Nisam njegov fan. A on svakako nije ono sto treba Bostonu.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2020/2021
Hawksi spremni da slusaju ponude za Collinsa.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Za max koji ce traziti, definitivno jeste.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
zahuktava se masinerija ko i prosle godine, ovaj kit u obliku zene ga ne vadi iz ustaLeBron is leading the MVP race and @ramonashelburne says it's not even close

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ona je priznala da glasa po narativu, sto je katastrofa, al njima je to okej
Odvratnija je cak i od Windhorsta.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
UPDATE: The Hawks have engaged in trade talks with two teams surrounding John Collins, via @ScoopB.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kakvih je ona izjava imala forumas @GOAT bi bio objektivniji od nje, a to dosta govori
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Felixians4
- Kontakt:
Ako su neki izbori pravilni i gotovo da nikad nije za zgražanje i apsolutno se mogu opravdati vazda,to su oni u USA. ne mislim politički,al eto u profi sportu. Zanimljivo kako uvijek mi tu laprdamo da oni uvijek svoje guraju i da su oni rasisti po tom pitanju,a onda pogledaš awardse prošle godine...
Da vidimo tko su uključeniu poslu J.Collins. Zaljubljen sam u njihova dva bila šutera,no svakako da je logično na bar kratkoročnom popustu dovabiti se dotičnog. Sličan je on ko wood, s obzirom koliko će bit plaćen,ne uklapa mi se u contendera. Spursi eto pak bi zapravo mogla biti odlična option jer su oni u vakuumu i potrebna im je kvaliteta u najboljim godinama, a on će nastaviti putanju razvoja s još ozbiljnijim,iskusnijim staffom predvođenim Popom Gregom. Samo kgo bi se vi nezalaganje,raul i siamonoi odrekli?
Ova je i prosle godine glasala za Lebrona i vjerovatno ce dok god je u LakersimaFelixians4 je napisao/la: ↑12 feb 2021, 23:14Ako su neki izbori pravilni i gotovo da nikad nije za zgražanje i apsolutno se mogu opravdati vazda,to su oni u USA. ne mislim politički,al eto u profi sportu. Zanimljivo kako uvijek mi tu laprdamo da oni uvijek svoje guraju i da su oni rasisti po tom pitanju,a onda pogledaš awardse prošle godine...
Da vidimo tko su uključeniu poslu J.Collins. Zaljubljen sam u njihova dva bila šutera,no svakako da je logično na bar kratkoročnom popustu dovabiti se dotičnog. Sličan je on ko wood, s obzirom koliko će bit plaćen,ne uklapa mi se u contendera. Spursi eto pak bi zapravo mogla biti odlična option jer su oni u vakuumu i potrebna im je kvaliteta u najboljim godinama, a on će nastaviti putanju razvoja s još ozbiljnijim,iskusnijim staffom predvođenim Popom Gregom. Samo kgo bi se vi nezalaganje,raul i siamonoi odrekli?
- Felixians4
- Kontakt:
pa šta, i prošle sezone lebron je bio legit mvp. manje no giannis i uostalom,tako je i bilo. Ko što sad zasluženo predvodi listu od drugog tjedna
Kako Zion prolazi Ove Centre

Kakvo poluvrijeme ziona, 10/10
Porzingis isto reseta
Ali odbrane ni na mapi

Porzingis isto reseta

Ali odbrane ni na mapi

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ovi vukovi su takav promasaj od fransize. Djabe svi pikovi svijeta i prvi i drugi i treci.. Sto bi rekao bivsi americki predsjednik, so sad...
Iskreno me cudi da Minnesota i dalje ima NBA ekipu uopste.
Iskreno me cudi da Minnesota i dalje ima NBA ekipu uopste.

@igrajlopte 🐦
- Felixians4
- Kontakt:
garnett-"ništa", love-"ništa" (tu su i imali top ekipu,za euroligu), towns- "ništa" (iako je on dobrim dijelom problem,ove sezone mu definitivno nije za zamjeriti ništa što je sve prošao i u životu tragedije i gubitak gro familije). Al Rosas taj,ukoliko ima toliko profesionalizma i morala, ili će tražiti odriješenije ruke ili da se skupi,ovako je uhljeb. Imaju otkaz dobiti saunders,brooks sigurno,a bome još neki ne bi trebali bit nedodirljvi tak skoro
Luka rekord karijere na 3 minute do kraja.
saunders je najmanji problem, izuzetno mlad trener i pri tome ima smece od ekipe, rosas je skoro dvije godine gm i ne mozes ocekivati da za tako kratko vrijeme napravis neke velike poteze i njemu treba dati jos vremena... rekao bih da su njihovi problemi sve i svako osim trenera i gm-a
Ruža izdominirao sve u dvije utakmice u Knicks-ima.
Zion 24 poena na 60% šuta iz igre, nestvaran učinak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.