Ahmoveliki je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:24
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2021, 00:17
Nema ovdje granice
Il je Hadzija Monchi, ili ubleha najveca.
Ne moze se nikad naci sredina, i reci, nije ni najbolji, ali ni najgori.
Ali eto, forum je tu valjda da dijelimo misljenja.
I jos nesto, moramo izvuci i iz ovog kadra maksimalno, pod to mislim na Zizua, Susica, Varesanovica, Salcina, Kanurica, itd.
Nek eksplodira ZIzu, Susic nastavi gdje je stao, uz Kanurica raspolozenoga(jako mi se svidio ono jedno poluvrijeme) mi idalje imamo jako dobru ekipu.
Nemas dovoljno dobru kao otprilike unazad pola godine... moras biti svjestan da je ovo liga, gdje igra ali najmanje igra ulogu kvalitet... igraju ruckovi sudije delegati i likovi poput vice... ja pisem ovo sve jer samo hocu da im se duplo odvojimo da niko ne pomisli narednih 10 godina o prvom mjestu, a necu da me jedna chelava ubleha dovede do toga da u ovoj ligi u narednih par godina strepim od sisa citya borjca i ostale buranije
I likovi poput tebe su ga i prozvali monchiem ti si i dosao proslo ljeto sq bombama i ti nam sad tu pricu provlacis kako nasu djecu treba forairat... hebo li te onaj floyd hasselbank
Nikad ja njega nisam nazivao Monchijem ni nista sl.
Pa i treba djecu forsirati, kako napraviti samoodrziv klub ?
Ne u potpunosti, ali moramo im vise paznje dati..Npr, umjesto Hebibovica, Dzafica, Hodzica i sl igraca, ubacis akademce, jer nisu nista losiji od navedenih, a mogu cak daleko daleko vise pokazati, pa da ih mozda i prodamo.
Na ljeto imamo priliku da se rijesimo vecine igraca koji nisu zasluzili nositi ovaj dres, vecini im istice ugovor na ljeto, i nadam se da nece ni produziti isti.
Pod to mislim na: Dzafica, Hodzica, Milanovica, Hebibovica, Handzica..Merso je zasluzio nositi ovaj dres, ali bi ga vise volio vidjeti u akademiji.
Ako(i kada) ovi navedeni igraci odu iz kluba, mogu se 2 VRHUNSKA pojacanja dovesti, u rangu Tine.