NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- kontrasviju
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Al definitivno do sljedece sezone mora poraditi na tijelu i malo smrsati, uopste ne izgleda kao kosarkas, guzovi ga usporavaju za 30%.
Kosarkaski Andy Ruiz.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BuffonGigi
- Kontakt:
Svaka cast Lebronu, ali Lakersi i dalje ne izgledaju kao ekipa koja ce parirati LAC i BKN u punom sastavu. Ja ne mogu da vjerujem kako ljudi ulaze u utakmicu, kao da prespavaju prvu cetvrtinu, a kosarku krenu igrati tek u drugom poluvremenu. Koliko samo snage potrose na stizanje rezultata, pa se desava da igraju produzetke protiv ovih podrum ekipa. S Gasolom definitivno treba vidjeti da li zeli igrati kosarku vise, ja sam njegov najveci fan ovdje, ali u pojedinim momentima djeluje kao rekreativac. Takodjer i Schroder ima mnogo problema s konstantom, mozda ga treba vratiti na klupu, da vodi drugu postavu kao sto je i navikao. A mozda je i trejd rjesenje, vidjecemo...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ovakav Gasol ne zasluzuje biti dio playoff rotacije, mada nemate dubinu na C pa ce moguce i morati vidjeti minute?BuffonGigi je napisao/la: ↑13 feb 2021, 09:23Svaka cast Lebronu, ali Lakersi i dalje ne izgledaju kao ekipa koja ce parirati LAC i BKN u punom sastavu. Ja ne mogu da vjerujem kako ljudi ulaze u utakmicu, kao da prespavaju prvu cetvrtinu, a kosarku krenu igrati tek u drugom poluvremenu. Koliko samo snage potrose na stizanje rezultata, pa se desava da igraju produzetke protiv ovih podrum ekipa. S Gasolom definitivno treba vidjeti da li zeli igrati kosarku vise, ja sam njegov najveci fan ovdje, ali u pojedinim momentima djeluje kao rekreativac. Takodjer i Schroder ima mnogo problema s konstantom, mozda ga treba vratiti na klupu, da vodi drugu postavu kao sto je i navikao. A mozda je i trejd rjesenje, vidjecemo...
On raspao jos u zadnjem playoffu, ove sezone se samo nastavio pad u igri. Father time is undefeated.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
LeBron ti se ne slaže s tom zadnjom rečenicom. 

Toliko gluposti u jednom postu. Ljudi imali najmanju pauzu,a opet su skoro na najboljem skoru u ligi i dodje neko pisati ovakve nebuloze.
Pitanje je samo kako ce tek igrati kad dodje PO kad sad ovako igraju,naravno pod uslovom da budu svi zdravi.
Pitanje je samo kako ce tek igrati kad dodje PO kad sad ovako igraju,naravno pod uslovom da budu svi zdravi.
On se najbolje odupire ali neće ni njega mimoići

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Bucksi izgledaju uzasno ove godine u odbrani
ovaj drop off defense i pakovanje reketa ne funkcionira i svako malo ih neko ubije sutem izvana
pokusavaju igrati vise switch defense ove godine ali to izgleda i gore, ali mislim da je za njihovo dobro da bolje uigraju ovaj switch nego da idu u playoff sa istom taktikom iz prethodnih sezona, ovo bi isto znacilo vise Giannisa na 5 a Brook klupa, sto i nije neka steta kako Brook izgleda ove sezone
realno klupa im je tanka a ne vidim previse prostora da se roster unaprijedi i u naredne 2 sezone jer su vecinu asseta sj3bali
ovaj drop off defense i pakovanje reketa ne funkcionira i svako malo ih neko ubije sutem izvana
pokusavaju igrati vise switch defense ove godine ali to izgleda i gore, ali mislim da je za njihovo dobro da bolje uigraju ovaj switch nego da idu u playoff sa istom taktikom iz prethodnih sezona, ovo bi isto znacilo vise Giannisa na 5 a Brook klupa, sto i nije neka steta kako Brook izgleda ove sezone
realno klupa im je tanka a ne vidim previse prostora da se roster unaprijedi i u naredne 2 sezone jer su vecinu asseta sj3bali
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da, Bucksi su od najsireg rostera u ligi dosli do 5 i po posluzivih igraca.
Za odbranu se ne treba brinuti dok je tu DPOY
21/3 Augustinu
Za odbranu se ne treba brinuti dok je tu DPOY

21/3 Augustinu

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jham lagano mijenja nolifera nezalaganja kad je u pitanju mrznja prema Lebronu i Lakersima. Ne razumijem toliku opterecenost...zaista ne kontam zbog cega.
Ne vidim apsolutno nikakvu potrebu za nekom panikom oko Lakersa. Jasno je da igraju pod rucnom i da dizu nivo igre kada treba prelomiti protivnika. Sinoc u drugom poluvremenu Memphis ostavljen na 40 poena dok se nisu klupoe ispraznile. Odbrana je bolja nego prosle sezone, napad skoro identican a u oba segmenta imas dodatni prostor obzirom da je Davis dosta tanko usao u sezonu u odnosu na svoje standarde. U cetvrtak ide tekma s Brooklynom pa onda 24.02 cini mi se sa Jazzom i tu cemo vidjeti kako stvari stoje i ima li potrebe za nekim trejdovima.
Moguće da se Bucks-i čuvaju za PO.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Radikalne promjene na svaku ekipu imaju efekat, nekad to zna biti nepopravljivo, a nekad treba vremena da se uigraju. Bucksi su bili ekipa koja je prekucala proslu RS, i promijenili su dosta, nije bilo realno ocekivati da budu isti. E sad...vidjecemo hoce li kliknuti do PO.
Sramota da niko nece da pohvali Kuzmu i njegove partije ove sezone 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Evo nesto za Alema
In NBA history, the most games with
5 threes : Stephen Curry (238)
6 threes : Stephen Curry (136)
7 threes : Stephen Curry (80)
8 threes : Stephen Curry (52)
9 threes : Stephen Curry (28)
10 threes : Stephen Curry (17)
11 threes : Stephen Curry (9)
12 threes : Stephen Curry (2)
In NBA history, the most games with
5 threes : Stephen Curry (238)
6 threes : Stephen Curry (136)
7 threes : Stephen Curry (80)
8 threes : Stephen Curry (52)
9 threes : Stephen Curry (28)
10 threes : Stephen Curry (17)
11 threes : Stephen Curry (9)
12 threes : Stephen Curry (2)
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A sto se decko sa blagom retardacijom jutros raspisao, rekao bi covjek da se razumije u kosarku...
MIL nedostaje Jrue vec nekoliko tekmi.Osjeti se to defanzivno, posebno jer mu kao zamjena starta Forbes koji je vjerovatno najgori defanzivac na poziciji SGa u ligi.Oni su se i iskazali nekoliko sezona zaredom u RSu, vrijeme je da im fokus bude PO i priprema za isti.
MIL nedostaje Jrue vec nekoliko tekmi.Osjeti se to defanzivno, posebno jer mu kao zamjena starta Forbes koji je vjerovatno najgori defanzivac na poziciji SGa u ligi.Oni su se i iskazali nekoliko sezona zaredom u RSu, vrijeme je da im fokus bude PO i priprema za isti.
juta kontender bogme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.