Ne moze mi niko reci da je nezasluzeno izgubio treci set. U cetvrtom je pri brejku Fritza otisao sa terena, zasto to nije uradio pocetkom seta kada je vec osjetio nelagodnosti, istegnuce, povredu ili bilo sta?LlullSergio je napisao/la: ↑12 feb 2021, 15:05Kakav razvoj situacije ?
Objasni pitanje koje ti je postavilo 5 ljudi, zasto bi iko glumio povredu na 2-0 i mec koji bi po pravilu trebao biti rijesen u 3 seta odveo do petog ?
Jednostavno pitanje.
Svaki put kada gubi na nekom velikom turniru covjek glumi povredu i to nije prvi put znas i sam al neces da priznas. Wawrinka kada ga je razbijao zasluzeno opet se vadio na povredu. Ne ide to uz takvog igraca.
Ili ako je vec bio povrijedjen kako je mogao onako pogadjati u petom setu i dobiti lika koji mu je uzeo 2 prethodna seta prilicno lako? Rezultat je glasio 6-2 u 5. Setu. Kako?
Fora je u tome da se odglumi i izlazira povreda da bi se protivnik ohladio i prestao igrati svoju igru.
Ne kazem da on to jedino radi ima vise primjera u tenisu.
Ja bih to sve ogranicio - ako si povrijedjen predaj odma.
Ako mozes igrati igraj do kraja. Nikakvi MT i pizde materine.
Ako uzme ovaj slam a znamo svi da hoce shvatit ces o cemu govorim. Sto je najjace sad ce sve do kraja nalupat sa 3-0 i reci ce kako je samo u mecu sa Fritzom kada je gubio osjetio povredu.