FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

NisamInSajder
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NisamInSajder » 14 feb 2021, 11:33

SedrenikHz je napisao/la:
14 feb 2021, 11:26
Krilo ljudi treba, krilooo
Lijevi beek, lijevii bekk
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 14 feb 2021, 11:36

Meni je u svemu tome samo smješno kako se ljudi hvataju na izjave drugih ljudi. Da on govori licem u lice, samo jednoj osobi, pa slaže i razumio bih al' da se nije već shvatilo da kada neko govori pred većim auditorijem on mora paziti kako će i šta reći.

Emir je svjestan da ga kao i klub prate ljudi svih boja: od akademskih gradjana do onih što kradu kasetofone po parkinzima i sve nijanse izmedju. I zna, kao što svi to znaju, da je lakše nekim ljudima reći ono što oni žele da čuju nego istinu i činjenice.

I vrlo često se zbog višeg dobra i veće koristi odabere da se kaže ono što ljudi vole da čuju nego ono što je istina. To rade skoro svi. Alija je rekao da neće biti rata iako je znao da će ga biti ali je u tom trenutku ocijenio da je bolje izjaviti takvo nešto. Isto je sa Emirom, isto je sa Namom, Tanom, Sabrinom, Husrefom, Vinkom, Romanom Abramovichem, Guardiolom ili bilo kime. Često se tu radi o tome da hoćeš postići odredjeni utisak, bilo za sebe ili organizaciju koju predstavljaš, isto tako često se tu radi i o tome da hoćeš skinut sa grbače ljude koji ionako ne bi razumjeli.

Može on izjavljivati šta god mu je volja. To nema veze ni sa čim.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 14 feb 2021, 11:41

NisamInSajder je napisao/la:
14 feb 2021, 11:33
Treba S. D. , S. D.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 14 feb 2021, 11:43

ajdohordas je napisao/la:
14 feb 2021, 11:31
Sanchez1987 je napisao/la:
14 feb 2021, 11:25
14 feb 2021, 11:23

Ma nemoj nikog
Gasi sve i tjeraj nas u pichku lijepu maternu da ne postojimo ni kao klub ni kao navijaci
Ko god se spomene ti imas spremnu kritiku i pljuvacku
Izvinjavam se,sa Velkoskim u grupne faze :bih: i da znas nije isto kritika i pljuvacka.
Jesil svjestan da jos uvijek nismo level taj, da na svakoj poziciji imamo kvalitet tipa Delača, Benke, Ahmetovica, Jajala itd itd.
Na kraju krajeva u klubu jednostavno moras imati igrace koji znaju sta znaci ovaj klub i ovaj grad za drzavu i nas navijace.
Moras imati neke igrace zbog lijepe atmosfere... zbog takvih stvari su tu Dupovac, Krle, Hare (manje vise)...
mislis da mi navijaci a i u upravi nisu svjesni da oni vise ne mogu pruziti toliko dobre partije...
Krle ima milion golova i asistencija, milion dobrih utakmica, milion velikih utakmica... u svakoj se izjavi vidi koliko cijeni i voli klub... i svugdje u svijetu se takvi igraci postuju i vole, samo kod Pitara obrnuto.
Volim i ja Velkoskog i postujem,al ako vise nije za prvog tima onda nije,a na klupi bolje da imas nekog akademca da ulazi po 20-30 min nego njega koji je prno u fenjer,poslije kukate nema para,eto treba mu produziti jos na tri godine ugovor pa da imamo i jednog šaldziju da moralise ostale 😉

72220
Kontakt:

Post Postao/la 72220 » 14 feb 2021, 11:47

AlfredNobel je napisao/la:
14 feb 2021, 02:05
Toliko mi je smiješno da se ne može sačekati nastavak prvenstva i kroz relativno bližu budućnost suditi nekome, već pričati unaprijed sve. Hajde i što se priča unaprijed, nego što je to tolika sigurnost u svoju procjenu i priču, da je to nevjerovatno. Ebo ga grob i Cmiljanić, jel vam toliko teško skontati da se prvo treba sačekati teren, pa onda davati konačne procjene? Ne vjerujem koliko komplikovanja i pametovanja oko najobičnije stvari. Rekao bi čovjek rasprava o kvantnoj fizici, a ne ebenom transferu.

Koja sigurnost svega mi, da mi Guardiola ovoliko ispriča, ne bih mu vjerovao.
Baš to, svi sve znaju i toliko su sigurni u to. Pojedini me podsjećaju na ljude koji provode dane ispred granapa i uz pivu bistre globalnu politiku. Koliko se ovdje iznese stvari bez ikakvog pokrića, mnogi misle da je svaka njihova izjava argument, a ustvari je daleko od toga. Sačekajte teren, čovjek je doveden i stvar je gotova sve što se može sada uraditi jeste pružiti mu podrška, ali pojedini i dalje seru i crne ovdje. Toliko navodno mislite na klub, a pljujete svoga igrača koji nije ni minut službene utakmice odigrao. PODRŠKA svima koji su trenutno to.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 feb 2021, 11:49

Moze errea. Dizajn nako-nako, al kvalitet super.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 14 feb 2021, 11:49

ShofaII je napisao/la:
14 feb 2021, 11:41
NisamInSajder je napisao/la:
14 feb 2021, 11:33
Treba S. D. , S. D.
Moze i to, ako mu je ime Mindaugas Nikolicius. Jer stvarno ne vidim ko bi bolje iz BiH vodio klub, a siguran sam da je klubu cilj dovesti 6 kvalitetnih stranaca da bi Emir doveo, kao sto je to uradio i sa Oremusom, Susicem, pa i Milicevicem i Jukicem.

Zelite boljeg SD, a naredni nivo je stranac, koji ce kostat lijepu cifru, a kad on dovede 2 ili 3 fule, onda ce se on tjerat i tako sve u krug, a svi ce biti duplo skuplji od Hadzije, i trenutnih stranaca koje imamo u klubu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 14 feb 2021, 11:53

Meni je rek'o čovjek koji radi u klubu 10-15 godina sve kontra od ovoga što je napisao @osmadolazi. Više bi volio da sam ja u krivu. Al eto vidjet cemo, saznat će se sve vremenom.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 feb 2021, 11:53

Ma opcenito izjave celnika kluba, trenera, igraca, su šture i formalne,tako da se tu nema sta puno polemisat.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 14 feb 2021, 11:55

Zip je napisao/la:
14 feb 2021, 11:22
Pantelija je napisao/la:
14 feb 2021, 11:04
Zip je napisao/la:
14 feb 2021, 10:56

Ti to mene ozbiljno pitas?
Jel trebam spomenuti dva derbija koja smo izgubili i kako smo izgubili?

Nzm kako si samo usporedio ovu polusezonu bez poraza sa husrefom ? :bow:

Plus to, sto je lik moron teski iskorisrio klub za svoju licnu koristi i korist par svojih pojedinaca a nama maglu(meni nije) prodavao da voli klub vise od svog zivota...

Opet ce bit ev opet o Husrefu, bla bla bla... Nemoj njega u ovo uvlaciti, zna se sta mislim o njemu...
Jel uzeo duplu?
Jel imao rezultat (bio prvi/drugi)?
To je tvoje rezonovanje a ne moje, ima rezultat.
Sagledaj sve, ne rezultat, sve ono za sto je zadduzen i kako funkcionise. Ti mislis da je dobro po klub sto nam je akademija u ovom stanju i sto imamo visak igraca i sto nemas strategiju za mlade igrace vec cekas ozljede prvotimaca?
Jel mu se poslije duple krune produzio ugovor i jel dobio platu kao malo ko ? Jeste!
Jel lik sve nas ovde ponizio u dva derbija? Jeste.

Pricsmo o tome, ti si sad skocio na akedemiju. Brzo preskaces teme, oke.. nisi zadovoljan kako klub radi, tvoje pravo fa to kazes. Nisam ni ja zadovoljan sa svime, al kad pogledam da smo bez poraza i na +9... Dosta za mene...

Nadam se da ne dobijas info iz kluba od istog covjeka kso i inijesta...
Ovde su ljudi popushili pricu da se na vrijednost auta od. 600k mora platiti porez od 500k, sve mi govori... Ako je neko nesta lose radio, isti fe od Nam-a biti "nagradjen".

To jel Jahic nesto zayebo ili nije, ne znsm i ne zanima me. Al da je zbog suta porez od 500k, to su price za malu djecu.

Nije dobro ako dobijas info od pogresnih ljudi.
Ili odyebi od mene ili čitaj postove kako treba, ni u jednom nisam rekao 500 k za poreze, rekao sam auta su sve ukupno trebala izaći 500 a na to nas je Rumeni zguzio 300 milja poreza i dodatnih troškova sto smo morali platiti i dobio je nogu( poreza do 100 milja ) evo da ti je lakše skontat

To sto vi pisete po zadatku ovdje pa kao i Osmadolazi lupate bile Plate povećan budjet, a onda se ispostavi da nije to je već druga stvar
Ja nisam želio uopste napisat nikakvu info Al jesam zbog vas par pojedinaca koji yebete ljude u mozak i ubjedujete u nešto sto nema apsolutno veze sa istinom

A ti i ja nikad nećemo imati isti stav sve dok je tebi Rumeni ok a Husref kesoljub, meni je jasno čiji ti interes zastupaš tu, kad ti budu obojica smeće i **** koji su naštetili Klubu tad ćemo moći pričati, s tim da je Husref i donio dosta radosti Klubu za razliku od Rumenog lopova
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 feb 2021, 11:58

Na ljeto remont i forsiranje mladih igraca i akademije. Kapitalce mozda nekad s vremena na vrijeme, ostalo su sve bosnjakluci i mastanja. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 14 feb 2021, 11:58

feniksptica je napisao/la:
14 feb 2021, 11:49
Moze errea. Dizajn nako-nako, al kvalitet super.
Nisam upoznat sa dizajnom, al sigurno da cemo dobit vise izbora oko dizajna nece bit s lagera dresovi
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 14 feb 2021, 12:09

joker90 je napisao/la:
14 feb 2021, 11:58
Na ljeto remont i forsiranje mladih igraca i akademije. Kapitalce mozda nekad s vremena na vrijeme, ostalo su sve bosnjakluci i mastanja. :kafa:
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 feb 2021, 12:13

14 feb 2021, 11:43
14 feb 2021, 11:31
14 feb 2021, 11:25

Izvinjavam se,sa Velkoskim u grupne faze :bih: i da znas nije isto kritika i pljuvacka.
Jesil svjestan da jos uvijek nismo level taj, da na svakoj poziciji imamo kvalitet tipa Delača, Benke, Ahmetovica, Jajala itd itd.
Na kraju krajeva u klubu jednostavno moras imati igrace koji znaju sta znaci ovaj klub i ovaj grad za drzavu i nas navijace.
Moras imati neke igrace zbog lijepe atmosfere... zbog takvih stvari su tu Dupovac, Krle, Hare (manje vise)...
mislis da mi navijaci a i u upravi nisu svjesni da oni vise ne mogu pruziti toliko dobre partije...
Krle ima milion golova i asistencija, milion dobrih utakmica, milion velikih utakmica... u svakoj se izjavi vidi koliko cijeni i voli klub... i svugdje u svijetu se takvi igraci postuju i vole, samo kod Pitara obrnuto.
Volim i ja Velkoskog i postujem,al ako vise nije za prvog tima onda nije,a na klupi bolje da imas nekog akademca da ulazi po 20-30 min nego njega koji je prno u fenjer,poslije kukate nema para,eto treba mu produziti jos na tri godine ugovor pa da imamo i jednog šaldziju da moralise ostale 😉
Ko kuka ? Globalna pandemija u svijetu je poremetila sve zivo i svi vode bitke sa finansijama, mnogi ugaseni a mi funkcionisemo normalno. Para ima sasvim dovoljno. To sto je vama zinula guzica za vedom, hajrovicem, boaćijem koji nece da cuju za nasu ligu ne znaci da nema para. Ili ako se kasni sa pojacanjem jer se trazi vjerovatno nesto kvalitetno a srazmjerno sa nasim mogucnostima isto ne znaci da nema para.
I slazem se ako ne moze pratit ambicije kluba da se treba odstraniti, ali se moze bar postovati zbog svega sto je uradio. Kao sto se treba postovati i Husref, ma koliko gov.no ispao na kraju, osvojio je neke trofeje i to treba da se spomene i postuje.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 feb 2021, 12:17

Ako vec ne bude pojacanja, ocekujem da se akademci maksimalno guraju.
Nema pojacanja na poziciji lijevog krila, ok, onda ubacis nekog akademca koji obecava, to je jedino ispravno razmisljanje..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 feb 2021, 12:21

Logično je, da ce biti budžet smanjen zbog korone. Ne sere Nam pare. Samo problem je sto si prodao 2 najbolja igraca i ako nista mogao si za te pare barem 1 novog dovesti, da bude njihove kvalitete ili bolji. Opcenito naše pare od prodaja igraca nikad nisu isle u nova pojacanja pa nece ni ova sad.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 14 feb 2021, 12:23

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
14 feb 2021, 12:17
Ako vec ne bude pojacanja, ocekujem da se akademci maksimalno guraju.
Nema pojacanja na poziciji lijevog krila, ok, onda ubacis nekog akademca koji obecava, to je jedino ispravno razmisljanje..
Ali ima li neki akademac na lijevom beku. Islamovic se povrijedio, a trebalo je njega gurati. :hmmmmm:
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 14 feb 2021, 12:23

14 feb 2021, 12:13

Ko kuka ? Globalna pandemija u svijetu je poremetila sve zivo i svi vode bitke sa finansijama, mnogi ugaseni a mi funkcionisemo normalno. Para ima sasvim dovoljno. To sto je vama zinula guzica za vedom, hajrovicem, boaćijem koji nece da cuju za nasu ligu ne znaci da nema para. Ili ako se kasni sa pojacanjem jer se trazi vjerovatno nesto kvalitetno a srazmjerno sa nasim mogucnostima isto ne znaci da nema para.
I slazem se ako ne moze pratit ambicije kluba da se treba odstraniti, ali se moze bar postovati zbog svega sto je uradio. Kao sto se treba postovati i Husref, ma koliko gov.no ispao na kraju, osvojio je neke trofeje i to treba da se spomene i postuje.
Brate, ko se ugasio?
I ne bi rekao neke. Nemamo mi 50 trofeja.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 14 feb 2021, 12:24

Destra, sinistra treneru ba :rol:
Previse smo popili redbula :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 feb 2021, 12:25

ElCartel11 je napisao/la:
14 feb 2021, 12:21
Logično je, da ce biti budžet smanjen zbog korone. Ne sere Nam pare. Samo problem je sto si prodao 2 najbolja igraca i ako nista mogao si za te pare barem 1 novog dovesti, da bude njihove kvalitete ili bolji. Opcenito naše pare od prodaja igraca nikad nisu isle u nova pojacanja pa nece ni ova sad.
Svjez primjer je Stanojevic. Prodali Milosa, sutra dan Tino dosao.
To je relativno svjez primjer.
Tako da ipak nekad preusmjerimo pare od prodaje u nova pojacanja...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, UltraSa46 i 37 gostiju.