Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

JohnKeynes97
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JohnKeynes97 » 12 feb 2021, 12:42

dejavu je napisao/la:
12 feb 2021, 12:18
Vanja > Zip > sampras

slika
:opaopa: :opaopa: :opaopa:
PSPHM

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 12 feb 2021, 12:50

Kompromis je napisao/la:
12 feb 2021, 10:58
Za sta ce vas optuziti? Za hakerski napad? Pa 99% vas sto navijate za Sarajevo jos ni digitron niste usavrsili...
Ako se vratis 15-16 godina unazad sjetit ces se da su HZ hakovale stranicu tm.org :kafa:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 12 feb 2021, 13:05

Miljacka je napisao/la:
12 feb 2021, 12:50
Kompromis je napisao/la:
12 feb 2021, 10:58
Za sta ce vas optuziti? Za hakerski napad? Pa 99% vas sto navijate za Sarajevo jos ni digitron niste usavrsili...
Ako se vratis 15-16 godina unazad sjetit ces se da su HZ hakovale stranicu tm.org :kafa:
Joj Miljacka tebe,pa lik je prije 16godina imao -1godinu ti mu pricas sta je tada bilo.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 feb 2021, 13:07

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
12 feb 2021, 11:09
Denchi je napisao/la:
12 feb 2021, 10:50
12 feb 2021, 10:21
Nema niko vremena čitati romane Penix, glavna tetkica foruma. Uostalom, ne znam ni ko me citira kad vas ima petorica na tom profilu.
Žao mi je, pričamo o fudbalu, a ponovo se bacaju lične uvrede. To i jeste maximum nivo forumskih hordaša, heheheh.
:kafa:
:?: :?: :?:

Nažalost to je jedini vid komunikacije sa Govedašima, jako jako nervozni pred derbi, pa se na mene iskaljuju što istine pišem.
poslusaj sam sebe pa ne bacaj licne uvrede iz straha od fiaska na derbiju :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 feb 2021, 13:16

12 feb 2021, 11:37

Ono što jest smiješno, je da tražiš advokata u vidu ove fudbalske neznalice Denchi-a, kojem su se ljudi već ismijali na pdf reprezentacija.
prvo , nisam ja niciji advokat, samo isticem tvoj polarni poremecaj gdje jednog momenta pizdis jer te kao vrijedjaju kako to nije ok, da bi zatim sam vrijedjao sugovornike, a evo i mene....

drugo, smijali su se meni likovi na tom pdf-u kada sam rekao da ce Dulja, Tatar, Rahman, Ahmet, Saric, Mihojevic, Kovacevic zaigrat i dobiti poziv za repku, naravno danas je meni mnogo smjesnije :D

sjecam se i nekih frapantnih tvrdnji da npr. jedan Zakaric ne moze igrati po lijevoj strani, pozicija koju je igrao samo cjeli zivot prije zeljeznicara, nekakav Vucevich koji kao i ti imate velikih kompleksa od FK Sarajeva ste bili redovni pljuvaci nase lige i igraca iz iste....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 12 feb 2021, 13:36

Znaci nismo dugo cekali novu epizodu,ma moglo se i pretpostaviti. :rol: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

@Admir74 izdrzi

Cekamo sljedecu...

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 12 feb 2021, 13:37

Cmiljanić je pojačanje kakvo očekuješ u zadnjoj ekipi na tabeli koja je skoro odustala od borbe za opstanak a ne u najambicioznijoj ekipi lige u kojoj se godinu dana priča samo o tome kako fali napadač.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 feb 2021, 13:47

zna li neko zasto bi ug fk zeljeznicar imali servere??? i sta misle da ce postici? bankama il je legla lova ili nije, da li si hakovan ili opljackan ne mjenja apsolutno nista...

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 12 feb 2021, 13:50

Denchi je napisao/la:
12 feb 2021, 13:07
12 feb 2021, 11:09
Denchi je napisao/la:
12 feb 2021, 10:50

:kafa:
:?: :?: :?:

Nažalost to je jedini vid komunikacije sa Govedašima, jako jako nervozni pred derbi, pa se na mene iskaljuju što istine pišem.
poslusaj sam sebe pa ne bacaj licne uvrede iz straha od fiaska na derbiju :kafa:
O cemu ti, izuzetno tankog intelekta. Šta si dokazao? Da se ličnim uvredama uzvraća istom mjerom? :rol: :rol:

Što se tiče ovog tvog klijenta Penixa, uhodi me evo mjesec dana, citira, hoće neće dobiti moju pažnju, laže o mojim komentarima itd.

Ne interesuje me Željkan, nemam ni jedan komentar tamo, i oni su me uhodili, sudohusika i jos par njih jer sam im Aru Hodžića dirao.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 12 feb 2021, 13:53

Ma ti možeš samo po jajima nas dirati. A očigledno i kolege iz torpeda.
Željezničar za život cijeli!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 12 feb 2021, 13:56

SudoHusika je napisao/la:
12 feb 2021, 13:53
Ma ti možeš samo po jajima nas dirati. A očigledno i kolege iz torpeda.
Izvini druže, ali nema potrebe tući mrtvog konja.
⚜️~⚜️~⚜️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 feb 2021, 14:00

12 feb 2021, 13:50

O cemu ti, izuzetno tankog intelekta. Šta si dokazao? Da se ličnim uvredama uzvraća istom mjerom? :rol: :rol:

Što se tiče ovog tvog klijenta Penixa, uhodi me evo mjesec dana, citira, hoće neće dobiti moju pažnju, laže o mojim komentarima itd.

Ne interesuje me Željkan, nemam ni jedan komentar tamo, i oni su me uhodili, sudohusika i jos par njih jer sam im Aru Hodžića dirao.
da je licemjerno plakati zbog licnog vrijedjanja pa zatim vrijedjati drugog isto tako, to je odlika poremecenih narcisoidnih osoba

ukoliko te zaista ne interesuju sarajevski klubovi a prema tvojim postovima u proslosti niti jedan drugi premijerligas preporucam ti povratak na temu reprezentacije, ovdje samo trollas a na to cu morati skrenuti paznju administracije

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 12 feb 2021, 14:01

JohnKeynes97 je napisao/la:
12 feb 2021, 00:16
1921boy je napisao/la:
12 feb 2021, 00:15
JohnKeynes97 je napisao/la:
12 feb 2021, 00:05

Nakon onakvog kriminalnog sudjenja, trebali su mu karijeru zavrsiti, a lik jos nagradu dobi.
Nije on džabe htjeo da otjera Ibrahima Hasanbegovića - predsjednika komiteta za sudije i suđenje u FSBiH zbog toga što Ibro drži monopol lige,a da na njegovo mjesto dođe Ognjen Valjić ! :lol:

On je bio na čelu Borca kad je Gigović napravio onaj kriminal protiv Veleža pa kad je držo intervju u kojem je optužio Ibru kao ne bi on komentarisao to imaju nadležni itd. Mogli bi mi uskoro u Banja Luci protiv reprezentacije republike šumske :zviz:
Taj cirkus je jos gori. Mislim sto je Valjic usao u komitet za sudjenje. Lik je ispodprosjecan sudija, a uz to i strasan lopov kad sudi.
Nema toga uci ce on sigurno prije ili kasnije,čekat će se neka greška kao i u HR smiješno drugi lik dao gol a ovaj sviro ofsajd liku koji je bio lijevo metar i po od lopte nije ni pipnuo i normalno Mišković (pred.Rijeke) hoće da smijeni i uspjeli su makeli su ga i sad će Osijek,Rijeka,Hajduk,Šibenik i Dinamo predložiti ko treba biti glavni i odgovorni za suđenje i ko će biti u VAR sobama.Tako da kad neko opet napravi grešku od sudija ide na hlađenje a onda i cijeli komitet za suđenje nanarednoj sjednici iza toga
mosa lošmi stićko tit-ula!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 12 feb 2021, 14:09

Denchi je napisao/la:
12 feb 2021, 14:00
12 feb 2021, 13:50

da je licemjerno plakati zbog licnog vrijedjanja pa zatim vrijedjati drugog isto tako, to je odlika poremecenih narcisoidnih osoba

ukoliko te zaista ne interesuju sarajevski klubovi a prema tvojim postovima u proslosti niti jedan drugi premijerligas preporucam ti povratak na temu reprezentacije, ovdje samo trollas a na to cu morati skrenuti paznju administracije
Prolupo si ti druže lončiće, evo sa GIS-om i Miljackom sam vodio normalne rasprave. Dok si ti taj malo niži nivo sa vama ne treba lijepo, hehehehe.

Zamisli, napisati nekom da je paćenik jer misli da je neki trener prosječan :rol: :rol: .

Skreni, evo i maramicu da ti dodam, da te suze obrišeš.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 12 feb 2021, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 12 feb 2021, 14:11

Pa ja zaboravio na ovu teme. Djeste djeste.
NEMA NAZAD

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 12 feb 2021, 14:15

A to se kao hakovanjem stranice moze zeznuti revizor kome sta nisi platio

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 feb 2021, 14:22

Pitaristok je napisao/la:
12 feb 2021, 14:15
A to se kao hakovanjem stranice moze zeznuti revizor kome sta nisi platio
Normalno, ispeglas sve dugove. Nisi to znao? Ccc
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 12 feb 2021, 14:36

@duljačharač kaže nekome da je niskog intelekta, a on dao nadimak Arminu Hodzicu - Ara autolakirer.
Svaki komentar je suvišan.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 12 feb 2021, 14:51

RacioEmocionalan je napisao/la:
12 feb 2021, 07:18
Indianac je napisao/la:
12 feb 2021, 01:39
Jesu li savez i arena i klubovi pitali pedju dudica je li ovo pomjeranje derbija regularno?
Vi svakako imate tri ekipe od 11 igrača koji bi u svim ostalim timovima igrali u prvih 11, ne vidim smisla za pomjeranje.
Ja, I?

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 12 feb 2021, 14:57

Usli hakeri i ostavili im marku

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.