FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad imamo 1. Napadaca, Borisa koji svake godine karijere daje po 2 gola. Ma to majstore.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jel to i po visokom hoda ... Ccc
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoForza
- Kontakt:
Vidjelo se u Tuzli (0:0) kakva je igra bez klasicnog napadaca. Tad je Fanimo cini mi se bio najistureniji pa smo za 90 min (drugo poluvrijeme sa igracem vise) napravili 1 ozbiljnu sansu.fks74 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:55Eto ispunila se želja forumašima, pisali su bolje igrati bez napadača, nego da Handžić igra. Sada im ni to ne godi, odlučite se već jednom šta želite.Zagor je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:28Pa jbt bolje da smo doveli Amera Bekića kad se već "nudi"... Hocu reći ne volim unositi nemir i neku vrstu pesinizma, jer sam dosta optimista za neke stvari, ali ovo već postaje i za mene malo, da kazem u blazem obliku, neozbiljno od strane Emira Hadzica i lo vec s njim to vodi sve.SarajevoForza je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:02
Dakle, u prvenstvo ulazimo sa jednim napadačem koji do sada ima 5710 minuta (oko 63*90 i prijateljske utakmice su uključene) u čitavoj karijeri (25 godina) i 19 golova + stranac, prelijepo.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:55Eto ispunila se želja forumašima, pisali su bolje igrati bez napadača, nego da Handžić igra. Sada im ni to ne godi, odlučite se već jednom šta želite.Zagor je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:28Pa jbt bolje da smo doveli Amera Bekića kad se već "nudi"... Hocu reći ne volim unositi nemir i neku vrstu pesinizma, jer sam dosta optimista za neke stvari, ali ovo već postaje i za mene malo, da kazem u blazem obliku, neozbiljno od strane Emira Hadzica i lo vec s njim to vodi sve.SarajevoForza je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:02
Dakle, u prvenstvo ulazimo sa jednim napadačem koji do sada ima 5710 minuta (oko 63*90 i prijateljske utakmice su uključene) u čitavoj karijeri (25 godina) i 19 golova + stranac, prelijepo.
Pazite da vas ne citiram za 5-6 mjeseci

Mislim da bi Hare trebao ostati do isteka ugovora, mogao otici u J.Koreju(?) prije zadnjeg produzenja ugovora, a ostao.

Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 12 feb 2021, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Vidjecemo kako ce talijan voditi akademiju ali ocekujem da se kroz par sezona ostvari ono sto ti i ja prizeljkujemo.Samozdravlje je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:53bordobijeli je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:47
Ne treba "kapitalce" ni dovoditi, treba dovesti Lukica, Bradonjica i slicne mlade igrace koji su zeljni dokazivanja a mozes i zaraditi na njima.
U pravu si, tim putem treba ici, ali se ne bih slozio da TSS nije kapitalac (meni jest i vec od Izeta). Razumijem da iz 100(i 75-te godisnjice naseg Kluba) razloga ovo prvenstvo nisu forsirani Akademci. Po zavrsetku ovog prvenstva treba mnogo vecu paznju posvetiti mladim igracima iz cijele BiH.
Mi smo vec do sad izbacili iz akademije dovoljno igraca od kojih bi se za nasu ligu mogao sastaviti vrhunski tim sad treba podici ljestvicu i ocekivati da ti igraci uspiju napraviti karijeru izvan granica BiH.
You are someone else I am still right here
- NisamInSajder
- Kontakt:
Druga strana medalje sa ovim pomjeranjem utakmice je ta da bi se mogla dici vrlo lako gledanost lige. 1.mart,praznik, velika vecina radnika ne radi, vecinom su svi u kucama u to vrijeme, 17:30, eh kad bi onda stavili otvoreni prenos, tj free za sve. Jer sigurno je da ce utakmica biti kvalitetna za gledanje, ocekujem takodjer takticki pripremljene ekipe i sa jedne i sa druge strane. Tako da bi sa tim free prenosom mogli privuci nove gledaoce za ligu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Koja vecina radnika ne radi?NisamInSajder je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:13Druga strana medalje sa ovim pomjeranjem utakmice je ta da bi se mogla dici vrlo lako gledanost lige. 1.mart,praznik, velika vecina radnika ne radi, vecinom su svi u kucama u to vrijeme, 17:30, eh kad bi onda stavili otvoreni prenos, tj free za sve. Jer sigurno je da ce utakmica biti kvalitetna za gledanje, ocekujem takodjer takticki pripremljene ekipe i sa jedne i sa druge strane. Tako da bi sa tim free prenosom mogli privuci nove gledaoce za ligu.
Jarane govoris o bosnji poslodavcu. U nas su vecina radnih mjesta usluzne djelatnosti i trgovina.Taj bi da mu radnik radi 12-15 sati, a da ga ne plati nikako.
PSPHM
- ElCartel11
- Kontakt:
Dodji najdrazi
Ovakve igrace treba dovoditi, zeljni dokazivanja na kojima mozes profitirati lijepo. A cim su ga skauti Porta iskopali momak je kvalitet.
https://www.transfermarkt.com/marius/pr ... ler/598399

Ovakve igrace treba dovoditi, zeljni dokazivanja na kojima mozes profitirati lijepo. A cim su ga skauti Porta iskopali momak je kvalitet.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
fera je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:04Vidjecemo kako ce talijan voditi akademiju ali ocekujem da se kroz par sezona ostvari ono sto ti i ja prizeljkujemo.Samozdravlje je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:53bordobijeli je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:47
Ne treba "kapitalce" ni dovoditi, treba dovesti Lukica, Bradonjica i slicne mlade igrace koji su zeljni dokazivanja a mozes i zaraditi na njima.
U pravu si, tim putem treba ici, ali se ne bih slozio da TSS nije kapitalac (meni jest i vec od Izeta). Razumijem da iz 100(i 75-te godisnjice naseg Kluba) razloga ovo prvenstvo nisu forsirani Akademci. Po zavrsetku ovog prvenstva treba mnogo vecu paznju posvetiti mladim igracima iz cijele BiH.
Mi smo vec do sad izbacili iz akademije dovoljno igraca od kojih bi se za nasu ligu mogao sastaviti vrhunski tim sad treba podici ljestvicu i ocekivati da ti igraci uspiju napraviti karijeru izvan granica BiH.
[/quote
Ma neće ovaj talijan ni 6 mjeseci ostat ovdje
Prelazni rok završen.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:17Dodji najdrazi![]()
treba u paketu i ovog asistenta završiti ako su mu zarasla rebra nakon ovog padaElCartel11 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:17Dodji najdrazi![]()

-
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:04Vidjecemo kako ce talijan voditi akademiju ali ocekujem da se kroz par sezona ostvari ono sto ti i ja prizeljkujemo.Samozdravlje je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:53bordobijeli je napisao/la: ↑12 feb 2021, 14:47
Mi smo istomisljenici.

Nisam smjeo otici na Aneks, nedostatak samopouzdanja.

Nema veze naci cemo bolju kad se vratis iz AustralijeSamozdravlje je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:25fera je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:04Vidjecemo kako ce talijan voditi akademiju ali ocekujem da se kroz par sezona ostvari ono sto ti i ja prizeljkujemo.Samozdravlje je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:53
Mi smo istomisljenici.![]()
Nisam smjeo otici na Aneks, nedostatak samopouzdanja.![]()
![]()

Mogao bi nam se fino smanjiti prosjek godina u ekipi od naredne sezone sve se poklopilo za sad.
-
- Kontakt:
Kakvih 19 golova, to jedino ako si mu računao i golove koje je ko dijete davao po plažama u Budvi.Zvaničnih seniorskih golova u nazovi karijeri je postigao, koliko i Amer Bekić za jednu polusezonu kod nas.SarajevoForza je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:02Dakle, u prvenstvo ulazimo sa jednim napadačem koji do sada ima 5710 minuta (oko 63*90 i prijateljske utakmice su uključene) u čitavoj karijeri (25 godina) i 19 golova + stranac, prelijepo.
Veci od kluba znaci?
kaznili Duleta javno
kaznili Rahmana javno
kaznili Tatara javno
Hareta ne smiju javno nego tajno
tocka
jel to teorija

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
i veci od kluba ne smiju ga kazniti

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:32Nema veze naci cemo bolju kad se vratis iz AustralijeSamozdravlje je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:25[/size]fera je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:04
Vidjecemo kako ce talijan voditi akademiju ali ocekujem da se kroz par sezona ostvari ono sto ti i ja prizeljkujemo.
Mi smo istomisljenici.![]()
Nisam smjeo otici na Aneks, nedostatak samopouzdanja.![]()
![]()
![]()
Mogao bi nam se fino smanjiti prosjek godina u ekipi od naredne sezone sve se poklopilo za sad.
???

hocu samo da kazem da mi je drago da je sad Amer Bekic opet relevantan bar kao mjera sta bi rezerva trebala bitiHistoricar je napisao/la: ↑12 feb 2021, 21:32Kakvih 19 golova, to jedino ako si mu računao i golove koje je ko dijete davao po plažama u Budvi.Zvaničnih seniorskih golova u nazovi karijeri je postigao, koliko i Amer Bekić za jednu polusezonu kod nas.SarajevoForza je napisao/la: ↑12 feb 2021, 20:02Dakle, u prvenstvo ulazimo sa jednim napadačem koji do sada ima 5710 minuta (oko 63*90 i prijateljske utakmice su uključene) u čitavoj karijeri (25 godina) i 19 golova + stranac, prelijepo.

Trenutno korisnika/ca: Beli98, muhamedhulk, riki46 i 18 gostiju.