Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma stoji to sve neka si objavioFCB1986 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 18:55Goretzka je napisao/la: ↑14 feb 2021, 12:02U medjuvremenu se zaboravljeni Andy Murray priprema za mec finala turnira u Bielliprotiv Marchenka.
Red je da se tako veliki igrac bar spomene, bas fali ovom turniru ona njegova borbenost i prebacivanje loptice do iznemoglosti. Nadam se da ce se vratiti tamo gdje pripada
Druze izvini al morao sam ovo podijeliti sta radi kladionica od nasprvo lijepo o njemu, onda bi ga zadavio
![]()
Yebo kladionicu, šta njemu žene radeFCB1986 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 18:55Goretzka je napisao/la: ↑14 feb 2021, 12:02U medjuvremenu se zaboravljeni Andy Murray priprema za mec finala turnira u Bielliprotiv Marchenka.
Red je da se tako veliki igrac bar spomene, bas fali ovom turniru ona njegova borbenost i prebacivanje loptice do iznemoglosti. Nadam se da ce se vratiti tamo gdje pripada
Druze izvini al morao sam ovo podijeliti sta radi kladionica od nasprvo lijepo o njemu, onda bi ga zadavio
![]()
Fala, ali ima ih jos, zar ne?alex1991 je napisao/la: ↑14 feb 2021, 19:13Dobro jutro KolumboNerminFatic je napisao/la: ↑14 feb 2021, 18:42Zverev, Djoko ili Medo, tesko ce neko tu cetvrti podici pehar. Steta za Thiema, s njim bi se vise zakuhalo.![]()
Nije favorit ovdje protiv Novaka niko jbg al da moze ludim agresivnim tenisom iznenadit, moze.LlullSergio je napisao/la: ↑14 feb 2021, 22:09Herojski do pobjede![]()
Sasha je favorit u utorak realno.
Ne pilaj naopako varaliceLlullSergio je napisao/la: ↑14 feb 2021, 22:29Protiv ovakvog Novaka koji vec ima puno sati provedenih na terenu po meni jeste. Ako nista 50-50 su sanse.
Možda kada su idealni uvjeti za njega. Sada je on igrao pod povredom (za koju nisam najsigurniji šta je u pitanju pa neću da je spominjem) te tijelo drugačije reaguje na duži ostanak na terenu. Malo se Novaku posrećilo što je Thiem eliminisan. Sašu ako dobije mislim da je dobro zakoračio ka finalu. Ima sigurno Saša čemu da se nada u tom meču, za mene je favorit blagi, ako bude na iznadprosječnom svom nivou kako tehnički tako i mentalno, mogao bi on na Dimitrova ili Rusa u 1/2.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 01:25Bas moze da smeta par sati duzeg igranja jednom od fizicki najspremnijih sportista na svetu. I to na pocetku sezone, posle dvomesecne pauze.
To mu dodje kao produzeni trening. Pogotovo ovo danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.