Rekao je da nije realno da dodje u Sarajevo, sto je isto kao i "necu ni pod razno".
Ma mislim da je to realno i zbog porodice, on ako bude htio, igrat ce u Bundesligi, prvoj ili drugoj, nebitno.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Rekao je da nije realno da dodje u Sarajevo, sto je isto kao i "necu ni pod razno".
Hoće, dolazili su i bolji igrači u lošije lige od naše. Dosta europskih zvijezda je otišlo u Kinu, Saudijsku Arabiju i slične lige radi novca. Idu čak i oni igrači ''srednje klase'' ako im zadovoljiš ono što traže. Pojedini igrači bi otišli na kraj svijeta i tamo gdje se fudbal jedva igra radi novca a da ne dođu u Bosnu. Jednostavno nemamo toliko novca koliko bi voljeli da imamo iako nam je budžet jači nego ikad.f0rest1946 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:43Mah pusti ih brate..Zip je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:36f0rest1946 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:35Pa nije lud Hajrovic da dodje u ovu kukuruz ligu i da igra po njivama..
Kako onda sa ovom recenicom se moze kriviti sd jer nije doveden "kapitalac" kalibra Hajrovic, ?
Ili su nam losi tereni pa nece doci ili je los sd...
Ni jedan SD na ovom svijetu nece moci dovoditi takve igrace u ovu ligu ma da im das platu bogovsku nece![]()
Polahko doktore. Poredis najboljeg strijelca Bundes Lige sa igracima koji u zenitu karijeru nisu mogli mastati da igraju za ekipu koja demolira Bayerna. Znas li sta je Ibisevic za te igrace? Pantelija, volio bih i ja, ali si bas nerealan.
Ne budite bukvalciOsmaDolazi je napisao/la: ↑12 feb 2021, 15:55Polahko doktore. Poredis najboljeg strijelca Bundes Lige sa igracima koji u zenitu karijeru nisu mogli mastati da igraju za ekipu koja demolira Bayerna. Znas li sta je Ibisevic za te igrace? Pantelija, volio bih i ja, ali si bas nerealan.
Prica je suplja jer brane sd koji nikad u zivotu nije kontaktirao nekog igraca i pokusao ga dovesti. Nama se kao i ostalima nude igraci koji vise nemaju gdje i on od stotinjak ponuda izabere nekoga od njih. Nema on pojma sta je skauting ni kako se pronalaze i dovode pojacanja.
Glupiras se bas.Indianac je napisao/la: ↑12 feb 2021, 16:01Prica je suplja jer brane sd koji nikad u zivotu nije kontaktirao nekog igraca i pokusao ga dovesti. Nama se kao i ostalima nude igraci koji vise nemaju gdje i on od stotinjak ponuda izabere nekoga od njih. Nema on pojma sta je skauting ni kako se pronalaze i dovode pojacanja.
Jedini klub kojeg je on kontaktirao je mladost.
Ako mi ne mozemo naci sposobnijeg SD koji ima veze po Evropi Aziji i Africi, ne zasluzujemo mi ni titulu ove nase jadne lige a kamoli nekakve grupe necega .
Samozdravlje je napisao/la: ↑12 feb 2021, 17:13Ne treba zuriti u procjeni Cmiljevica, evo i zasto se navijaci nekad zeznu(imaju pravo nisu profes.).Izvinjavam se citiranim![]()
Postao/la haris004 » 18 jun 2017, 19:16
Što se tiče Rahmanovića, meni se nikako ne dopada. Kapitalac nije i nije ništa bolji igrač od Radovca.
Neuspjela karijera u Sloveniji, imao nekoliko zapaženih poteza kojeg su naši mediji prenijeli i to je to.
I Herić je sa TK i mislim da nije ništa lošiji igrač od ovog Rahmanovića koji će sigurno dobro naplatit svoj dolazak.
Za mene je bolje idalje nikog ne dovodit, nego ovakvog igrača..
Postao/la ledesma » 18 jun 2017, 19:25
Daj ba ljudi neko ko ima 23 godine i promijeni ovoliko klubova, gdje ni u jednom kako treba nije bio standardan, vi zovete pojačanjima. Yebem ja upravi mamu odmah u startu, kao što sam i prošle godine. Popišam im se u usta, pojačanje **** palac...Il' naka Irfan Hadzić, e mamu vam yebem nesposobnu!
Postao/la zlo87 » 18 jun 2017, 19:25
Ne bih ja volio ovog Rahmanovica, ali eto.
Ima i pozitivnih:
Postao/la FoSte95 » 18 jun 2017, 19:32
Daj bože da Rahmanović dođe, nzm šta hoćete. Momak 23 godine, igra za Celje (treće mjesto u slovenačkoj ligi), 16 utakmica, 996 minuta u igri. Po meni odlično pojačanje
Postao/la Mokes » 18 jun 2017, 19:33
Evo ga kao i prosle godine. Pljuvanje, a igraci jos nisu ni zaigrali (cak niti potpisali). Nista novo na forumu, unaprijed se sve zna.
Daj bože da Rahmanović dođe, nzm šta hoćete. Momak 23 godine, igra za Celje (treće mjesto u slovenačkoj ligi), 16 utakmica, 996 minuta u igri. Po meni odlično pojačanje
Postao/la muhamedhulk » 18 jun 2017, 19:38
Pa Irfo je drvo; 24 god a 30 utakmica u karijeri
Rahman je potencijal, i sve je moguce. Ali Irfo?
Postao/la miky_hz » 18 jun 2017, 19:45
Dobar je Rahmanovic.Prosao je sve selekcije nase repke od U-17,U-18,U-19,U-21,aBd mi cemo ga jos u A gurnut da zaokruzi ovo sve
Zna i nasu ligu dobro ,ima preko 30 nastupa ovde,tek su mu 23 godine.Obecava jos uvijek,zanimljivo bi bilp gledati igraca njegove visine na toj poziciji.Meni se svidja pravo ovaj potez ,ako se ispostavi tacnim
Samozdravlje je napisao/la: ↑12 feb 2021, 17:13Ne treba zuriti u procjeni Cmiljevica, evo i zasto se navijaci nekad zeznu(imaju pravo nisu profes.).Izvinjavam se citiranim![]()
Postao/la haris004 » 18 jun 2017, 19:16
Što se tiče Rahmanovića, meni se nikako ne dopada. Kapitalac nije i nije ništa bolji igrač od Radovca.
Neuspjela karijera u Sloveniji, imao nekoliko zapaženih poteza kojeg su naši mediji prenijeli i to je to.
I Herić je sa TK i mislim da nije ništa lošiji igrač od ovog Rahmanovića koji će sigurno dobro naplatit svoj dolazak.
Za mene je bolje idalje nikog ne dovodit, nego ovakvog igrača..
Postao/la ledesma » 18 jun 2017, 19:25
Daj ba ljudi neko ko ima 23 godine i promijeni ovoliko klubova, gdje ni u jednom kako treba nije bio standardan, vi zovete pojačanjima. Yebem ja upravi mamu odmah u startu, kao što sam i prošle godine. Popišam im se u usta, pojačanje **** palac...Il' naka Irfan Hadzić, e mamu vam yebem nesposobnu!
Postao/la zlo87 » 18 jun 2017, 19:25
Ne bih ja volio ovog Rahmanovica, ali eto.
Ima i pozitivnih:
Postao/la FoSte95 » 18 jun 2017, 19:32
Postao/la Mokes » 18 jun 2017, 19:33
Evo ga kao i prosle godine. Pljuvanje, a igraci jos nisu ni zaigrali (cak niti potpisali). Nista novo na forumu, unaprijed se sve zna.
Postao/la muhamedhulk » 18 jun 2017, 19:38
Pa Irfo je drvo; 24 god a 30 utakmica u karijeri
Rahman je potencijal, i sve je moguce. Ali Irfo?
Postao/la miky_hz » 18 jun 2017, 19:45
Dobar je Rahmanovic.Prosao je sve selekcije nase repke od U-17,U-18,U-19,U-21,aBd mi cemo ga jos u A gurnut da zaokruzi ovo sve
Zna i nasu ligu dobro ,ima preko 30 nastupa ovde,tek su mu 23 godine.Obecava jos uvijek,zanimljivo bi bilp gledati igraca njegove visine na toj poziciji.Meni se svidja pravo ovaj potez ,ako se ispostavi tacnim
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, Kyle88, Rodman, SamoDaKazeem, senad82, Sinfoc1986 i 112 gostiju.