FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 14 feb 2021, 21:00

muhamedhulk je napisao/la:
14 feb 2021, 20:57
Pa sponzor? Sta ima i TA? Reklamises ih. Navijaci ce kupovati dresove, jos ako se potrude i naprave dobar dizajn..privuce raju.
Ako cemo mi placati dresove...onda cemo uzeti kvalitetnije od njih. Ostanes na nike, predjes na adidas ili slicno.
Pa da se tako slapaju ugovori, od cega ce oni zivjeti?

Ko nam je sve u klubu, bojim se jos veceg poreza za ove dresove :hmmmmm:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 feb 2021, 21:07

Ono sto je jasno - nike odlazi nakon isteka ugovora. Jel to sad ljeto ili kad vec, nebitno.
OK, ako ne moze 100% moze da nam prodaju po fabrickoj cijeni :D Da budemo prva ruka koja kupuje, bez posrednika. Zato u Klubu imaju marketinski eksperti, da pregovaraju u nasu korist (valjda je otisao mozak koji je „doveo“ nike).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 14 feb 2021, 21:17

BH Telecom za glavnog slonzora :bih: :ljepota:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 feb 2021, 21:22

muhamedhulk je napisao/la:
14 feb 2021, 21:07
Ono sto je jasno - nike odlazi nakon isteka ugovora. Jel to sad ljeto ili kad vec, nebitno.
OK, ako ne moze 100% moze da nam prodaju po fabrickoj cijeni :D Da budemo prva ruka koja kupuje, bez posrednika. Zato u Klubu imaju marketinski eksperti, da pregovaraju u nasu korist (valjda je otisao mozak koji je „doveo“ nike).
Hocemo li ih poslat na tribine, posto im istice za pola godine... :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 feb 2021, 21:27

A-a, moramo im dati da igraju, takav ugovor jbg :mrgreen:
Ja licno ne volim promjene, nadji nekog i ne mijenjaj ih. Sta svako malo nova oprema, de nadji nekog s kim ce biti obostrano zadovoljstvo poslovati i rijesi problem na duge staze.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 14 feb 2021, 21:30

slika

Samo Jako
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 feb 2021, 21:36

NisamInSajder je napisao/la:
14 feb 2021, 21:30
slika

Samo Jako
Ma moze.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 14 feb 2021, 21:47

Samo vi dizite hadziju kao da je u najmanju ruku bio SD Maribora, a realnost je da je Olimpik prodisao i napokon usao u visi rang kako ih je on napustio...

S kakvim referencama dodje lik u najveci klub u drzavi :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 feb 2021, 21:49

Ma to je kod nas tako, nek je on bivsi igrac i nek imalo ostavio trag uvijek ce imat mjesta na nekoj poziciji u klubu. Eh tu kad budemo napredovali i to odbacili od sebe, mozemo se smatrati klubom !
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 feb 2021, 21:55

:nene:
feniksptica je napisao/la:
14 feb 2021, 21:49
Ma to je kod nas tako, nek je on bivsi igrac i nek imalo ostavio trag uvijek ce imat mjesta na nekoj poziciji u klubu. Eh tu kad budemo napredovali i to odbacili od sebe, mozemo se smatrati klubom !
U cijelom svijetu je tako a posebno u regionu bivsi igraci ostanu uz klub. Toti Roma, Hasan Bajern, Zanetti Inter, Bjelica Osijek, Mamic Dinamo, Stanković zvezda samo kod nas je problem kad naš radi.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 14 feb 2021, 21:57

Nismo se razumjeli. ne smije mu glavna referenca biti da je igrao za nas. Mi smo za SD postavljali one koji su bili u drugoligasima prije i koji su igrali za nas. Sumnjam da su na osnovu referenci dosli.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 14 feb 2021, 21:59

Ahmoveliki je napisao/la:
14 feb 2021, 00:24
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
14 feb 2021, 00:17
Nema ovdje granice
Il je Hadzija Monchi, ili ubleha najveca.
Ne moze se nikad naci sredina, i reci, nije ni najbolji, ali ni najgori.
Ali eto, forum je tu valjda da dijelimo misljenja.
I jos nesto, moramo izvuci i iz ovog kadra maksimalno, pod to mislim na Zizua, Susica, Varesanovica, Salcina, Kanurica, itd.
Nek eksplodira ZIzu, Susic nastavi gdje je stao, uz Kanurica raspolozenoga(jako mi se svidio ono jedno poluvrijeme) mi idalje imamo jako dobru ekipu.
Nemas dovoljno dobru kao otprilike unazad pola godine... moras biti svjestan da je ovo liga, gdje igra ali najmanje igra ulogu kvalitet... igraju ruckovi sudije delegati i likovi poput vice... ja pisem ovo sve jer samo hocu da im se duplo odvojimo da niko ne pomisli narednih 10 godina o prvom mjestu, a necu da me jedna chelava ubleha dovede do toga da u ovoj ligi u narednih par godina strepim od sisa citya borjca i ostale buranije
I likovi poput tebe su ga i prozvali monchiem ti si i dosao proslo ljeto sq bombama i ti nam sad tu pricu provlacis kako nasu djecu treba forairat... hebo li te onaj floyd hasselbank
Nikad ja njega nisam nazivao Monchijem ni nista sl.
Pa i treba djecu forsirati, kako napraviti samoodrziv klub ?
Ne u potpunosti, ali moramo im vise paznje dati..Npr, umjesto Hebibovica, Dzafica, Hodzica i sl igraca, ubacis akademce, jer nisu nista losiji od navedenih, a mogu cak daleko daleko vise pokazati, pa da ih mozda i prodamo.
Na ljeto imamo priliku da se rijesimo vecine igraca koji nisu zasluzili nositi ovaj dres, vecini im istice ugovor na ljeto, i nadam se da nece ni produziti isti.
Pod to mislim na: Dzafica, Hodzica, Milanovica, Hebibovica, Handzica..Merso je zasluzio nositi ovaj dres, ali bi ga vise volio vidjeti u akademiji.
Ako(i kada) ovi navedeni igraci odu iz kluba, mogu se 2 VRHUNSKA pojacanja dovesti, u rangu Tine.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 14 feb 2021, 21:59

Zip je napisao/la:
14 feb 2021, 20:58
fera je napisao/la:
14 feb 2021, 19:31
Ironija je kad ljudi na ovoj temi jos uvijek ne znaju sta je sarkazam a sta ironija :-)
@farci ovaj bijeli dres je super a crni mi ima previse detalja za moj ukus :mrgreen:
Zato je tu zagorski da ljudima objasni i nacrta sta je sarkazam a sta ne :zip: :rol:
Bravo
Evo ti jedan :zip:

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 14 feb 2021, 22:00

Ahmoveliki je napisao/la:
14 feb 2021, 21:47
Samo vi dizite hadziju kao da je u najmanju ruku bio SD Maribora, a realnost je da je Olimpik prodisao i napokon usao u visi rang kako ih je on napustio...

S kakvim referencama dodje lik u najveci klub u drzavi :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Da li ce Celo naseg Milicevica na tribine ako ne produzi? 😁 al opet bi bilo,ma nije ni on sad nesto ima Besic mali,trebamo gurati akademce :shhh:

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 14 feb 2021, 22:01

errea je sasvim solidna marka. samo dobar ugovor sklopiti da i djecu oblace. nego, šta cemo sa C. U.? yebo nam je nanu nanicu opet...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 feb 2021, 22:11

feniksptica je napisao/la:
14 feb 2021, 21:57
Nismo se razumjeli. ne smije mu glavna referenca biti da je igrao za nas. Mi smo za SD postavljali one koji su bili u drugoligasima prije i koji su igrali za nas. Sumnjam da su na osnovu referenci dosli.
Slazem se, al ne treba mu biti ni minus. Evo malo prije u emisiji Fazlagic kaze vise je problem Dalu sto je Mirzin nego pomoč.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 14 feb 2021, 22:39

Odakle je potekla priča o ovoj Errea-i ?

Ja kako znam adidas je novi sponzor, prepisali nam ugovor isti kao sa nogometnim savezom, a generalni će biti Red Bull koji će usput plaćati Ibiševića do sljedećeg ljeta, zauzvrat mi puštamo Ibiševićev dokumentarac 2 puta sedmično na Bordo TV, a nakon svake projekcije Vedo Šurković će baciti stručni komentar od pola sata-sat sa nekim od akademaca koji će izvući pouku iz filma.
Ako lažu mene lažem i ja vas, sve će se znati do petka, eventualno do kraja sljedeće sedmice. :kafa:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 feb 2021, 22:45

Jel ja bas moram crtati, da je transfer rok završen?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 14 feb 2021, 22:47

UMBRO je zakon za dresove. Radili su Želji, onakve dresove niko u našoj ligi nije imao. Perfekcija.

To je firma koja se stvarno potrudi da napravi dizajn kako je Bog rekao, da valja. Ništa mi nemamo od ovog "NIKE-a".
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 14 feb 2021, 22:47

ElCartel11 je napisao/la:
14 feb 2021, 22:45
Jel ja bas moram crtati, da je transfer rok završen?
Bogami ti to oboji, ništa od crteža

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”