FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

forza_juve
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la forza_juve » 15 feb 2021, 14:18

joker90 je napisao/la:
15 feb 2021, 14:10
forza_juve je napisao/la:
15 feb 2021, 14:01
joker90 je napisao/la:
15 feb 2021, 14:00
Nasekirate me samo kuknjavom, odoh pregledati onaj klip Cmiljarinih golova, pa se čujemo. <3
Jesil li pregledao?
Prošla je minuta :kafa:
Hahahaahahah! :mrgreen:

Pregledao i sekira me samo jedna stvar, ovi golovi su iz nekog davnog vakta. Pa moj drug @Pantelija je u ovo vrijeme Cmiljinih golova po terminima bacao ljude na guzicu, to je bila joga bonito ko sa brazilskih plaža, a sad oženjen, svako malo povreda na terminu. I kad dođe moram trčati za njega. Valjda nije Cmiljara zaboravio trpati, nije ga džabe zapazio PSV! :kafa:

Evo jedan npr. "svježiji" klip, treba se podsjetiti koliko je ova pizda nama golova bitnih donijela. Na stranu što je ispao firgoš i ponizio se, ovo Milanović i naša ostala krila mogu sanjati i to ako je baš dobar san. :kafa:

@Pantelija se opravdano čuva da zabija u bitnim temama, termin dodje malo da podigne formu :rol:
Tatar je svoje odradio i nema se šta reći za njega, ali isto tako smatram da ništa kaskat nećemo i da ćemo opet trpat redom sve.
Previše se narod nervira ovdje a nisu ni počele tekme a uostalom tek 10 dana prelaznog roka prošlo. Mora doći još neko pa makar zamjena za Hodžu :kafa:
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 15 feb 2021, 14:20

Al mi idete na zivac sa tih +9 kao da je to zalog koji se ne moze potrositi. Pa evo samo u derbiju da zijanimo to vise nije +9 nego +6 i vidis da se to u jednoj utakmice moze promjeniti drastično. Ili recimo dva derbija sa direktnim konkurentom i dodjes na +3.
Kao da nismo nista naucili kod onih +11.
Svi argumenti su mi prihvatljivi pa i to da Handzic proradi ili da Cmilja uveze jednu utakmicu u komadu i pokaze se, prihvatljivo mi je i da milavonic proradi, da Zinedin rijesi svoje probleme...
Al bahato izazivanje sudbine sa tih +9 je neprihvatljivo, nemojte to radit ni da iznervorate nekog namjerno.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 15 feb 2021, 14:23

slika

😎😎😎
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 feb 2021, 14:24

Mi te nećemo izbaciti ljudino
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 15 feb 2021, 14:24

joker90 je napisao/la:
15 feb 2021, 14:00
Nasekirate me samo kuknjavom, odoh pregledati onaj klip Cmiljarinih golova, pa se čujemo. <3
Jel i tebe to Opusti i smiri i da ti neku sigurnost u nastupaju im vremenima.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 15 feb 2021, 14:25

Gomis99 je napisao/la:
15 feb 2021, 14:11
Jesmo mi smijesna liga. Gledaj Hajduk dovede Kacaniklica. Nisu mu milione sigurno dali. Ko ce na ove pasnjake? Dobro ikako i postoji liga u kakvoj drzavi zivimo.
Vujadin Savić, jedan od najvažnijih igrača Crvene Zvezde u zlatnom periodu 2017-2019 (dvije titule, proljece u Evropskoj ligi i grupna faza Lige prvaka) novi igrač ljubljanske Olimpije.Nakon Ante Čorića iz Rome, on im je drugo pojačanje.Treba kakanjskoj ublehi ovo zakucati za čelendru, kada drugi put kaže da je teško nači dobrog igrača u zimskom prelaznom roku.Čim se ova sezona završi, treba mijenjati sportskog direktora.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 feb 2021, 14:26

Evander je napisao/la:
15 feb 2021, 13:26
Naravno da ovaj transfer rok je jako los.
Ali moje vidjenje toga, Emir nije kljucni krivac. Bez para, dovesti ne mozes nikoga.
Stvar je ambicija vlasnika, koje su ocito splasnule.

Sta ova uprava moze uraditi? Moze smanjiti troskove preglomazne administracije u klubu i smanjiti broj igrackog kadra. Bar 7, 8 igraca u ekipi je apsulutno nepotrebno i bezveze im se daju plate. Upravo tih 7, 8 igraca su najvece Emirove greske. Ali, iluzorno je ocekivati da nema niti jedna greska, prilikom dovodjenja igraca.
Ne bi rekao da su mu ambicije splasnule,prije ce biti da on nikada nije ni imao neke visoke ambicije. Uostalom covjek nije nikada nesto pompezno najavio,jedino o cemu je pricao da ce biti prioritet,a samim tim i odredenih neophodnih ulaganja,je Akademija. Eh tu smo ocekivali dosta vise,ali ima jos vremena mozda je i ova situacija sa coronom stosta poremetila. Vidjecemo sta ce i ovaj Italijan uraditi.
Uostalom hvala covjeku i na ovome sto daje i ovako upumpava najmanje pola budzeta u klub,a nije mu ni lahko sa nasim ljudima raditi,sve je to namazano i prepredeno i svi bi da se grebu i uzimaju od kluba i vidio je on dobro s kim ima posla i sa kakvim ljudima treba da radi.
Ja se bojim samo da ne digne sidro skroz.
A to sto kazes da je neophodno izvrsiti odredene redukcije u administraciji i igrackom kadru ,apslutno si u pravu,pa nismo i ne trebamo biti bhtelecom=uhljebska firma.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 feb 2021, 14:27

Ko ne pita, ne guzi

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 feb 2021, 14:29

Historicar je napisao/la:
15 feb 2021, 14:25
Gomis99 je napisao/la:
Jesmo mi smijesna liga. Gledaj Hajduk dovede Kacaniklica. Nisu mu milione sigurno dali. Ko ce na ove pasnjake? Dobro ikako i postoji liga u kakvoj drzavi zivimo.
Vujadin Savić, jedan od najvažnijih igrača Crvene Zvezde u zlatnom periodu 2017-2019 (dvije titule, proljece u Evropskoj ligi i grupna faza Lige prvaka) novi igrač ljubljanske Olimpije.Nakon Ante Čorića iz Rome, on im je drugo pojačanje.Treba kakanjskoj ublehi ovo zakucati za čelendru, kada drugi put kaže da je teško nači dobrog igrača u zimskom prelaznom roku.Čim se ova sezona završi, treba mijenjati sportskog direktora.
Ti od Mehidica i nekih propaliteta iz nase lige zavrsi na Coricu,Savicu itd. dozovi se malo i nemoj mastati. Znas li ko je Mandaric sto je u Olimpiji i kakve veze ima covjek? Jos nesto bitno Slovenija je uredjena zemlja imas intervju Mandarica zasto nije uzeo klub u Srbiji vec u Sloveniji jer je tamo kao kod nas mito,kriminal,korupcija a on je navikao na uredjene sisteme pa skontaj onda sta znaci kod nas ulagati u fudbal

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 feb 2021, 14:33

haris004 je napisao/la:
15 feb 2021, 10:26
feniksptica je napisao/la:
15 feb 2021, 09:56
Ma odlican prelazni rok za FkS

U ocima konkurenata. Bolji zamisliti nisu mogli
Tako je. Trebali su syebat cijelu šampionsku ekipu kao onda kad je Ješić došao. Tad smo mi na forumu bili najradosniji kad smo pola ekipe otjerali.
Što se tiče kvantiteta mi smo tu dobro popunjeni. Očito je odluka čekat ljeto na blagu rekonstrukciju ekipe jer dosta ugovora tad ističe. Odlazak Rahmanovića i Tatara je prilika za druge da se dokažu. Polusezona u kojoj ulazimo sa +9 je savršena prilika da dokažu da to mogu.
Nismo mi za ovog blagostanja, mi smo za Ibraka i dovođenje 10 igrača po polusezoni. Onomad su neki Kostići, Protići, Mitrevski dovođeni eto da se kaže da smo mi nekog doveli, svi zajedno nisu imali 300 minuta na terenu, ali je bilo bitno da neko dođe.
Nije ni Hadžija odradio perfektno svaki prelazni rok ali vidi se veći profesionalizam i cilj u formiranju ekipe. I njeg ćemo prerast i trebat nešto bolje kad izborimo europu, do tad, ovo je sasvim korektno za naše uslove.

Mene brine sto se ne produzava ugovor Dzaficu,Dusanu,Krsti,Handzetu,Hebibu,Slobi pa i Mersudinu. Cekamo da ih neko uzme dzaba. :urnebes:
Titulu uzeti sa tih +9 to je minimum. Umjesto ovih 7, dovesti 2-3 da valja. Dva ako ostaje Milicevic, tri ako ode. COVID je sve poremetio.
Nema ulaznica,nema sponzora ? u kakvoj je situaciji Nam ? Nije pitanje hocemo li, nego moramo biti samoodrziv klub.
3.000 clanskih= 60.000 KM, dovoljno za 2 dana priprema. Ti 800 kKM nisu slucajno. U ovom trenutku Titula je 80% samoodrzivog FKS.
Velika greska je sto se plate nisu smanjile na prijedlog igraca. Bit ce dobro aBd.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 feb 2021, 14:33

Kako se ovde izvrcu rijeci onako kako njima odgovara :tokralju:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 15 feb 2021, 14:34

Bi li uopste mogao gdje potpisati kada bi sad raskinuo ugovor? Doduse, prije ce u Istru otici, tamo nisu pasnjaci, nema veze to sto Istra bolje placa :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 15 feb 2021, 14:38

zagor1987 je napisao/la:
15 feb 2021, 14:29
Historicar je napisao/la:
15 feb 2021, 14:25
Gomis99 je napisao/la:
Ti od Mehidica i nekih propaliteta iz nase lige zavrsi na Coricu,Savicu itd. dozovi se malo i nemoj mastati. Znas li ko je Mandaric sto je u Olimpiji i kakve veze ima covjek? Jos nesto bitno Slovenija je uredjena zemlja imas intervju Mandarica zasto nije uzeo klub u Srbiji vec u Sloveniji jer je tamo kao kod nas mito,kriminal,korupcija a on je navikao na uredjene sisteme pa skontaj onda sta znaci kod nas ulagati u fudbal
Mehidića nisam nikad spomenuo, to si lupio.Jesam spomenuo par lijevih bekova iz lige, jer ima forumaša koji je detaljnije od mene prate, čisto da vidim jel ima neko zanimljivo ime koje može biti rezerva Pidri.Ali nismo tu nikoga doveli i ok, šta se može. Ako se Pidro povrijedi ili bude kartoniran protiv recimo nekoga iz vrha tabele, uživat cemo u čarolijama Salčina i Hodžića na lijevom beku.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 15 feb 2021, 14:39

Napapijri je napisao/la:
15 feb 2021, 14:34
Bi li uopste mogao gdje potpisati kada bi sad raskinuo ugovor? Doduse, prije ce u Istru otici, tamo nisu pasnjaci, nema veze to sto Istra bolje placa :D
Ja mislim da moze u ligama gdje traje prelazni rok.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 feb 2021, 14:41

Hahahahaha koji neandertalci imaju pristup forumu :tokralju:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 15 feb 2021, 14:42

Napapijri je napisao/la:
15 feb 2021, 14:34
Ako neko raskine ugovor do 5. marta u ponoc, može za nas potpisati i iza tog datuma.Na primjer ako Vukušić raskine sa Steauom, može za nas potpisati, mislim da je UEFA omogučila klubovima da mogu promjeniti do tri kluba u sezoni zbog ove frka sa koronom.Taka sam pročitao na srpskim portalima.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 15 feb 2021, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 feb 2021, 14:43

Bilo je se u kontaktu s Antom, vjerujem da cemo opet probat
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 feb 2021, 14:45

Ocito da se strategija kluba mjenja, dali ce bit ispravna vidjecemo. Ova ekipa ima tezak raspored na pocetku takodje ima +9 bodova na sprem drugopladirane ekipe i u kupu igra jos.

Ocito je procjenjeno da se dovode igraci do 25 god maks i tipovi ko dupovac haris ahmet krste itd se vise nece desavat ili ce se desavat rijetko.

Dobili smo oko 1 m km od tatara i rahmanovica 3 m km od FIFE na prvom mjestu smo, takodje Tatar raha uz susica su imali sigurno najvece plate, da smo borisu dali rahini platu opet smo ustali sa citavo platom tatarovom

Handzicu hebi ahmetu dzidicu istice ugovor na ljeto i ocito je da nece bit produzen (mozda ima jos kome da istice)

A za ove igrace imamo vec zamjene u mnogo mladjim i jeftinim igracima.

Dervisagic
Dizdarevic
Onaj golman iz stock citya
Resic
Milanovic (on se vratio sa posudbe
Besic
Kurdic, milicevicu istice ugovor mozda i dupetu
Sigurno dda ima jos koji junior

Ako se Boris pokaze to bi bilo to

I sa ovim uz odlazak cruza i jos par igraca

Mislim da bi imali naj jeftiniju ekipu u zadnjih 7 godina i mozda naj jeftiniju ekipu koja ce osvoit titulu u histori pl bh.

Jer
Pidro kova besic djokanovic kurdic dervisagic su kvalitetni igraci koji nisu skupi a imaju jos pofino ugovora i tek od ljeta od njih ce bas bit koristi najvece jer ce bit dovoljno dugo u seniorskom fudbalu da njihov takenat dosegne vrhunac

Od skuplji igraca jedini boris susic pejovic mozda fanimo

Znaci ovito je da je kinez odlucio imati malo ne iskusniju ekipu a dovoljno kvalitetni da se bori za titulu nego da ulaze 4 m km svake godine da bi dopunio budzet a da bi ima malo kvalitetniju al duplo skuplji ekipu..LOGICNO

SA OVIM NEMA NISTA SD

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 feb 2021, 14:49

fera je napisao/la:
15 feb 2021, 11:39
AlfredNobel je napisao/la:
15 feb 2021, 11:11
Ne možeš deset kvalitetnih nabrojati. Gledaj imena u pm, šta je sve prošlo kroz Klub..
Trebalo je tad znati svakog igraca prepoznati :-)
A ima ih 15ak solidnih ako racunamo ove juniore koji su kasnije stasali.
Evo sad se žalimo zbog cruza i milanovica a vidi tad sta smo škarta imali.
Vidi se napredak po tom pitanju.
Treba uzeti u obzir da je pandemija poremetila dosta toga, ceka nas ulaganje u stadion sve su to troskovi za koje se raja prave da ne postoje. Znaci da ne uzimamo uopste u obzir ono oko jahica sto se pisalo opet je nerealno sad ocekivati neka velika ulaganja u igracki kadar kad su stadion pa i akademija trenutno prioritet.
Imamo tu pogodnost da nastavak sezone docekujemo sa 9 bodova prednosti pa nema potrebe za bilo kakvom panikom.
Treba ovo ljeto iskoristiti i rijesiti se svih nepotrebnih igraca, podmladiti ekipu dodatno uz par ciljanih pojacanja bez ikakvog imperativa da se uđe u grupne faze jer tu je uvijek najbitnija sreca prilikom izvlacenja parova...
Ne kazem da ne treba imati ambiciju za tim europskim iskorakom al rano je jos da se to namece kao nesto sto se mora desiti naredne sezone.
Saša Matić skautir'o. :D
Sve ostalo se slažem, fino rečeno. Najjače mi je što se svi slomiše da znaju sve, a ustvari niko ništa konkretno ne zna. Stvari su se sigurno još dosta promijenile zbog ove pandemije, ali haj ti objasni hadalju nekom krezubom, koji zna ponoviti tri floskule. Tako da, log off i čekanje prvenstva. :bih:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 15 feb 2021, 14:49

Sinjski Dijamante dodji medju Divove da slavimo titule 💪💪💪
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”