NukeR_G1970 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 01:25
Bas moze da smeta par sati duzeg igranja jednom od fizicki najspremnijih sportista na svetu. I to na pocetku sezone, posle dvomesecne pauze.
To mu dodje kao produzeni trening. Pogotovo ovo danas.
Možda kada su idealni uvjeti za njega. Sada je on igrao pod povredom (za koju nisam najsigurniji šta je u pitanju pa neću da je spominjem) te tijelo drugačije reaguje na duži ostanak na terenu. Malo se Novaku posrećilo što je Thiem eliminisan. Sašu ako dobije mislim da je dobro zakoračio ka finalu. Ima sigurno Saša čemu da se nada u tom meču, za mene je favorit blagi, ako bude na iznadprosječnom svom nivou kako tehnički tako i mentalno, mogao bi on na Dimitrova ili Rusa u 1/2.
S druge strane, Medvedev i Rublev će biti paklen meč koji vrlo lako može i na jednu lopticu da se završi. Obojica su u strašnoj formi, i za mene je Medvedev trenutno prvi favorit turnira jer ima trenutno sve na svojoj strani. Rafa mora polako dizati formu ako misli ovo uzeti. Ne sumnjam da ide do kraja ako ga leđa posluže. Ima odličnu uvertiru za Medvedeva u vidu Fogninija i Tsitsipasa. On će sigurno propišat krv da ovo osvoji na mišiće.
Ako mogu prognozirat, rekao bih finale Saša-Medvedev. Mada opet, ako se Novak oporavi sve je jednosmjerna ulica.
"We need to suffer. And we need to fight."