I sa mobitela i sa računara Cast na Eon smart box i nema problemaJavierBosnia je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:23Iz Telekoma su mi rekli da ne moze preko boxova nikakvihNisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:52Ima li neki link na sajtu njihovom za to i da li bi mogao na EON smart box nekako to namjestit.SarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:51
Moja web tv 26 KM 3 mjeseca je najisplativije, ima i arene i onaj kanal za nasu ligu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ove godine je prekidati neće hahahaSarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:13
Ja kupio ovo prosle sezone prije nego sto ce prekinuti ligu, na kraju me samo gostovanje u Banja Luci doslo 26 KM![]()
- NisamInSajder
- Kontakt:
Na upustvu pise da moze na android box,a i ima opcija instalacije, tkd...JavierBosnia je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:23Iz Telekoma su mi rekli da ne moze preko boxova nikakvihNisamInSajder je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:52Ima li neki link na sajtu njihovom za to i da li bi mogao na EON smart box nekako to namjestit.SarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 19:51
Moja web tv 26 KM 3 mjeseca je najisplativije, ima i arene i onaj kanal za nasu ligu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Imate android aplikaciju za Moja webTV, a nekad je bila i za PC i šteta što nema više.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta me boli briga što je naše dijete i što nas je nekad znao obradovati? Kvalitet si da igraš i bićeš pohvaljen, ako ne igraš dobro bićeš kritikovan ili popljuvan. Eto de ti na poslu 2 mjeseca imaj vrhunske rezultate i nagradi te firma, sljedeći mjesec ošteti firmu pa ćeš vidjeti šta će ti biti. I Krste je itekako pljuvan i kritikovan.Samozdravlje je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:36
Nikad mi nece biti jasno kako uglavnom pljujemo igrace koji su znali da nas obraduju Handzic i evo sad Dupovac(Serbecica izbacio), uglavnom tzv "nasa djeca" trpe prave bljuvotine.
Milanovicu, Krsti ... sa izvinjenjem se kaze "losa forma" 2 god. Ima mozda i drugih primjera na obje strane.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ma radi dobro to sad i preko preglednika i na mobitelu i na PCu. Ako je dobar smart TV i preko njenog preglednika je ok.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakav si trenutno, to je jedino bitno. Da li si bio prije dvije godine dobar, prije dva mjeseca i slično, zaboli me maksimalno. Nije ni čudo što imamo raznorazne floskule već dosta godina, a sve je to posljedica vaših nostalgičnih statova. Mogu imati mali kredit zbog toga, sve ostalo je suludo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ja mislim da njemu poziv za repku dobro dodje. Ali ne zbog fudbala. Covjek odd lijepo dole za Makedoniju uzme malo onog njihovog dobrog ajvara i boli ga...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 feb 2021, 21:17Šta me boli briga što je naše dijete i što nas je nekad znao obradovati? Kvalitet si da igraš i bićeš pohvaljen, ako ne igraš dobro bićeš kritikovan ili popljuvan. Eto de ti na poslu 2 mjeseca imaj vrhunske rezultate i nagradi te firma, sljedeći mjesec ošteti firmu pa ćeš vidjeti šta će ti biti. I Krste je itekako pljuvan i kritikovan.Samozdravlje je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:36
Nikad mi nece biti jasno kako uglavnom pljujemo igrace koji su znali da nas obraduju Handzic i evo sad Dupovac(Serbecica izbacio), uglavnom tzv "nasa djeca" trpe prave bljuvotine.
Milanovicu, Krsti ... sa izvinjenjem se kaze "losa forma" 2 god. Ima mozda i drugih primjera na obje strane.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta je sa Velsom?SarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 18:19Trebaju nam jos dvije lige da se poklope. Poljska, Azerbejdzan, Armenija, Izrael i Slovacka su nam najvece sanse
Znači, nema više dovođenja ?
Jedini problem je nedovoljno stabilan player i loš interfaceSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 feb 2021, 21:32Ma radi dobro to sad i preko preglednika i na mobitelu i na PCu. Ako je dobar smart TV i preko njenog preglednika je ok.

Gore TNS na 1. mjestu +3 na odnosu na Connah ali imaju tekmu vise, naravno ne odg nam jer Tns ima bolji koef.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 feb 2021, 21:35Šta je sa Velsom?SarajevoForza je napisao/la: ↑13 feb 2021, 18:19Trebaju nam jos dvije lige da se poklope. Poljska, Azerbejdzan, Armenija, Izrael i Slovacka su nam najvece sanse
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Bas tako, treba se prema svima sto nisu opravdali ulozeno ponasati isto.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 feb 2021, 21:17Šta me boli briga što je naše dijete i što nas je nekad znao obradovati? Kvalitet si da igraš i bićeš pohvaljen, ako ne igraš dobro bićeš kritikovan ili popljuvan. Eto de ti na poslu 2 mjeseca imaj vrhunske rezultate i nagradi te firma, sljedeći mjesec ošteti firmu pa ćeš vidjeti šta će ti biti. I Krste je itekako pljuvan i kritikovan.Samozdravlje je napisao/la: ↑13 feb 2021, 20:36
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj zimski transfer rok je jedan od mirnijih u zadnjih mozda 7,8 godina 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Vanja i GiS su još prije mjesec znali da će se ovi sastati u ovom restoranu, ali nisu htjeli pisati o tome.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Nista dok zvanicna ne objavi
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Amidzaa, bvsic, jurisicduska, laznokrilo, Vanja8 i 78 gostiju.