FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 15 feb 2021, 23:39

SaNa je napisao/la:
15 feb 2021, 22:51
Samozdravlje je napisao/la:
15 feb 2021, 22:45
SaNa je napisao/la:
15 feb 2021, 22:09
hodzic, milanovic, hebibovic, dzafic, ahmetovic, handzic i velkoski su realno igraci kojima ne treba dati novi ugovor... stvorio bi se veliki prostor za 2-3 bas dobra igraca, te jos neke nove akademce da dobijaju priliku

Isto mislimo, hvala im i sretno. Nisu dzaba igrali, neke ni puskom neces otjerati do 30.06.
Dovesti 2 bas dobra(zna Marinovic pozicije) i treceg,ako ode Milicevic.
zaboravio sam napisati i dervisagica ;) ;) :urnebes:
E tu se bas ne bih slozio, 20 god. Trebao bi dobiti priliku, ako nista posudba ala Resic,Kurdic
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 15 feb 2021, 23:43

Hvala svima na cestitkama, zaspamao bih temu kada bih sve citirao i zahvaljivao se :D

A sad u pohod na duplu krunu!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 15 feb 2021, 23:54

JavierBosnia je napisao/la:
15 feb 2021, 23:43
Hvala svima na cestitkama, zaspamao bih temu kada bih sve citirao i zahvaljivao se :D

A sad u pohod na duplu krunu!
Cestitke druze :clap: :clap:
1946~

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 16 feb 2021, 00:08

Hadžija zove Vinka da mu javi da je završio pojačanje... :mrgreen:

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 16 feb 2021, 00:09

Jos 13 dana do derbija!

slika

VI NAS MRZITE MI VAS YEBEMO!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 feb 2021, 00:18

Ako uprava misli da je ovaj kadar ok za titulu ja cu ih podrzati,ali u slucaju da je izgube gubitci su veliki jer ces igrat samo kvalifikacije za konferencijsku ligu gdje su pare nikakve bukvalno bi par miliona eura bacili niz vjetar jer cemo igrat najmanje 6 meceva. Nemam namjeru da kritikujem na kraju sezonu ce se podvuci crtna na stranu sto je moje misljenje da covjek lose radi dva puta u evropi se kockao sa napadacima mozda sad na Ahmetovicev oporavak racuna. Sto se tice HR lige prestanite to porediti grad Zagreb im donira para vise nego nas i jedan klub moze zamisliti,trebao malo bacit pogled na Albaniju,terene infrastrukturu jer i oni su bolji od nas oni nor dovode afrikance,talijane,brazilce,juznoamerikance i sigurni ih ne placaju vise nego mi nase igrace

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 16 feb 2021, 00:27

zagor1987 je napisao/la:
16 feb 2021, 00:18
Ako uprava misli da je ovaj kadar ok za titulu ja cu ih podrzati,ali u slucaju da je izgube gubitci su veliki jer ces igrat samo kvalifikacije za konferencijsku ligu gdje su pare nikakve bukvalno bi par miliona eura bacili niz vjetar jer cemo igrat najmanje 6 meceva. Nemam namjeru da kritikujem na kraju sezonu ce se podvuci crtna na stranu sto je moje misljenje da covjek lose radi dva puta u evropi se kockao sa napadacima mozda sad na Ahmetovicev oporavak racuna. Sto se tice HR lige prestanite to porediti grad Zagreb im donira para vise nego nas i jedan klub moze zamisliti,trebao malo bacit pogled na Albaniju,terene infrastrukturu jer i oni su bolji od nas oni nor dovode afrikance,talijane,brazilce,juznoamerikance i sigurni ih ne placaju vise nego mi nase igrace
Ova uprava je klub preuzela tek prije nekoliko dana/sedmica. Tako da njihov utjecaj tek na ljeto :D
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 feb 2021, 01:28

Jel se vi ljudi salite za Hrvoja da ide????
Tacno bih volio da se zaledim i tamo u maju me probude i kazu Sarajevo Sampion. Ono ce biti bas stresno gledati.

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 16 feb 2021, 03:01

A kako Milicevic moze produziti ugovor ako mu to nije ni ponudjeno?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 feb 2021, 06:52

**** drugu polusezonu ako jednog od najboljih igraca ne preselimo na tribine
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 feb 2021, 07:35

Liga nije problem, vidi samo konkurencije - nikakva.
Problem je ljeto i uvale, sa ovim kadrom nista se ocekivati ne moze

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 16 feb 2021, 07:45

FoSte95 je napisao/la:
16 feb 2021, 07:35
Liga nije problem, vidi samo konkurencije - nikakva.
Problem je ljeto i uvale, sa ovim kadrom nista se ocekivati ne moze
Samo je vazno biti sampion a evropa je bonus. Kad postanemo ubjedljivo najtrofejniji u ligi tad cemo pricati kako nemamo konkurencije

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 feb 2021, 08:02

Nit imas vise para niti bolje uslove, samo nzm koja fajda da nas uporedjujete i sa Slovenijom :rol:

Mozda jedino na lijepe oci

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 16 feb 2021, 08:35

kuknjava kuknjava
Kako je Bošnjo čudan.
:hmmmmm: :hmmmmm:
Čuj poslati Miličevića na tribine!? Zašto?? Pa nemamo mi toliki komfor pa da to sebi možemo dozvoliti. "NIJE NIKO VEĆI OD KLUBA", da li to vrijedi za Ramosa, Modrića (Real Madrid), Alabu, Costu (Bayern M.), Messia (Barcelona),Donnarumma, Calhanoglu, Ibrahimović (Ac Milan), Di Maria, Draxler (PSG)? Namjerno sam naveo igrače koji još nisu dogovorili produženje ugovora ( najvjerovatnije i neće ) sa svojim klubovima, a gotovo svi nabrojani su neizostavni u svojim trenutnim ekipama, a na ljeto su free. Ljudi moramo malo izaći iz zablude. Svi igrači koji dodju u našu ligu ili su tu da dignu formu i prodaju se ( ili odu free) ili su tu zato što nemaju kvalitet za veću i bolju ligu ( ovdje pripada bar 70 % fudbalera). Miličević je dokazano fenomenalan za našu ligu,ali ako čovjek ne želi produžiti ja sam za opciju da igra u prvih 11. Također vrlo je moguće da ni "naši" u Klubu još nisu ponudili ugovor.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 16 feb 2021, 08:48

Jel moguce da nasi cekaju zadnje dane prelaska pa da nekoga dovedu free jer mi ovo nekako ne lici na FKS da sa ovim zavrse prelazni rok.Ne kazem da je ekipa losa al fali tu bar dva igraca da bude top

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 16 feb 2021, 08:52

samoSA je napisao/la:
16 feb 2021, 08:48
Jel moguce da nasi cekaju zadnje dane prelaska pa da nekoga dovedu free jer mi ovo nekako ne lici na FKS da sa ovim zavrse prelazni rok.Ne kazem da je ekipa losa al fali tu bar dva igraca da bude top
Moguće je da više neće biti dolazaka. Smatram da se sa ovim igračkim kadrom može osvojiti tiula, istina malo teže nego da smo ostali kompletni,ali možemo. Druga stvar je ona koja je opće poznata, u zimskom roku je puno teže dovesti kvalitetnog igrača, a ona još važnija MI SMO ZADNJA RUPA NA SVIRALI

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 feb 2021, 08:54

samoSA je napisao/la:
16 feb 2021, 08:48
Moguce, ako cekamo neka imena da im sve zivo propadnu pa daj sta das, i to ugovor do ljeta bi trazili.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 16 feb 2021, 08:56

Kemo88 je napisao/la:
16 feb 2021, 08:35
kuknjava kuknjava
Kako je Bošnjo čudan.
Čuj poslati Miličevića na tribine!? Zašto?? Pa nemamo mi toliki komfor pa da to sebi možemo dozvoliti. "NIJE NIKO VEĆI OD KLUBA", da li to vrijedi za Ramosa, Modrića (Real Madrid), Alabu, Costu (Bayern M.), Messia (Barcelona),Donnarumma, Calhanoglu, Ibrahimović (Ac Milan), Di Maria, Draxler (PSG)? Namjerno sam naveo igrače koji još nisu dogovorili produženje ugovora ( najvjerovatnije i neće ) sa svojim klubovima, a gotovo svi nabrojani su neizostavni u svojim trenutnim ekipama, a na ljeto su free. Ljudi moramo malo izaći iz zablude. Svi igrači koji dodju u našu ligu ili su tu da dignu formu i prodaju se ( ili odu free) ili su tu zato što nemaju kvalitet za veću i bolju ligu ( ovdje pripada bar 70 % fudbalera). Miličević je dokazano fenomenalan za našu ligu,ali ako čovjek ne želi produžiti ja sam za opciju da igra u prvih 11. Također vrlo je moguće da ni "naši" u Klubu još nisu ponudili ugovor.
Takav stav je zauzet i u slucaju Adukora i Lazica, pa i Milicevic ne smije biti izuzetak. Jedina gora stvar od toga sto nismo doveli pojacanja jeste ta sto nismo produzili ugovore kome treba.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 16 feb 2021, 09:01

Napapijri je napisao/la:
16 feb 2021, 08:56
Kemo88 je napisao/la:
16 feb 2021, 08:35
kuknjava kuknjava
Kako je Bošnjo čudan.
Takav stav je zauzet i u slucaju Adukora i Lazica, pa i Milicevic ne smije biti izuzetak. Jedina gora stvar od toga sto nismo doveli pojacanja jeste ta sto nismo produzili ugovore kome treba.
Meni to nema nikakve logike, sigurno tim potezom nećemo primorati igrača da potpiše, i onda bi imali veću štetu nego korist. Ionako ga plaćamo do kraja ugovora, pa kada je tako treba ga iskoristiti i neka igra. Ako nam je ovo politika kluba onda nam je totalno loša. Kada su pojačanja na CD u pitanju onda možda može Adukor da uskoći kao zamjena, mada bih pustio Miličevića da igra do kraja

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 feb 2021, 09:06

Nema izuzetka !
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”