Nes vjerovat ja isto to pomislim kad citam tvoje postove

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Ma kakva Utah, takvih RS ekipa je uvijek bilo i bice, pa ih kasnije samaraju u POu, Atlanta pa i Denver prije 2-3 godine fol 2. seed cak 1. bili dugo a onda ih zamalo Derozan izbaci vec u 1. rundi
Nece uzeti prsten, ali ce zato sigurno svima biti tvrd orah. Nije da ce biti pometlani u PO od bilo koga. A taj Denver je prosle sezone izbacio i Clipperse.Balon je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:05Ma kakva Utah, takvih RS ekipa je uvijek bilo i bice, pa ih kasnije samaraju u POu, Atlanta pa i Denver prije 2-3 godine fol 2. seed cak 1. bili dugo a onda ih zamalo Derozan izbaci vec u 1. rundi
Slicno ce biti i sa Utah kakvi oni i titula drugi igrac im Tyson Chandler vol.2
Cisto da se referisem na Chandlera. Kao neko ko prati Dallas citav svoj zivot, odgovorno tvrdim da je bio taj kotacic koji je nedostajao da Dallas bude kompletna ekipa. Nevjerovatan u odbrani, odlican skakac i ono najvaznije, odlican lik i lider u svlacionici.Balon je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:05Ma kakva Utah, takvih RS ekipa je uvijek bilo i bice, pa ih kasnije samaraju u POu, Atlanta pa i Denver prije 2-3 godine fol 2. seed cak 1. bili dugo a onda ih zamalo Derozan izbaci vec u 1. rundi
Slicno ce biti i sa Utah kakvi oni i titula drugi igrac im Tyson Chandler vol.2
Denver post isto onaj haber kod nas.Subjektivnost level 1000.Ne znam kakve ja zajednicke osobine imam sa njima.
Neki bi ga za mvp-a.
Ma naravno.Ako nista, sam Bogdanovic im daje dimenziju koju nisu imali prosle godine.Da ne spominjem kako je Conley drugi igrac ove sezone, a evo pobjedjuju i bez njega zadnjih par tekmi.rudy91 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 04:51
@Nezz ja bi se slozio za Utah, itekako ce oni imati sta reci ove godine, a i u godinama koje dolaze, prosle godine da je Bogdanovic bio koji je i prosle sezone bio im drugi strijelac do povrede oni bi igrali finale zapada sa Lal. Takodje msm da Lac ima jako neugodan matchup sa Denverom i da im oni ne leze, plus Philla mi je dosta bolja ekipa od ovogodisnjeg Bostona koji sa Kembom ne moze nista napraviti, ako se njeg rijese i dovedu nekog Brownu i Tatumu eto i njih u borbi za istok.
Ako dobiju sutra PHI, ljudi ce u zadnjih 20 tekmi imati samo 1 poraz i to od DEN u gostima na b2bu. Impresivno.Chinaglia je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:28utah je bila jednu trojku udaljena od druge runde (sjetite se da su imali sut da izbace denver), a tamo bi ih cekali disfunkcionalni lac, tako da bi svakako mogli do wcf... dobri su, al kao i uvijek, matchup je bitan, mozda ce naletit na nekog ko im ne odgovara
Ja lijepo rece nece moci Haywarda nadoknaditi. Neka, zasluzili su ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.