FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 16 feb 2021, 14:08

X bih potpiso trepno ne bih. A glaso za pobjedu..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 feb 2021, 14:09

BordoSarajevo je napisao/la:
16 feb 2021, 13:18
Nakon prošlog derbija i partije Handžića došli smo u situaciju da sad ni njega nećemo imat na derbiju po nekim pričama, dok Cmiljanić još nije dobio papire i upitno je da li će se to riješiti do početka prvenstva.
I ne treba niko, toliko je se izasralo na Handžića a sada se kuka. Pisalo se, bolje da ne igra niko nego Handžić. Tražili ste, eto vam ga. :rol:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 16 feb 2021, 14:32

amypitar je napisao/la:
16 feb 2021, 13:56
Napapijri je napisao/la:
16 feb 2021, 13:11
Evo prilike da Musija uzme kes za Hadzica. A i Hadzic :D
Skontali smo Hadzic i Musija potkradaju klub,tale se.
Kako ti ne dosadi svaki post jedno te isto pisati.
Ma, kakvi, to se ja sprdam. Jedino mi je to preostalo, a neka se tali ko zeli.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 feb 2021, 14:34

Mali off-topic, trebala bi mi jedna mala usluga vezana za dizajn male slike.
Veličina sličice treba biti 32px x 32px a detaljnije vam mogu napisati u privatnoj poruci.
Bit će i mala ''nagrada'' ko mi bude mogao pomoći, ne bi trebalo biti teško.
Hvala.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 feb 2021, 14:37

skoroalen je napisao/la:
16 feb 2021, 12:32
Statistika Rahmanovića pred produženje ugovora na zimu 2018:
51 utakmica, 11 golova, 8 asistencija. Prosjek, statistika koju ima pola Premijer lige. Produžio ugovor.

Statistika Rahmanovića samo ove sezone:
19 utakmica, 9 golova, 8 asistencija. Nastupi za reprezentaciju. Skoro stigao svoju statistiku iz prve sezone i po kod nas u pola ove sezone. Čime zadržat takvog igrača?

Tatar u prvoj polusezoni kod nas, u 25 utakmica 8 golova i 7 asistencija, vrlo dobra statistika, i tad je i produžio ugovor. Svr.šavalo se na SDa jer je to uspio, a i nije svako Irfan Hadžić da ode iz kluba nakon par utakmica. Sad u ovoj polusezoni, u 22 nastupa 13 golova i 5 asistencija, nastupi za A reprezentaciju. Uz njegov mentalitet kojeg je pokazao sad, bilo ga je nemoguće zadržat.

Isti slučaj će bit sa svakim boljim igračem. Mislite da će Tino produžit ako u ovoj polusezoni pokida? Ugovor mu ističe u januaru naredne godine, sad ako do ljeta pokaže i 70% forme iz Hajduka, ode on odavde. 29 mu je godina, ima još 3-4 godine da uzme dobru lovu i zaigra negdje. I opet će se (eventualno) na ljeto pljuvat SD jer nije na vrijeme produžio, a koliko vas bi u ovom trenutku dalo duži i bolji ugovor igraču koji svakako ima najveću platu, a bljesnuo je 2-3 puta u ovih godinu dana otkako je tu?
Bravo, sve kako treba rečeno. Mislim ovo je činjenica, ali si do detalja fino elaborirao.
Ovo vrijedi za svakog iole boljeg igrača, o Tini da ne govorim.

Svako ko misli da će Tino potpisati novi ugovor ako razvali ovu polusezonu, neka sebi lupi šamar odmah. Također, svako ko misli i loži se na tu patetiku oko ljubavi prema Klubu, neka lupi sebi šamar. Zaboli Tinu qurac i za Klub, i za navijače, i za to što mu je adžo legenda. Ako se pokaže u pravom izdanju, ponuda mu sigurno neće manjkati, i to jakih ponuda.
Isto važi i za Miličevića, zaboli ga lijevo jaje za FKS. Oživio momak karijeru, opravdao povjerenje koje mu je Klub ukazao i goni dalje, što mi je i logično. Sutra neka dođe recimo Osijek s ponudom, otići će pješke.

To je realnost i s tim se svako mora pomiriti, dok ne dođu neki rezultati u Evropi.

@Mortem
Pošalji da vidim, možda ja mogu pomoći.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 16 feb 2021, 14:38

AlfredNobel je napisao/la:
16 feb 2021, 14:37
skoroalen je napisao/la:
16 feb 2021, 12:32
Statistika Rahmanovića pred produženje ugovora na zimu 2018:
51 utakmica, 11 golova, 8 asistencija. Prosjek, statistika koju ima pola Premijer lige. Produžio ugovor.

Statistika Rahmanovića samo ove sezone:
19 utakmica, 9 golova, 8 asistencija. Nastupi za reprezentaciju. Skoro stigao svoju statistiku iz prve sezone i po kod nas u pola ove sezone. Čime zadržat takvog igrača?

Tatar u prvoj polusezoni kod nas, u 25 utakmica 8 golova i 7 asistencija, vrlo dobra statistika, i tad je i produžio ugovor. Svr.šavalo se na SDa jer je to uspio, a i nije svako Irfan Hadžić da ode iz kluba nakon par utakmica. Sad u ovoj polusezoni, u 22 nastupa 13 golova i 5 asistencija, nastupi za A reprezentaciju. Uz njegov mentalitet kojeg je pokazao sad, bilo ga je nemoguće zadržat.

Isti slučaj će bit sa svakim boljim igračem. Mislite da će Tino produžit ako u ovoj polusezoni pokida? Ugovor mu ističe u januaru naredne godine, sad ako do ljeta pokaže i 70% forme iz Hajduka, ode on odavde. 29 mu je godina, ima još 3-4 godine da uzme dobru lovu i zaigra negdje. I opet će se (eventualno) na ljeto pljuvat SD jer nije na vrijeme produžio, a koliko vas bi u ovom trenutku dalo duži i bolji ugovor igraču koji svakako ima najveću platu, a bljesnuo je 2-3 puta u ovih godinu dana otkako je tu?
Bravo, sve kako treba rečeno. Mislim ovo je činjenica, ali si do detalja fino elaborirao.
Ovo vrijedi za svakog iole boljeg igrača, o Tini da ne govorim.

Svako ko misli da će Tino potpisati novi ugovor ako razvali ovu polusezonu, neka sebi lupi šamar odmah. Također, svako ko misli i loži se na tu patetiku oko ljubavi prema Klubu, neka lupi sebi šamar. Zaboli Tinu qurac i za Klub, i za navijače, i za to što mu je adžo legenda. Ako se pokaže u pravom izdanju, ponuda mu sigurno neće manjkati, i to jakih ponuda.
Isto važi i za Miličevića, zaboli ga lijevo jaje za FKS. Oživio momak karijeru, opravdao povjerenje koje mu je Klub ukazao i goni dalje, što mi je i logično. Sutra neka dođe recimo Osijek s ponudom, otići će pješke.

To je realnost i s tim se svako mora pomiriti, dok ne dođu neki rezultati u Evropi.

@Mortem
Pošalji da vidim, možda ja mogu pomoći.
Sve oke, al adžo nije legenda :thumbup:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 feb 2021, 14:40

ko je pozelio vrijedjanje svojih igraca i psovanje, a id aispratite moguceg konkurenta ako iamte vremena
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 16 feb 2021, 14:41

MortemHz je napisao/la:
16 feb 2021, 13:10
Znači imamo tačno 0 napadača za derbi, prelijepo :D
Al mi mu opet vjerujemo sta god da uradi 😁

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 feb 2021, 14:41

@alacious
A dobro, kako ko misli. Vodio sam se logikom da ga 90% ljudi smatra tako, pa su prosipali tu patetiku i poređenja kad je došao. Meni to svejedno, legenda, nije legenda, totalno mi nebitno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 16 feb 2021, 14:43

AlfredNobel je napisao/la:
16 feb 2021, 14:41
@alacious
A dobro, kako ko misli. Vodio sam se logikom da ga 90% ljudi smatra tako, pa su prosipali tu patetiku i poređenja kad je došao. Meni to svejedno, legenda, nije legenda, totalno mi nebitno.
Ma razumljivo, za mene je strašan igrač ali legenda nije. Legenda bi se nekad pojavila na Koševu, nije morao kad je bilo najteže, ali sada vala može, niko mu ne traži nikakve pare :)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 feb 2021, 14:46

fks74 je napisao/la:
16 feb 2021, 14:09
BordoSarajevo je napisao/la:
16 feb 2021, 13:18
Nakon prošlog derbija i partije Handžića došli smo u situaciju da sad ni njega nećemo imat na derbiju po nekim pričama, dok Cmiljanić još nije dobio papire i upitno je da li će se to riješiti do početka prvenstva.
I ne treba niko, toliko je se izasralo na Handžića a sada se kuka. Pisalo se, bolje da ne igra niko nego Handžić. Tražili ste, eto vam ga. :rol:
Al bukvalno, a gledaj ih sada :tokralju: :rol:

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 16 feb 2021, 14:54

Joj samo da hoce pocet :zzz:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 feb 2021, 14:59

joker90 je napisao/la:
16 feb 2021, 14:07
Aduka87 je napisao/la:
16 feb 2021, 13:58
joker90 je napisao/la:
16 feb 2021, 13:53

Aduka bio, na storije turao.. :kafa:
Dobore đokeru ako imaš šta za reći imaš pp a ne pisat gluposti na javnoj platformi
Ne valja biti prelivoda.. :kafa:
:nene:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 16 feb 2021, 15:16

Iskreno ja ne bih slao na tribine ko nece da potpise. Pa nije niko duzan da potpise realno. Ako sam potpisao ugovor na dvije godine ja o tome odlucujem hocu li nesto vise od toga ostati valjda a ne da me neko uslovljava . KAd smo sklapali ugovor sto nisi stavio na 4 godine Ako igram i borim se i dobijam platu do kraja svog ugovora ne kontam sto ce me neko slati na tribine. Evo primjer Alabe, sa svima zakuhao nije produzio al covjek igra svaku po 90 minuta ko da mu je posljednja, razvaljuje .

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 feb 2021, 15:20

Gomis99 je napisao/la:
16 feb 2021, 15:16
Iskreno ja ne bih slao na tribine ko nece da potpise. Pa nije niko duzan da potpise realno. Ako sam potpisao ugovor na dvije godine ja o tome odlucujem hocu li nesto vise od toga ostati valjda a ne da me neko uslovljava . KAd smo sklapali ugovor sto nisi stavio na 4 godine Ako igram i borim se i dobijam platu do kraja svog ugovora ne kontam sto ce me neko slati na tribine. Evo primjer Alabe, sa svima zakuhao nije produzio al covjek igra svaku po 90 minuta ko da mu je posljednja, razvaljuje .
Ma Alaba je profesionalac, i sigurno neće preć u klub puno bolji od Bayerna pa da čuva noge. Naši bi bježali od duela 100%. Plus vidiš Tatara šta je radio, opstrujiše treninge, pravi belaje... Naravno, nisu svi isti, al ako je klupska politika takva...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 16 feb 2021, 15:21

Pa nije frka slusaj, igrali su i Saric i Duljevic tako do kraja ugovora. Klub nakon toga odlucio da ne zeli vise tako igrace pustati i za svakog kojeg odluce zadrzati, a nece da potpise novi ugovor, salju na tribine. Nije tu nista nelegalno, oni dobijaju pare i treniraju. Mi ispunjavamo sve obaveze prema njima.

Ja se jos uvijek nadam da Milicevic ima neki kao ugovor 1.5 + 1 slicno kao Crepulja, jer ne shvatam ovom cekanje toliko.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 feb 2021, 15:21

Gomis99 je napisao/la:
16 feb 2021, 15:16
Nije Milicevic ovdje problem. Nek bude John Doe igrac, al klub je zauzeo takav sttav, i to manje vise ova garnitura ljudi i nek stoje iza toga.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 16 feb 2021, 15:22

Teška će borba biti za odbranu titule,nedaj bože kakvih povreda i kartona belaj bi nastupio,moralo se dovesti kakvih pojačanja al eto ostaje nam da se nadamo da i konkurenti neće biti na nivou,od gotovog pravimo veresiju

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 16 feb 2021, 15:29

Anex je napisao/la:
16 feb 2021, 15:22
Teška će borba biti za odbranu titule,nedaj bože kakvih povreda i kartona belaj bi nastupio,moralo se dovesti kakvih pojačanja al eto ostaje nam da se nadamo da i konkurenti neće biti na nivou,od gotovog pravimo veresiju
Koliko sam upratio, konkurentima niko bitan nije otišao.Kone su napustili samo rezervisti Jamak i Hajrić, a došao im je štoper iz Rijeke Jasmin Čeliković.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 feb 2021, 15:36

Historicar je napisao/la:
16 feb 2021, 15:29
Anex je napisao/la:
16 feb 2021, 15:22
Koliko sam upratio, konkurentima niko bitan nije otišao.Kone su napustili samo rezervisti Jamak i Hajrić, a došao im je štoper iz Rijeke Jasmin Čeliković.
Ma jaci su od nas.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HyperOS, OsmanhodzicBuco, pitara, Proximic, XCustom, ŠTA_JE i 54 gosta.