKeynes97 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 00:05
Nakon onakvog kriminalnog sudjenja, trebali su mu karijeru zavrsiti, a lik jos nagradu dobi.![]()
On je bio na čelu Borca kad je Gigović napravio onaj kriminal protiv Veleža pa kad je držo intervju u kojem je optužio Ibru kao ne bi on komentarisao to imaju nadležni itd. Mogli bi mi uskoro u Banja Luci protiv reprezentacije republike šumske![]()
Prolupo si ti druže lončiće, evo sa GIS-om i Miljackom sam vodio normalne rasprave. Dok si ti taj malo niži nivo sa vama ne treba lijepo, hehehehe.Denchi je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:00da je licemjerno plakati zbog licnog vrijedjanja pa zatim vrijedjati drugog isto tako, to je odlika poremecenih narcisoidnih osobaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 feb 2021, 13:50
O cemu ti, izuzetno tankog intelekta. Šta si dokazao? Da se ličnim uvredama uzvraća istom mjerom?![]()
![]()
Što se tiče ovog tvog klijenta Penixa, uhodi me evo mjesec dana, citira, hoće neće dobiti moju pažnju, laže o mojim komentarima itd.
Ne interesuje me Željkan, nemam ni jedan komentar tamo, i oni su me uhodili, sudohusika i jos par njih jer sam im Aru Hodžića dirao.
ukoliko te zaista ne interesuju sarajevski klubovi a prema tvojim postovima u proslosti niti jedan drugi premijerligas preporucam ti povratak na temu reprezentacije, ovdje samo trollas a na to cu morati skrenuti paznju administracije
Normalno, ispeglas sve dugove. Nisi to znao? CccPitaristok je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:15A to se kao hakovanjem stranice moze zeznuti revizor kome sta nisi platio
Ja, I?RacioEmocionalan je napisao/la: ↑12 feb 2021, 07:18Vi svakako imate tri ekipe od 11 igrača koji bi u svim ostalim timovima igrali u prvih 11, ne vidim smisla za pomjeranje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.