Rundini pekari...BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 11:42A cekaj malo, nisam upratio, ciji ste vi ?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Rundini pekari...BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 11:42A cekaj malo, nisam upratio, ciji ste vi ?
Ja Cmiljanica nisam pljuvao, cak sam i na ovoj anketi glasao za trecu opciju. Bradonjic je bio realan da se djelovalo na vrijeme. Sto se Hadzica tice, prizeljkivao sam ga jer sam gledao njegove nastupe u BiH i dokazano bi bio pojacanje.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:50Opet o Hadzicu.Lik je slabiji od Cmiljanica kojeg toliko pljujete. Zakaric je rekao u intervjuu da nece doci, od Bradonjica je tesko bilo za ocekivati da dodje, jer je imao ponudu iz Grcke. Doci ce jos neko krilo, za to se ne sekirajte.Napapijri je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:47Gdje ces svrstati nas koji smo ocekivali realna pojacanja za nase uslovu, u smislu Hadzica, Zakarica, Bradonjica i sl. ? Mene Hajrovic i kompanija nikada i nisu zanimali obzirom da ce jos puno vode proteci da takvi uopste i razmisle o dolasku ovdje.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:35Frustrirani mogu biti samo oni genijalci koji su ocekivali Hajrovice, portugalce, halilovice, krkice, i slicne, koji ne bi dosli u dinamo i zvezdu, a ne kod nas. Vi kad sami sa sibom rijesite neke stvari, onda cete doci @Tobe.
Vrlo dobar igrač Steue iz Bukurešta.
Koliko je još dugo igrač Steaue?
Hahahaahahah!
Tino igra umjesto Rahmana, ne treba nikoga vise dovoditi jer imamo viska igraca na toj poziciji!Historicar je napisao/la: ↑15 feb 2021, 12:43Ostali smo na polusezoni bez dva najbolja igrača, a u oktobru i bez Ahmetovića.Ko je doveden ? Samo Cmiljanić, a njega je glupo i komentarisati.Na to sam mislio, kada sam napisao da su ljudi frustrirani.Zamisli recimo PSG preko ljeta ostane bez Mbapea i Neymara, Icardi se teško povrijedi, za prvu dvojicu ne dođu nikakve zamjene, a umjesto Icardia dođe neki napadač koji je dao 8 golova za 10 godina.Kako bi njihovi navijači reagovali, misliš da ne bi bili frustrirani.
+1zagor1987 je napisao/la: ↑15 feb 2021, 14:17Udjem procitam par postova i odma log out. Svega pametnog se moze procitati javio se ovdje i Velja nevolja prijeti se lomljenjem prstiju i ruku,vrijedjaju se neko ljudi u klubu najgnusnije itd bez da se iko banuje uredu je kritikovati ali uvrede ovakve nema smisla. Uglavnom ovo je postalo previse otrovno nista pametno,svaki dan par likova istu stvar ponove 3333533 puta
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, BungaBum, enzo1, Grbavac, mire971, misstianopenaldo, NeSamSafetee, pitara, SamoDaKazeem, Sarajevo_BiH, SHZ82, skoJaa, Tarapi, Tatamata1946, Vanja8 i 169 gostiju.