FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako ne bude na ljeto nista konkretno, uvijek ima sledeca zima.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ja se nadam da se to jos moze desiti u ovom roku. Platit nesto posudbu cak, posebno jer ne znamo sta je sa Handzicem zvanicno..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 feb 2021, 21:50Odlaskom igraca koji nisu kvalitet za FKS, na ljeto se bar po meni, otvara se mogucnost dovodjenja Catakovica, sa finansijske strane mislim.
Iskreno se nadam da cemo ga zaganjati, ako bi se Cmiljanic dobro pokazao, uz Catakovica bi imali super spiceve.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vanja..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kome istice ugovor na ljeto od zanimljivih igraca koji bi mogli doci u Sarajevo. I zasto se Catakovic ne bih odmah sad rijesio za narednu sezonu, ako vec ima zelju da dodje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 feb 2021, 21:50Odlaskom igraca koji nisu kvalitet za FKS, na ljeto se bar po meni, otvara se mogucnost dovodjenja Catakovica, sa finansijske strane mislim.
Iskreno se nadam da cemo ga zaganjati, ako bi se Cmiljanic dobro pokazao, uz Catakovica bi imali super spiceve.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- feniksptica
- Kontakt:
Uz sve odlaske i nedolaske, ugovori se nisu produzili. Da li cemo ostati dosljedni sebi il ce uprava podlec losem poslu SDa i pustit Hrvoja da igra ukoliko ne odluci produziti.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa sad, mogao bi se napraviti dogovor s njim, ili izganjat posudba do ljeta, kad mu i istice ugovor. Ali nesto kontam, ne bi ga se oni sigurno rijesili, i ako ih bude napustio, sigurno ce ga iskoristiti do kraja ugovora, jer vjerujem da nemaju taj luksuz da ga posudjuju ili posalju na tribine.NisamInSajder je napisao/la: ↑15 feb 2021, 22:02Kome istice ugovor na ljeto od zanimljivih igraca koji bi mogli doci u Sarajevo. I zasto se Catakovic ne bih odmah sad rijesio za narednu sezonu, ako vec ima zelju da dodje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 feb 2021, 21:50Odlaskom igraca koji nisu kvalitet za FKS, na ljeto se bar po meni, otvara se mogucnost dovodjenja Catakovica, sa finansijske strane mislim.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
hodzic, milanovic, hebibovic, dzafic, ahmetovic, handzic i velkoski su realno igraci kojima ne treba dati novi ugovor... stvorio bi se veliki prostor za 2-3 bas dobra igraca, te jos neke nove akademce da dobijaju priliku
This time next year, we'll be millionaires!
- feniksptica
- Kontakt:
Hrvoje il potpisi il na tribine !!! Nema izuzetka.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa da ukoliko ima zelju da dodje, sad ga odmah potpisat od ljeta, a onda do marta lomit Trencin da ga prodaju sad, ukoliko nam bude potreban za ovu polusezonu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 feb 2021, 22:07Pa sad, mogao bi se napraviti dogovor s njim, ili izganjat posudba do ljeta, kad mu i istice ugovor. Ali nesto kontam, ne bi ga se oni sigurno rijesili, i ako ih bude napustio, sigurno ce ga iskoristiti do kraja ugovora, jer vjerujem da nemaju taj luksuz da ga posudjuju ili posalju na tribine.NisamInSajder je napisao/la: ↑15 feb 2021, 22:02Kome istice ugovor na ljeto od zanimljivih igraca koji bi mogli doci u Sarajevo. I zasto se Catakovic ne bih odmah sad rijesio za narednu sezonu, ako vec ima zelju da dodje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 feb 2021, 21:50Odlaskom igraca koji nisu kvalitet za FKS, na ljeto se bar po meni, otvara se mogucnost dovodjenja Catakovica, sa finansijske strane mislim.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slatko se Hrvoje nasmija i ode u Denizlispor za 150K maraka.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- hordasDoboj
- Kontakt:
100%
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dojc maraka ?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- feniksptica
- Kontakt:
Ma šolde su šolde. Ali opet kad vidis npr Tatara i njegov ovaj video na kakvim je terenima davao golove. Neko izvan ove drzave kad gleda rekao bi kakve su ovo vukojebine i tereni. Nisam ja mislio bukvalno da igraci ne dolaze jedino zbog pasnjaka. Ali eto bukvalcima nema pomoci..ajdohordas je napisao/la: ↑15 feb 2021, 20:32Bio ti sarkastican ili ne... ironican ili ne... to je cinjenica da nas dosta igraca odbija zbog travnjaka, stadiona i infrastrukture opcenito.Napapijri je napisao/la: ↑15 feb 2021, 20:27Ma nije on dosao radi plate vec sto tamo nisu pasnjaci.ajdohordas je napisao/la: ↑15 feb 2021, 20:23Aleksandar Kačaniklić stigao u Hajduk. Bivsi igrač Fulhama, Watforda i Burnleya... krilni napadac, 100 utakmica samo za Fulham ima. 29 godina
Ybg tako nesto smo trebali zaganjat, a stigao je kao slobodan igrac.
Zivog me zanima njegova plata u Hajduku
Ne treba ici iz krajnosti u krajnosti pa govoriti to za svaki transfer koji se ne realizuje, ali to je cinjenica koja nas dosta koci.
Imas i onakvih ubica kao Benko, pa boli ga qrac ako je placen, izadje izdominira u blatu i ode kuci.
Ali eto nisu svi tako, neko obraca paznju gdje ce igrati.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Isto mislimo, hvala im i sretno. Nisu dzaba igrali, neke ni puskom neces otjerati do 30.06.
Dovesti 2 bas dobra(zna Marinovic pozicije) i treceg,ako ode Milicevic.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Ako sad naprave izuzetak onda su se posrali na sve dosadasnje odluke po tom pitanju.feniksptica je napisao/la: ↑15 feb 2021, 22:05Uz sve odlaske i nedolaske, ugovori se nisu produzili. Da li cemo ostati dosljedni sebi il ce uprava podlec losem poslu SDa i pustit Hrvoja da igra ukoliko ne odluci produziti.
zaboravio sam napisati i dervisagicaSamozdravlje je napisao/la: ↑15 feb 2021, 22:45
Isto mislimo, hvala im i sretno. Nisu dzaba igrali, neke ni puskom neces otjerati do 30.06.
Dovesti 2 bas dobra(zna Marinovic pozicije) i treceg,ako ode Milicevic.

This time next year, we'll be millionaires!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19FKS46, Amidzaa, ASD, Beli98, boki86, Cwirek, Ferroviere1987, HariTz, Imamkarbarum, Jadnimi, Lecler, leo1946, Rajvosa4ever, rimljanin90, Serha, strahmeipomisliti, THEC i 184 gosta.