Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da tri godine ok i onda rasprodaj najbolje igrace a dovedi Cmiljanica nekog,i ulazis slabiji u sezonu,a kao tri godine smo ok,gdje je tu napredak? Poslije ovakve tri godine treba da se izdignes da poletis,a mi igracki gori nego lani..ajdohordas je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:59Glup si frajer, zaobidji me.Ahmoveliki je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:53Bravoajdohordas je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:50
Sto jel to nesto lose ?
Trebam srati kao ti i jos par tvojih havera ?
Hocu srat cu ali na kraju sezoni po tebi i tvojim haverima. Sa zadovoljstvom.ako je tebi bitno ko ce se kome istovariti, a ne napredak kluba koji zivimo...
Danima pokusavam smiriti situaciji, unistiti ovu negativnost, "napuniti nas" optimizmom, predstaviti situaciju ipak ne tako losom kao sto vi predstavljate, iznosim vam cinjenice da smo u protekle tri godine ipak ostvarili nesto, sasvim normalno diskutujem sa svim forumasima...i ti meni na sve to pokusavas prikaciti nesto deseto.
Znaci glup si i zaobidji me majke ti.
Čekaju da se smiri situacija sa koronom, predviđaju da će u martu krenuti liga.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 feb 2021, 23:05Znam i ja tabelu otvoriti na rezultatima brate, nego znal ko jel im prekinuta liga i hocel se nastaviti![]()
E ne mogu da vjerujem
Zahebi ti to Irfo vec asistenciju ima u nhl, s mi sve Irfo kloc.
Irfo, koji u 3 godine više od Borisa ima 30ak tekmi i 15ak golova više, i to u bosanskoj i drugoj turskoj ligi.
Ovo je vec zaludjenost, popljuvati toliko Cmiljica a Irfan je kao TOP, pa budi dosljedan jbt, ako gledas minute i golove pogledaj i Amera Bekica naspram Irfana, garantovano sjebavanjeskoroalen je napisao/la: ↑14 feb 2021, 09:19Irfo, koji u 3 godine više od Borisa ima 30ak tekmi i 15ak golova više, i to u bosanskoj i drugoj turskoj ligi.![]()
Jeste se raspisali, nedjelja je ba, nedjeljom se ni novine ne čitaju a kamoli ovoliki postovi. Smirite se, imamo vlasnika koji je pametniji od svih nas ovdje, on kad odluči da mu neko yebe viziju kluba, on će ga i otjerat.
Vazda u zivotuZip je napisao/la: ↑14 feb 2021, 09:45Imas +9, kao navijacu ti trebaju rezultati kluba biti jedini parametar kojim ces biti zadovoljan, al jok...
Daj da se u sve i svasta upetljamo...
Sto rece jedan forumas, imas +9 i u Maju treba svima suditi jel bio dobar ili nije. Ako budemo uzeli titulu i sa +1 bod prednosti, za mene su heroji i zlatnim slovima upissni u historiju kluba. Titula je titula.
I za mene su heroji i niko sretniji od mene samo da uzmemo titulu kako godZip je napisao/la: ↑14 feb 2021, 09:45Imas +9, kao navijacu ti trebaju rezultati kluba biti jedini parametar kojim ces biti zadovoljan, al jok...
Sto rece jedan forumas, imas +9 i u Maju treba svima suditi jel bio dobar ili nije. Ako budemo uzeli titulu i sa +1 bod prednosti, za mene su heroji i zlatnim slovima upissni u historiju kluba. Titula je titula.
Rezultati kluba nikad nisu bili niti ce biti jedini parametar. Mozda na grbavici.Zip je napisao/la: ↑14 feb 2021, 09:45Imas +9, kao navijacu ti trebaju rezultati kluba biti jedini parametar kojim ces biti zadovoljan, al jok...