Eeee Husref je izgubio derbi,a Hadzija je uzeo duplu,i nas je najtrofejni SD nije to istoPantelija je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:37Rezultati kluba nikad nisu bili niti ce biti jedini parametar. Mozda na grbavici.Zip je napisao/la: ↑14 feb 2021, 09:45Imas +9, kao navijacu ti trebaju rezultati kluba biti jedini parametar kojim ces biti zadovoljan, al jok...
Daj da se u sve i svasta upetljamo...
Sto rece jedan forumas, imas +9 i u Maju treba svima suditi jel bio dobar ili nije. Ako budemo uzeli titulu i sa +1 bod prednosti, za mene su heroji i zlatnim slovima upissni u historiju kluba. Titula je titula.
Sto nisi onda husrefa puatio do maja kad je tako?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Danas 2 pojačanjaOsmaDolazi je napisao/la: ↑10 feb 2021, 13:06Ko je proturio priču da je buđet smanjen? Odakle vam to?
Buđet je čak šta više povečan, ne mnogo ali ništa manje para nego što je bilo zadnje 2 godine.
Provjerio sa više strana. I da, uplačen je poreski dug. Nema dugovanja državi ni u kakvom obliku.
Do kraja sedmice se ocekuju 2 pojačanja. Premeo sam 4 različita insajdera iz kluba i svi su mi ovo rekli kako sam i prenio.
PS. Mili i Oremus su blizu dogovora sa klubom o njihovom ostanku.

Sve obaveze otkazane, iščekujem pojačanja.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ti to mene ozbiljno pitas?Pantelija je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:37Rezultati kluba nikad nisu bili niti ce biti jedini parametar. Mozda na grbavici.Zip je napisao/la: ↑14 feb 2021, 09:45Imas +9, kao navijacu ti trebaju rezultati kluba biti jedini parametar kojim ces biti zadovoljan, al jok...
Sto rece jedan forumas, imas +9 i u Maju treba svima suditi jel bio dobar ili nije. Ako budemo uzeli titulu i sa +1 bod prednosti, za mene su heroji i zlatnim slovima upissni u historiju kluba. Titula je titula.
Jel trebam spomenuti dva derbija koja smo izgubili i kako smo izgubili?
Nzm kako si samo usporedio ovu polusezonu bez poraza sa husrefom ?

Plus to, sto je lik moron teski iskorisrio klub za svoju licnu koristi i korist par svojih pojedinaca a nama maglu(meni nije) prodavao da voli klub vise od svog zivota...
Opet ce bit ev opet o Husrefu, bla bla bla... Nemoj njega u ovo uvlaciti, zna se sta mislim o njemu...
Jel uzeo duplu?Zip je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:56
Ti to mene ozbiljno pitas?
Nzm kako si samo usporedio ovu polusezonu bez poraza sa husrefom ?![]()
Plus to, sto je lik moron teski iskorisrio klub za svoju licnu koristi i korist par svojih pojedinaca a nama maglu(meni nije) prodavao da voli klub vise od svog zivota...
Opet ce bit ev opet o Husrefu, bla bla bla... Nemoj njega u ovo uvlaciti, zna se sta mislim o njemu...
Jel imao rezultat (bio prvi/drugi)?
To je tvoje rezonovanje a ne moje, ima rezultat.
Sagledaj sve, ne rezultat, sve ono za sto je zadduzen i kako funkcionise. Ti mislis da je dobro po klub sto nam je akademija u ovom stanju i sto imamo visak igraca i sto nemas strategiju za mlade igrace vec cekas ozljede prvotimaca?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:

Tu sam ja. Ne bjezim kada nesto kazem. Helem, nadam se da me nisu slagali a svaku radosnu vijest cu sa bracom bordo boje podijeliti. Ako se ne ispostavi tako, bolje da ubuduce nista i ne govorim nego se nastaviti igrati da ce nam doci Krkic. Jbga, ako ne dodju do mene je.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:53Danas 2 pojačanjaOsmaDolazi je napisao/la: ↑10 feb 2021, 13:06Ko je proturio priču da je buđet smanjen? Odakle vam to?
Buđet je čak šta više povečan, ne mnogo ali ništa manje para nego što je bilo zadnje 2 godine.
Provjerio sa više strana. I da, uplačen je poreski dug. Nema dugovanja državi ni u kakvom obliku.
Do kraja sedmice se ocekuju 2 pojačanja. Premeo sam 4 različita insajdera iz kluba i svi su mi ovo rekli kako sam i prenio.
PS. Mili i Oremus su blizu dogovora sa klubom o njihovom ostanku.![]()
Sve obaveze otkazane, iščekujem pojačanja.![]()
A volio bih vise nego ista da dodju bar sutra jer nam treba bar jedno top pojacanje.
Evo spominje se Errea kao novi dobavljac opreme.
-
- Kontakt:
Nije do tebe, ti si poletio da kazes i obradujes raju ovdje. To sto se neko malo zeza (i ja sam u jednom navratu) ne uzimaj za zlo. Ljudi su isfrustrirani jer se napadac trazio 6-7 mjeseci i na kraju ga nisi doveo/doveo si macka u vreci. Ipak, nadam se da si u pravu i da ce doci neko u ovom kratkom periodu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:10
Tu sam ja. Ne bjezim kada nesto kazem. Helem, nadam se da me nisu slagali a svaku radosnu vijest cu sa bracom bordo boje podijeliti. Ako se ne ispostavi tako, bolje da ubuduce nista i ne govorim nego se nastaviti igrati da ce nam doci Krkic. Jbga, ako ne dodju do mene je.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:53Danas 2 pojačanjaOsmaDolazi je napisao/la: ↑10 feb 2021, 13:06Ko je proturio priču da je buđet smanjen? Odakle vam to?
PS. Mili i Oremus su blizu dogovora sa klubom o njihovom ostanku.![]()
Sve obaveze otkazane, iščekujem pojačanja.![]()
A volio bih vise nego ista da dodju bar sutra jer nam treba bar jedno top pojacanje.
Evo spominje se Errea kao novi dobavljac opreme.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pošteno.
I meni je jedan momak sa foruma rekao da su Oremuš i Velkoski blizu dogovora oko produženja ugovora što je dobra vijest. Isto tako, možda se uspiju i sa Milijem dogovorit.
Errea, prvi put čujem za tu marku? Da nije Legea
?
I meni je jedan momak sa foruma rekao da su Oremuš i Velkoski blizu dogovora oko produženja ugovora što je dobra vijest. Isto tako, možda se uspiju i sa Milijem dogovorit.
Errea, prvi put čujem za tu marku? Da nije Legea

FK Sarajevo
Guglaj nije stoja, imali smo njihove dresove davno nakon rata.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:14Pošteno.
Errea, prvi put čujem za tu marku? Da nije Legea?
Naravno bez ugovora.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Nemoj Velkoskog vise bgtBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:14Pošteno.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije nije, Errea je.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:14Pošteno.
Ukucaj na internetu, ovako na prvu znam da Norwich ima tu opremu, i neki iz bundeslige klub...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jer Kesoljub nije Vinko, jest mozda cudno pogotovo ako stavis broj titula osvojenih ali imam potpuno povjerenje u Vinka kao trenera, cudno mi je bilo i kad je Salcina fikno na lijevi bek, cudno mi je i sto ne jhebe mater veznom redu za primljene golove i sto ne proziva individualne greske pojedinaca, sto ne mjenja cesce, ali ima dobar odnos sa igrackom grupom i drzi sve u rukama, isto sam povjerenje imao i u Kodru, ima ta neka Aura oko njih da je sve pokriveno mada uvijek mozes naci nesto da ti nije 100%...Pantelija je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:37Rezultati kluba nikad nisu bili niti ce biti jedini parametar. Mozda na grbavici.Zip je napisao/la: ↑14 feb 2021, 09:45Imas +9, kao navijacu ti trebaju rezultati kluba biti jedini parametar kojim ces biti zadovoljan, al jok...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jel mu se poslije duple krune produzio ugovor i jel dobio platu kao malo ko ? Jeste!Pantelija je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:04Jel uzeo duplu?Zip je napisao/la: ↑14 feb 2021, 10:56
Ti to mene ozbiljno pitas?
Nzm kako si samo usporedio ovu polusezonu bez poraza sa husrefom ?![]()
Jel imao rezultat (bio prvi/drugi)?
To je tvoje rezonovanje a ne moje, ima rezultat.
Sagledaj sve, ne rezultat, sve ono za sto je zadduzen i kako funkcionise. Ti mislis da je dobro po klub sto nam je akademija u ovom stanju i sto imamo visak igraca i sto nemas strategiju za mlade igrace vec cekas ozljede prvotimaca?
Jel lik sve nas ovde ponizio u dva derbija? Jeste.
Pricsmo o tome, ti si sad skocio na akedemiju. Brzo preskaces teme, oke.. nisi zadovoljan kako klub radi, tvoje pravo fa to kazes. Nisam ni ja zadovoljan sa svime, al kad pogledam da smo bez poraza i na +9... Dosta za mene...
Nadam se da ne dobijas info iz kluba od istog covjeka kso i inijesta...
Ovde su ljudi popushili pricu da se na vrijednost auta od. 600k mora platiti porez od 500k, sve mi govori... Ako je neko nesta lose radio, isti fe od Nam-a biti "nagradjen".
To jel Jahic nesto zayebo ili nije, ne znsm i ne zanima me. Al da je zbog suta porez od 500k, to su price za malu djecu.
Nije dobro ako dobijas info od pogresnih ljudi.
-
- Kontakt:
Ma nemoj nikogSanchez1987 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:17Nemoj Velkoskog vise bgtBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:14Pošteno.
![]()
Gasi sve i tjeraj nas u pichku lijepu maternu da ne postojimo ni kao klub ni kao navijaci
Ko god se spomene ti imas spremnu kritiku i pljuvacku
- SarajevoForza
- Kontakt:
https://en.wikipedia.org/wiki/Erre%C3%A0#Football_2GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:18Nije nije, Errea je.BordoSarajevo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:14Pošteno.
Ukucaj na internetu, ovako na prvu znam da Norwich ima tu opremu, i neki iz bundeslige klub...
Ima tu kome su sve sponzori.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
-
- Kontakt:
Izvinjavam se,sa Velkoskim u grupne fazeajdohordas je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:23Ma nemoj nikogSanchez1987 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:17Nemoj Velkoskog vise bgtBordoSarajevo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:14Pošteno.
![]()
Gasi sve i tjeraj nas u pichku lijepu maternu da ne postojimo ni kao klub ni kao navijaci
Ko god se spomene ti imas spremnu kritiku i pljuvacku

- SedrenikHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jesil svjestan da jos uvijek nismo level taj, da na svakoj poziciji imamo kvalitet tipa Delača, Benke, Ahmetovica, Jajala itd itd.Sanchez1987 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:25Izvinjavam se,sa Velkoskim u grupne fazeajdohordas je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:23Ma nemoj nikog
Ko god se spomene ti imas spremnu kritiku i pljuvackui da znas nije isto kritika i pljuvacka.
Na kraju krajeva u klubu jednostavno moras imati igrace koji znaju sta znaci ovaj klub i ovaj grad za drzavu i nas navijace.
Moras imati neke igrace zbog lijepe atmosfere... zbog takvih stvari su tu Dupovac, Krle, Hare (manje vise)...
mislis da mi navijaci a i u upravi nisu svjesni da oni vise ne mogu pruziti toliko dobre partije...
Krle ima milion golova i asistencija, milion dobrih utakmica, milion velikih utakmica... u svakoj se izjavi vidi koliko cijeni i voli klub... i svugdje u svijetu se takvi igraci postuju i vole, samo kod Pitara obrnuto.
tvoj je problem ako zzelis da bude sve idealno a nije.Zip je napisao/la: ↑14 feb 2021, 11:22
Jel mu se poslije duple krune produzio ugovor i jel dobio platu kao malo ko ? Jeste!
Jel lik sve nas ovde ponizio u dva derbija? Jeste.
Pricsmo o tome, ti si sad skocio na akedemiju. Brzo preskaces teme, oke.. nisi zadovoljan kako klub radi, tvoje pravo fa to kazes. Nisam ni ja zadovoljan sa svime, al kad pogledam da smo bez poraza i na +9... Dosta za mene...
Nadam se da ne dobijas info iz kluba od istog covjeka kso i inijesta...
Ovde su ljudi popushili pricu da se na vrijednost auta od. 600k mora platiti porez od 500k, sve mi govori... Ako je neko nesta lose radio, isti fe od Nam-a biti "nagradjen".
To jel Jahic nesto zayebo ili nije, ne znsm i ne zanima me. Al da je zbog suta porez od 500k, to su price za malu djecu.
Nije dobro ako dobijas info od pogresnih ljudi.
Ako igraci kazu da jos nije bila plata, ne znam sta je problem tacno? Plata ce biti i to nije bitno ali do sada nije bila. I info je itekako tacan.
Odakle dug od 800 000 ne znam, mislim znam ali moguce da nije tacno i necu da pisem o tome. Jahic jeste zajebao i rovario po klubu i zato je i nogiran. To svako moze vidjeti.
E sad za husrefa. Pa vidi, je li, ali mi molim te samo ovo odgovori:
- emir rekao da ce doci zamjene ako neko od igraca ode?
- emir rekao da stranac mora biti 4x bolji od domaceg fudbalera
- emir rekao da se igraci dovode na pocetku priprema da bi sef imao ouvid cime raspolaze a ne na kraju prelaznog roka
- emir rekao da je pratio Cmiljanica, iako ovaj imao samo 11 minuta na terenu
Evo odgovori na ovo? Ako je slagao, javno, u lice nama navijacima, ja ne vidim tu neku razliku izmedju njega i pojedinih mutikaša u i oko kluba. DAKLE, JAVNO, IMA VIDEO GDJE OVO GOVORI. Je li ga neko natjerao da to kaze? Nije.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 13 gostiju.