Ma voli on to glumatati da bude u centru paznje,ali ne postoji laksi protivnik od Milosa za njega

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma voli on to glumatati da bude u centru paznje,ali ne postoji laksi protivnik od Milosa za njega
samo ovo je dovoljno da vidismoj uzor-S.G je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:35Jel ima negdje info za procenat pobjeda Big3 na slemovima?
Vidi samo avatara pojedinim
Ma jok bolan nego mi gotivan don Fabio uvijek ,pa kad ne igra vec babuka da ga ispostujem,eto bas se ja nadam da ce on osvojiti slemNail for Real je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:59Pazi Delinju avatara, dokle je doslo da se u Fogninija nade polazu.
To ti pricaj tamo dje si naucio, nemoj nas mazat'delinjo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:01Ma jok bolan nego mi gotivan don Fabio uvijek ,pa kad ne igra vec babuka da ga ispostujem,eto bas se ja nadam da ce on osvojiti slemNail for Real je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:59Pazi Delinju avatara, dokle je doslo da se u Fogninija nade polazu.
![]()
Ako don Fabio odradi posao kako treba,mislim da bi bilo ok da pronosas babuku na avataru jedno sedmicnuNail for Real je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:04To ti pricaj tamo dje si naucio, nemoj nas mazat'delinjo je napisao/la: ↑14 feb 2021, 15:01Ma jok bolan nego mi gotivan don Fabio uvijek ,pa kad ne igra vec babuka da ga ispostujem,eto bas se ja nadam da ce on osvojiti slemNail for Real je napisao/la: ↑14 feb 2021, 14:59Pazi Delinju avatara, dokle je doslo da se u Fogninija nade polazu.
![]()
.
Yebiga u ocaju su, sada je daj sta das. Meni je zao sto Federer ne ucestvuje da citam ovdje uzivo kmecanje nakon novog poraza u velikom mecu.
Goretzka je napisao/la: ↑14 feb 2021, 12:02U medjuvremenu se zaboravljeni Andy Murray priprema za mec finala turnira u Bielliprotiv Marchenka.
Red je da se tako veliki igrac bar spomene, bas fali ovom turniru ona njegova borbenost i prebacivanje loptice do iznemoglosti. Nadam se da ce se vratiti tamo gdje pripada![]()
Druze izvini al morao sam ovo podijeliti sta radi kladionica od nas
Dobro jutro KolumboNerminFatic je napisao/la: ↑14 feb 2021, 18:42Zverev, Djoko ili Medo, tesko ce neko tu cetvrti podici pehar. Steta za Thiema, s njim bi se vise zakuhalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.