FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Anex
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Anex » 16 feb 2021, 15:38

Zip je napisao/la:
16 feb 2021, 15:36
Historicar je napisao/la:
16 feb 2021, 15:29
Anex je napisao/la:
16 feb 2021, 15:22
Teška će borba biti za odbranu titule,nedaj bože kakvih povreda i kartona belaj bi nastupio,moralo se dovesti kakvih pojačanja al eto ostaje nam da se nadamo da i konkurenti neće biti na nivou,od gotovog pravimo veresiju
Koliko sam upratio, konkurentima niko bitan nije otišao.Kone su napustili samo rezervisti Jamak i Hajrić, a došao im je štoper iz Rijeke Jasmin Čeliković.
Ma jaci su od nas.
možeš biti ironičan koliko hoćeš ali je upitno jesu li slabiji, Borac i Zrinjski pogotovo a ciganiju nismo dobili i kad smo bili jači za Rahmana i Tatara

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 16 feb 2021, 15:42

Anex je napisao/la:
16 feb 2021, 15:38
Zip je napisao/la:

Koliko sam upratio, konkurentima niko bitan nije otišao.Kone su napustili samo rezervisti Jamak i Hajrić, a došao im je štoper iz Rijeke Jasmin Čeliković.
Ma jaci su od nas.
možeš biti ironičan koliko hoćeš ali je upitno jesu li slabiji, Borac i Zrinjski pogotovo a ciganiju nismo dobili i kad smo bili jači za Rahmana i Tatara
Još su nas prije tri i po mjeseca mogli uzeti na Koševu, treci put zaredom, da je Lendric ono zabio.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 feb 2021, 15:43

FoSte95 je napisao/la:
16 feb 2021, 07:35
Liga nije problem, vidi samo konkurencije - nikakva.
Problem je ljeto i uvale, sa ovim kadrom nista se ocekivati ne moze
Mozda je cilj na ustrb kvantiteta dici kvalitet. Nije problem uklopiti 2 TOP igraca (spic, LW- lkrio), ako imas 9 standardnih i one za klupu. Stopera je malo teze uigrati. Volio bih biti optimista kao ti za PL BiH.
Molio bih te, ako ti nije tesko da nam izbacis onaj pregled nosioca LP. Uzimajuci u obzir da Ararat-Armenia ima utakmicu manje sa timom koji je istupio iz lige. :thumbup:
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 16 feb 2021, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 feb 2021, 15:44

Anex je napisao/la:
Zip je napisao/la:

Ma jaci su od nas.
Ja ti kazem, borba za evropu ide. Titulu smo vec halalili, nema sanse da je uzmemo, jer smo bez dvojice igraca a konkurenti nisu puno mjenjali, cak se i pojacali...
Pravooo zayebana situacija...

Evo ih opet o Lendricu i njegovom promasaju :rol: :rol:

A to sto smo ih rastavili na proste faktore, to ko yebe... To se ne pika, al njihova jedna sansa je vrijednija od svih nasih :tokralju:

Joj pitara, ..... vas yebo vise pickaste...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 feb 2021, 15:48

16 feb 2021, 15:42
Anex je napisao/la:
Zip je napisao/la:

Ma jaci su od nas.
Još su nas prije tri i po mjeseca mogli uzeti na Koševu, treci put zaredom, da je Lendric ono zabio.
Mogli smo mi njih dobit 6:1 da su Hare i Pejović zabili svoje zicere. Glupo ti je rezonovanje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 feb 2021, 15:53

Samo je Borac jaci nego u prvom dijelu sezone,ostali su svi slabiji malo ko je i isti( racunam ovaj gornji dio tabele).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 feb 2021, 15:53

Tatamata1946 je napisao/la:
16 feb 2021, 07:45
FoSte95 je napisao/la:
Samo je vazno biti sampion a evropa je bonus. Kad postanemo ubjedljivo najtrofejniji u ligi tad cemo pricati kako nemamo konkurencije
Nama su Kv.LP i EL jedine ozbiljne ulazne fakture. Ako nismo sad nedodirljivi u PL, onda smo u problemu.
Prosle godine od mladjih smo prodali samo Mustafica, Davno su potrosene pare od N.Hadzica, Sadikua,Catakovica,Veladzca....
Sad smo prodali 2 najbolja za manje para od dvojica mladih.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 feb 2021, 15:56

skoroalen je napisao/la:
16 feb 2021, 15:20
Gomis99 je napisao/la:
16 feb 2021, 15:16
Iskreno ja ne bih slao na tribine ko nece da potpise. Pa nije niko duzan da potpise realno. Ako sam potpisao ugovor na dvije godine ja o tome odlucujem hocu li nesto vise od toga ostati valjda a ne da me neko uslovljava . KAd smo sklapali ugovor sto nisi stavio na 4 godine Ako igram i borim se i dobijam platu do kraja svog ugovora ne kontam sto ce me neko slati na tribine. Evo primjer Alabe, sa svima zakuhao nije produzio al covjek igra svaku po 90 minuta ko da mu je posljednja, razvaljuje .
Ma Alaba je profesionalac, i sigurno neće preć u klub puno bolji od Bayerna pa da čuva noge. Naši bi bježali od duela 100%. Plus vidiš Tatara šta je radio, opstrujiše treninge, pravi belaje... Naravno, nisu svi isti, al ako je klupska politika takva...
A sjećaš se i priče kako naši proigraju zadnjih pola godine ugovora?
Sukob čuvanja nogu i proigravanja zadnjih pola godine ugovora.

Dobro, primjer sa Alabom stoji.
Al stoji i to da je bolje da xy igrač koji ulazi u zadnjih pola godine ugovora i koji neće produžit ugovor da odigra što bolje i kvalitetnije da bi na ljeto imao više i boljih ponuda. Možda ga sad zapika Osijek, a šta odigra perfektno do kraja i onda ga zapika Genoa? Velika je razlika sigurno u plati u ekipi iz Seria A i u Osijeka, a nije on ko Alaba zaradio milione da mu je svejedno jel mu plata 10 000 eura ili 50 000 eura. Mora ginut.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 feb 2021, 16:03

Samozdravlje je napisao/la:
16 feb 2021, 15:43
FoSte95 je napisao/la:
Mozda je cilj na ustrb kvantiteta dici kvalitet. Nije problem uklopiti 2 TOP igraca (spic, LW- lkrio), ako imas 9 standardnih i one za klupu. Stopera je malo teze uigrati. Volio bih biti optimista kao ti za PL BiH.
Molio bih te, ako ti nije tesko da nam izbacis onaj pregled nosioca LP. Uzimajuci u obzir da Ararat-Armenia ima utakmicu manje sa timom koji je istupio iz lige. :thumbup:
Evo ga bracaa

https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 5LlMWkMofc

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 feb 2021, 16:04

Dan ti yebem jel moguce da pojedini pisu ovdje kako smo u rangu sa qrvama...
Eric u rangu sa Kovom
Pejovic Djokan i TSS u rangu sa Bojom Mesom i nezainteresovanim Stilicem
Pidro u rangu sa Stevanovicem
Mili u rangu sa Ikicem
Fanimo u rangu sa Veselinovicem
Ccc fuj svega mi
Imate li granice ?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 feb 2021, 16:05

Anex je napisao/la:
16 feb 2021, 15:22
Teška će borba biti za odbranu titule,nedaj bože kakvih povreda i kartona belaj bi nastupio,moralo se dovesti kakvih pojačanja al eto ostaje nam da se nadamo da i konkurenti neće biti na nivou,od gotovog pravimo veresiju
Mi smo ssami sebi najveći dušmani. Pa majka mu stara, i drugi će imati kartone i povrede. Miališ da će i ostali, sve utakmice pobijediti.

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 16 feb 2021, 16:07

@Javier Čestitam! :salut:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 feb 2021, 16:08

ajdohordas je napisao/la:
16 feb 2021, 16:04
Eric u rangu sa Kovom
Mili u rangu sa Ikicem
Ccc fuj svega mi
Imate li granice ?
Kova bolji
Pejovic i Djokanovic bolji od Boje i Mese, mada ne treba zanemariti Mesu, odlican igrac ( kad hoce, a protiv nas hoce jbga). Stila kad hoce je tu negdje s Tinom da se ne lazemo, samo sto je stariji i ima vise slobode i manje zadataka od Tine.
Ovo dole ispod smijesno uporedjivati, mada onaj divljak Stevanovic protiv nas podivlja, cekam dan kad ce konacno crveni dobit na derbiju.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 feb 2021, 16:16

Eric u rangu sa Kovom
Mili u rangu sa Ikicem
Ccc fuj svega mi
Imate li granice ?
Al Lendric je promasio za pobjedu, eeeee drug moj...

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 16 feb 2021, 16:17

Eric u rangu sa Kovom
Mili u rangu sa Ikicem
Ccc fuj svega mi
Imate li granice ?
Ma za povratiti svgm, pogledaj anketu cak 10 njih glasalo da cemo izgubit hahahahah :rol: :rol: :rol: :rol:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

antilan
Kontakt:

Post Postao/la antilan » 16 feb 2021, 16:23

Eric u rangu sa Kovom
Mili u rangu sa Ikicem
Ccc fuj svega mi
Imate li granice ?
Klasicni besposlicari , retardi i dusmani.

Ibretim se sta citam, zato i udjem jednom sedmicno.

Viber grupa navijaca FKS najbolja, nema anonimnosti, nema pripirki i svadja. Svi se clanovi medjusobno respektiraju i tako je najbolje.
Ovako svaka dilajla moze pisati sta hoce

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 16 feb 2021, 16:26

BordoSarajevo je napisao/la:
16 feb 2021, 15:56
skoroalen je napisao/la:
16 feb 2021, 15:20
Gomis99 je napisao/la:
16 feb 2021, 15:16
Iskreno ja ne bih slao na tribine ko nece da potpise. Pa nije niko duzan da potpise realno. Ako sam potpisao ugovor na dvije godine ja o tome odlucujem hocu li nesto vise od toga ostati valjda a ne da me neko uslovljava . KAd smo sklapali ugovor sto nisi stavio na 4 godine Ako igram i borim se i dobijam platu do kraja svog ugovora ne kontam sto ce me neko slati na tribine. Evo primjer Alabe, sa svima zakuhao nije produzio al covjek igra svaku po 90 minuta ko da mu je posljednja, razvaljuje .
Ma Alaba je profesionalac, i sigurno neće preć u klub puno bolji od Bayerna pa da čuva noge. Naši bi bježali od duela 100%. Plus vidiš Tatara šta je radio, opstrujiše treninge, pravi belaje... Naravno, nisu svi isti, al ako je klupska politika takva...
A sjećaš se i priče kako naši proigraju zadnjih pola godine ugovora?
Sukob čuvanja nogu i proigravanja zadnjih pola godine ugovora.

Dobro, primjer sa Alabom stoji.
Al stoji i to da je bolje da xy igrač koji ulazi u zadnjih pola godine ugovora i koji neće produžit ugovor da odigra što bolje i kvalitetnije da bi na ljeto imao više i boljih ponuda. Možda ga sad zapika Osijek, a šta odigra perfektno do kraja i onda ga zapika Genoa? Velika je razlika sigurno u plati u ekipi iz Seria A i u Osijeka, a nije on ko Alaba zaradio milione da mu je svejedno jel mu plata 10 000 eura ili 50 000 eura. Mora ginut.
...a lik nece da produzi sa Bayernom jer mu ne daju para koliko on traza :rol: :rol: :rol: ko sve prati fudbal danas hahah
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 feb 2021, 16:29

antilan je napisao/la:
16 feb 2021, 16:23
Eric u rangu sa Kovom
Mili u rangu sa Ikicem
Ccc fuj svega mi
Imate li granice ?
Klasicni besposlicari , retardi i dusmani.

Ibretim se sta citam, zato i udjem jednom sedmicno.

Viber grupa navijaca FKS najbolja, nema anonimnosti, nema pripirki i svadja. Svi se clanovi medjusobno respektiraju i tako je najbolje.
Ovako svaka dilajla moze pisati sta hoce
Vjeruj mi buraz da se danima tjeram da ne ulazim ovdje, syebem sebi dan citajuci o svakakvim gadostima koje nam servira historicar, sanchez, indianac i ostala ekipica vjecitih negativaca i pesimista... ali sam na ovom forumu od 2015 godine i opet me nesto natjera da udjemi citam sve to...
Hajde ljudi nisu zadovoljni prijelaznim rokom pa eto kritikuju pa okej donekle... a dan te yebo ono se usra.lo zeljkana i strahuje od ekipe koju je Krupa mlatnula dva puta, Mladost, okliznili se na Slobodi itd itd...
Sve i da dobiju derbi opet se za klasu ispod i opet ce im naletit manja ekipa gdje ce bodove prosut.
Muka mi i pisat o njima na ovoj temi, a pojedini ih jos dizu u rang sa nama
Fuj fuj fuj fuj.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 feb 2021, 16:29

Ima li uopste ponuda za Milicevica(ono za Osjek ??). Glupo mi je nesto porediti igrace i situaciju (Duljevic, Saric :puke: :puke: ) sa situacijom (Lazic,Adukor). Prva dvojica su bili bas nezamjenjivi i odveli nas do kv. EL ? Kad je Lazic odlazio, stoperi nam bili Milicevic-Serbecic.
Imamo li zamjenu za Milicevica, mislim da ne u ovom trenutku. Mislim i da kao klub ne smijemo slati sliku da potpis igraca na 1,5 god. ne znaci da ga pod ucjenom moramo drzati dokle zelimo.. Zaobilazit ce nas menadzeri.
Vagati od situacije do situacije. Mozda po zavrsetku prvenstva i sam Milijev menadzer bude zelio ostanak u FKS. Ne bih mu nudio aman-zaman ugovor, ako ima "predugovor" svakako ce presjediti 4 mjeseca. Covid je nisu bas klubovi spremni trositi.

Ne bih ga sad prodavao, a jos manje spremao na Zapad. Za Rahmanovica i onog drugog i imamo zamjene(ne u potpunosti,ali Susic,Zinedin,Dal,Salcin i 4 lk), za Milicevica u ovom trenutku (Adukor i Besic,mozda ??). Sad ce me jaran zvati i reci "ne swri" :rol: .

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 feb 2021, 16:29

Bordo23 je napisao/la:
16 feb 2021, 16:07
@Javier Čestitam! :salut:
Zahvaljujem prijatelju :bow:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, OsmanhodzicBuco, pitara, Proximic, SamoDaKazeem, XCustom i 64 gosta.