Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Nisam od pocetka gledao, je l neka povreda Domija ili ga jednostavno pocistio Grigor?
⚽FK Garaže⚽
Da pitaju Dimitrova kakvu podlogu zeli, ne bi mogao bolju napraviti.
Ovo je savrseno za njegov tenis. Kroz cijeli turnir raznosi.
Ovo je savrseno za njegov tenis. Kroz cijeli turnir raznosi.
- alan_kardec
- Kontakt:

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja se ne sijecam kad je Grisha zadnji put ovako raznio jednog top igraca. Svaka cast.
⚽FK Garaže⚽
Cini mi se da je Domi prije turnira rekao da je podloga ultra brza i da bi on radije nesto sporiju varijantu, ali opet da je ovako pao bez ispaljenog metka me je iznenadilo.
⚽FK Garaže⚽
- Neutralan88
- Kontakt:
Veselo pravo na AO.
Baš me zanima uskoro kako ce Novak protiv Raonica odigrati.
Ako Miloš povede, Novak ce predati match.
Ako Nole povede ode to u 3.0 klasika.
Pa zavisi u kakvom je stanju Nolo. Apsurdno je bilo mislit da je covjek na 2-0 poceo glumit neku povredu tako da je ona tu.Treba vidit da li je i u kojoj mjeri to uspio sanirat.Neutralan88 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 09:59Veselo pravo na AO.
Ali ko bi rekao da ce Dimitrov ovako pomesti Domija, ehh taj Dimitrov,pa Kyrgios kakve su to karijere sve mogle biti da su malo ozbiljniji.
- Neutralan88
- Kontakt:
Next gen igraci nece nikad imati konstantu kao Nadal, Fedex i Novak.
Previše padova, oscilacija daj Bože da neko od novih stigne do 10 GS u karijeri.
Previše padova, oscilacija daj Bože da neko od novih stigne do 10 GS u karijeri.
Ne mozes to predvidjeti,kad ova 3-ca odu jednostavno doce neki novi koji ce vladati i sig osvojiti 10+ GS, a doce neki koji ce oboriti i sve rekorde,jednostavno to je takoNeutralan88 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:50Next gen igraci nece nikad imati konstantu kao Nadal, Fedex i Novak.
- Neutralan88
- Kontakt:
Pa evo Thiem izvisi od Dimitrova (Nije trojka ga izbacila)
Grisha 
Thiem

Thiem

Baš tako. Uslovi u kojima sve njegove vrline dođu u prvi plan, a mane se minimiziraju. Nije ovo ništa neočekivano, odličan je. I 2017. u sporijim uslovima je bio zreo za finala, da Rafa šampionski ne izvuče ono što je izvuko.
Zverev baš dobar. Konačno da probije mentalnu barijeru i savlada pritisak na slemovima. Kad je opušten kao sada, uživancija ga je gledati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma svejedno je Domi prelako pao .Igro je protiv Grishe pobogu
a covjek ga rasu samo tako.
Nadalu se otvara .Mislim uslovno receno otvara jer ima dosta ove omladine za koju ne znas kako ce odigrat .Mogu bit pocisceni a i pocistit

Nadalu se otvara .Mislim uslovno receno otvara jer ima dosta ove omladine za koju ne znas kako ce odigrat .Mogu bit pocisceni a i pocistit

Zverev ako se je vec odlucio na ovu "Nadal opremu", morao je malo poraditi na bicepsibodi123 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:09Baš tako. Uslovi u kojima sve njegove vrline dođu u prvi plan, a mane se minimiziraju. Nije ovo ništa neočekivano, odličan je. I 2017. u sporijim uslovima je bio zreo za finala, da Rafa šampionski ne izvuče ono što je izvuko.
Zverev baš dobar. Konačno da probije mentalnu barijeru i savlada pritisak na slemovima. Kad je opušten kao sada, uživancija ga je gledati.

⚽FK Garaže⚽
Zverev je bas dobar zadnja dva meca,bas kao da dize formu za ove bitnije meceve sad
@Darker
Ovakav Nafak tesko da moze preko Fabia,a kamoli preko Tsitsipasa pa Mede kasnije
@Darker
Ovakav Nafak tesko da moze preko Fabia,a kamoli preko Tsitsipasa pa Mede kasnije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.