NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Barnes je vrlo zahvalan igrač sa čini mi se opadajućim ugovorom.
Naravno da bi ga igrali na 4, mada Celticsi iza Tatuma i Browna imaju G ligaše na krilu tako da imaju oni potrebe za takvim tipom igrača iako na prvu možda ne izgleda tako.
Naravno da bi ga igrali na 4, mada Celticsi iza Tatuma i Browna imaju G ligaše na krilu tako da imaju oni potrebe za takvim tipom igrača iako na prvu možda ne izgleda tako.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sta mislis sta bi dali/trebali dati za njega ?
Ne znam bas koliko bi im dobrog donio na 4, ali u nekoj small ball postavi vjerovatno bi. Ne pratim ga doduse u zadnje vrijeme, ali dok je bio u Dallasu, mucio se u defanzivi s te pozicije, iako je generalno dobar defanzivac.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Problem je sto ce sacramento biti buyer ako ne krahiraju u narednih 15 utakmica, a boston bi da iskoristi exception. Mislim da od toga nema nista, a valjao bi im.
Postava Kingsa Fox-Haliburton-Hield-Barnes-Holmes je druga najbolja u ligi po net ratingu medju petorkama koje su odigrale 100 ili vise minuta.
mislim da se moze uklopiti u onaj trade exception od 28.5m
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Clippe prve.
Beverley - George - Leonard - Batum - Ibaka
Net +25
Def 95
Strasne cifre.
Defanzivni rating pogotovo. Nekon njih idu 3 postave sa ratingom 101. Ostali 104 i vise.
Po ofanzivnom su 4. ali jedino im tu bjezi Denverova petorka. Sa ostale dvije sto su ispred su skoro identicni.
Kao da Embid ima bolje brojke od Jamesa. 4 poena vise,3 skoka vise,5 asista manje,losija odbrana,preskakanje b2b utakmica i na to sve losiji omjer.TheChief je napisao/la: ↑12 feb 2021, 18:03U slucaju da Phila bude prva na Istoku sve osim MVPa za Embiida je zestoka kradja. A ako ne budu prvi u najgorem slucaju ravnopravan je sa svima.Clutch je napisao/la: ↑12 feb 2021, 17:45Na kraju sezone mozemo o tome. Ako nastavi ovako, zasluzuje MVP i nemam tu nikakvu dvojbu.Nail for Real je napisao/la: ↑12 feb 2021, 16:53Evo budi iskren, ako Joel propusti 15+ utakmica, bi li imao obraza da mu das MVP?
Lakersi ako budu prvi seed zapada, LeBron zasluzeno MVP uzima.
Ovo mu je prva sezona pred koju je mogao raditi na svojoj fizickoj spremi (dosad bi svaki put lijecio povrede tokom ljeta), i to se jasno vidi. Veliki razlog njegovog boljeg suta je sto ima noge pod sobom. Mehanika i mekani osjecaj su uvijek bili tu, ali skok procenata se desava sad kada je spreman i ima koncentraciju za konstantnu mehaniku i izbacaj.
Mislim da nece propustiti vise od 10 utakmica. Neko ce reci pa vec ih je propustio 5, jest ali su Sixersi imali najvise b2b utakmica od svih timova dosad, tako da ih ocekuje nesto manje gust raspored u nastavku, pa nece biti ni potrebe da ga se previse odmara.
23
- OldFashioned
- Kontakt:
LeBron već nekoliko godina ne igra iznadprosječnu odbranu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ove sezone je all first team.Tome doprinosi Davis,Caruso i ostali ali i Embid ima Bena i Greena tako da nije zakinut.OldFashioned je napisao/la: ↑12 feb 2021, 18:59LeBron već nekoliko godina ne igra iznadprosječnu odbranu.
23
Lakers clutch postava Schröder-Caruso-KCP-Bron-Davis ORTG 137.1 i DRTG 92.3. Istina malo je koristena ove sezone, tek 31 minutu kao uostalom i glavno oruzje Lakersa - Davis na 5.TheChief je napisao/la: ↑12 feb 2021, 18:56Clippe prve.
Beverley - George - Leonard - Batum - Ibaka
Net +25
Def 95
Strasne cifre.
Defanzivni rating pogotovo. Nekon njih idu 3 postave sa ratingom 101. Ostali 104 i vise.
Po ofanzivnom su 4. ali jedino im tu bjezi Denverova petorka. Sa ostale dvije sto su ispred su skoro identicni.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
To je dobro pitanje. Bostonovi igraci ili su previse vrijedni za ovakav tip trejda ili bezvrijedni, tako da bi pikovi morali biti glavni dio trejda (sto je moguce jer Barnes moze stati u TPE, kao sto @miki napisa).
Da li bi dao Pritcharda?

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
The Sixers are interested in Kings sharpshooter Nemanja Bjelica

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ni slucajno.Clutch je napisao/la: ↑12 feb 2021, 19:11To je dobro pitanje. Bostonovi igraci ili su previse vrijedni za ovakav tip trejda ili bezvrijedni, tako da bi pikovi morali biti glavni dio trejda (sto je moguce jer Barnes moze stati u TPE, kao sto @miki napisa).
Da li bi dao Pritcharda?![]()
Jedini uz Tatuma, Browna i Smarta kojeg ne bih dirao.
Ostali neka idu komotno.
Kad mi se moglo nesto izmajmunisati oko tradea Kemba - Vucevic.
Bolje Kemba - Jokic, ili Kemba - Embiid. Sto se zadovoljiti obicnim Vucevicem za takav ugovor kao sto je Kembin.TheChief je napisao/la: ↑12 feb 2021, 19:57Ni slucajno.
Jedini uz Tatuma, Browna i Smarta kojeg ne bih dirao.
Ostali neka idu komotno.
Kad mi se moglo nesto izmajmunisati oko tradea Kemba - Vucevic.
Nisam ni rekao da ide sam. Rekao sam "oko".Locust je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:12Bolje Kemba - Jokic, ili Kemba - Embiid. Sto se zadovoljiti obicnim Vucevicem za takav ugovor kao sto je Kembin.
Neki dodatni igraci, pikovi, treci tim...
Vi trebate ici po Collinsa iz Atlante. Izgleda da se ne mogu dogovoriti oko ugovora i mogao bi ici.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.