bordobijeli je napisao/la: ↑13 feb 2021, 16:06
Samozdravlje je napisao/la: ↑13 feb 2021, 15:57
Samo mali osvrt:
Mogli imati Kadusica(repr.)- imamo Oremusa (stranac)
mogli imati Zeljkovica(repr.)- imamo Adukora (stranac)
mogli imati Mustafica(igra svaku u jacoj ligi)- imamo Pejovica(stranac)
mogli imati Catakovica,N.Hadzica(igraju)- imamo Cmiljanica(??-stranac)
Hocemo li i dalje nastavljati sa Dizdarevicem,Besicem,F.Hodzicem,Kurdicem,Dervisagicem,Ramicem.......?
FKS treba:
1. Pravi teren Koseva
2. Pravi teren Koseva
3. 3 TOP stranca i 5 najboljih u ligi sa bh pasosem, ostalo popuniti iz Akademije (Italijanu zelim svu srecu). Kad smo mogli sa bivsim igracima(upitne strucnosti u OP) valjda u dogledno vrijeme postanemo respektabilan Klub.
Dobro jutro @fera i svi ostali
Kovacevic
Kadusic
Pidro
Dopovac
Mujakic
Djokanovic
Kapić
Sušić
Resić
Fanimo
Čatakovic
Nista manje kvalitetna ekipa nego ova sad, a dosta jeftinija i šansa da prodajom nesto zaradiš. A otišli za siću za Mujakica se nesto uzelo ostalo baš loše.
Malo vi to prebukvalno predstavljate, to je sve bez okolnosti. Evo ici cemo redom:
Mustafic - prosle sezone mu se pruzila prilika i nije se pokazao. Druga je stvar sto je ubacen u hendikepiranu ekipu gdje je dosta bilo problema, da je mozda ubacen sad u ovu ekipu gdje su kockice malo bolje poslozene bio bi dosta bolji. Za njega smo dobili i oke pare + procenat gdje cemo mozda vise dobiti nego od samog transfera
Kadusic - ispao pizda prava nije htio produzit ugovor, digao se pa kasnije potpisao manji ugovor u Zrinjskom nego sto smo mu mi nudili
Zeljkovic - ne znam sta se tacno desilo da li je isto neku povredu imao ali se ne sjecam pod kojim je on okolnostima otisao
Catakovic - bio najbolji strijelac u kadetima ili juniorima pa mu mi pruzili sansu, mislim da je dao u debiju go.
Ali desi se teska povreda a ti dobijes finu ponudu + procenat ybg
Hadzic - dobio priliku, cak je okej i iskoristio, sjecam se gola Celiku. Sta su ko su menadzeri roditelji se uzdigli i mislim steta, ja sam misljenja da je i sad dobar talenat i volio bih ga vidjeti opet kod nas. Al opet se dobila solidna cifra, jbg ista za koju je Rahman otisao pa se skontajte a tad nisi igrao Evropu
Mujakic - ponuda od 1.1mil € se ne odbija u tom trenutku, steta i on za sad nista ne pokazuje a mislio sam da ce uspjeti. Jos jedan razlog za dobre terene, mora de ubrzati igra kod nas
I ja bih volio da svaki nas akademac uspije, al nekad se stvati ne poklope. Evo kad ne bi bilo Handzica prvu tekmu, ja bih prije stavio Kenana na spica nego Borisa. Ali vidjet cemo.
Joj @Alfred sindrom se siri

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.